İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Lucas Zelenka alınmalı,İbrahim Akın alınmalı,Serkan Balcı alınıp Can Arat kiralanmalı...Martinez alınıp Jeff gönderilmeli ve bu beş oyuncunun yanına
Yattara
Musampa
Gökdeniz
Hüseyin
Stepanov
Umut Bulut
koyulmalı...Düzen şöyle olmalı...
.......................................Martinez... ...................................
Serkan......................Step.................. ......eller.................celalettin
Yattara.................Gökdeniz.................. .Marcelinho(Zelenka).......musampa(ibrahim akın)
.................................Umut Bulut...........ersen............................. .....
Bu takım maç kaybederse ya da şampiyon olamazsa ben bişey bilmiyorum...Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
...................jeferson..................
............Milan...(yeni trans.).........
...Ufukhan.....................M.Ocak...
.................(yeni trans.)..............
Yattara.......................Musampa..
........Gökdeniz..Marcelinho...........
...........Ersen veya Umut.............
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucas Zelenka alınmalı,İbrahim Akın alınmalı,Serkan Balcı alınıp Can Arat kiralanmalı...Martinez alınıp Jeff gönderilmeli ve bu beş oyuncunun yanına
Yattara
Musampa
Gökdeniz
Hüseyin
Stepanov
Umut Bulut
.......................................Martinez... ...................................
Serkan......................Step.................. ......Can.................Musampa
........................................Hüseyin... ..........................................
Yattara.................Gökdeniz.................. .Marcelinho(Zelenka).......ibrahim Akın
.......................................Umut Bulut.............................................
Bu takım maç kaybederse ya da şampiyon olamazsa ben bişey bilmiyorum...
eksik olmaz
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
yavv bu ayman denen kasap kimdir ki Trabzonspor da oynayacak.
bu adam Trabzonspor tarihin de en iğrenç transfer olur alınırsa eğer.futbolcu mu kalmadı sanki de bu adama kaldılar.bunun yerine italya seri A takımların dan Torino'nun ön liberosunu alsak çok daha iyidir.
Yorum
-
------------------------jefferson--------------------------
Serkan----------stepanov----------eller------murat Ocak
--------------------------hÜseyİn---------------------------
------------------------------------------------------------
Yattara----------------marcelİnho--------------gÖkdenİz
------------ersen Martİn----------umut BulutEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki sen hiç bir şey bilmiom kusura bakmada
zelenka yı hangi zihniyetle sağ açığa aldın anlamadım neyse geçtim onu musampa dan sol bek mi olur ya o defans kalede de martinez 34 maçta 85 gol yer
bu takım doru düzgün gol de atamaz tek forvetle
sezon sonu da 34 maç 4 galibiyet 10 berbaerlik 20 yenilgi 25 gol atarız 85 yerize hasret kalırız kalemizdede
eksik olmaz
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Zelenka'yı sağ açıkta göremiyorum..Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
Üstadım senin alıntıda da ortada..
Hata etmişsin..
Ha o kadro tam bir kadro değil o başka..
Geri solda Mushampa iş yapmaz, adamın belki defansif özellikleri de var tamam ama o daha çok prese dayalı..
Dolayısı ile sol açık olur ondan..
Forvet arkasında bile oynar ama bek oynayamaz..
Ayrıca İbrahim Akın bizim için alternatif oluşturabilecek kalitede bir topçu değil..
Dengesiz oynuyor..
Şu an için ondan sadece iyi bir yedek olur.
Martinez'i de o kadar büyütmeyelim gözümüzde. Kesinlikle bizde oynar ve uyum sorunu yaşamadan dikiş tutturursa çok büyük işler yaparız o ayrı..
Tamam Jeff bizim takımın yükünü kaldıramıyor ama bunda Jeff kadar defansın da payı var. Belki de daha fazla.
Bence kadro şöyle şekillendirilebilir...
----------------Martinez
(Geri sağ)------Steff---Eller-------Murat Ocak
----------------Hüseyin
Yattara----Marche-----Gökdeniz----Mushampa
-------------------Umut
Hatta hazır değişik varyasyonlar denebilecek bir kıvamdayız..
Orta sahayı Gökdeniz,Marce,Hseyin, Mushampa şeklinde dizip
Yattara ve Umut'tan da forvette verim bekleyebiliriz..
Tek handikapımız Yattara'nın gelişine gelen toplara vuramaması olur, adam top sürmeden oynamıyor çünkü..
Kaleye ben de Martinez'İ koydum, gözümüzde büyütmeyelim dediğim halde..
Sebebi: Martinez çok iyi bir kaleci olabilir ama bizim takımı şu hali ile tek başına kurtaramaz.. Onu demek istedim...
Sekan'ın da bizim ilacımız olacak kadar iyi bir geri dörtlü oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.. Aurellio ve Apiah gibi rakip atakta iken de güzen veren iki orta sahanız varsa Serkan büyük adamdır ama onun dışında çok aksar. Çünkü o da pres yapan ama topu çalıp oyun kurmayı tam olarak beceremeyen biri (genellikle orta yapar, iyi de orta yapar ama bu oyun kurmak değildir hatırlatırım)
Yorum
-
İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...................jeferson..................
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusampayı koyduğun bölgeye bakılırsa zaten bişey bilmediğin ortada arkadaşım...İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro iş yapmaz.Musampa'dan sol bek olmaz.Serkan bizde oynayamazİlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadrodan hiçbir şey olmazİlk olarak osman6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım değil bu takım şampiyon olmak banko küme düşer.Hele canlı serkanlı musampalı defans heralde 100 gol yerİlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadrodan ibrahim akın'ı çıkartıp musampa'yı kendi yerine kaydırıp birde sol bek koyarsan çok şey olur..İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucas Zelenka alınmalı,İbrahim Akın alınmalı,Serkan Balcı alınıp Can Arat kiralanmalı...Martinez alınıp Jeff gönderilmeli ve bu beş oyuncunun yanına
Yattara
Musampa
Gökdeniz
Hüseyin
Stepanov
Umut Bulut
Serkan......................Step.................. ......eller.................celalettin
Yattara.................Gökdeniz.................. .Marcelinho(Zelenka).......musampa(ibrahim akın)
.................................Umut Bulut...........ersen............................. .....
Bu takım maç kaybederse ya da şampiyon olamazsa ben bişey bilmiyorum...İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemekki sen hiç bir şey bilmiom kusura bakmada
zelenka yı hangi zihniyetle sağ açığa aldın anlamadım neyse geçtim onu musampa dan sol bek mi olur ya o defans kalede de martinez 34 maçta 85 gol yer
bu takım doru düzgün gol de atamaz tek forvetle
sezon sonu da 34 maç 4 galibiyet 10 berbaerlik 20 yenilgi 25 gol atarız 85 yerize hasret kalırız kalemizdede
eksik olmaz
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Zelenka'yı sağ açıkta göremiyorum..İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonradan değiştirmiş olabilir ilk mesajında yattaranın alındaydı yanlış hatırlamıosam neyse onu geçtim musampa falan tek forvet ve korkak futbola devam o sistemİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadım senin alıntıda da ortada..
Hata etmişsin..
Ha o kadro tam bir kadro değil o başka..
Geri solda Mushampa iş yapmaz, adamın belki defansif özellikleri de var tamam ama o daha çok prese dayalı..
Dolayısı ile sol açık olur ondan..
Forvet arkasında bile oynar ama bek oynayamaz..
Ayrıca İbrahim Akın bizim için alternatif oluşturabilecek kalitede bir topçu değil..
Dengesiz oynuyor..
Şu an için ondan sadece iyi bir yedek olur.
Martinez'i de o kadar büyütmeyelim gözümüzde. Kesinlikle bizde oynar ve uyum sorunu yaşamadan dikiş tutturursa çok büyük işler yaparız o ayrı..
Tamam Jeff bizim takımın yükünü kaldıramıyor ama bunda Jeff kadar defansın da payı var. Belki de daha fazla.
Bence kadro şöyle şekillendirilebilir...
----------------Martinez
(Geri sağ)------Steff---Eller-------Murat Ocak
----------------Hüseyin
Yattara----Marche-----Gökdeniz----Mushampa
-------------------Umut
Hatta hazır değişik varyasyonlar denebilecek bir kıvamdayız..
Orta sahayı Gökdeniz,Marce,Hseyin, Mushampa şeklinde dizip
Yattara ve Umut'tan da forvette verim bekleyebiliriz..
Tek handikapımız Yattara'nın gelişine gelen toplara vuramaması olur, adam top sürmeden oynamıyor çünkü..
Kaleye ben de Martinez'İ koydum, gözümüzde büyütmeyelim dediğim halde..
Sebebi: Martinez çok iyi bir kaleci olabilir ama bizim takımı şu hali ile tek başına kurtaramaz.. Onu demek istedim...
Sekan'ın da bizim ilacımız olacak kadar iyi bir geri dörtlü oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.. Aurellio ve Apiah gibi rakip atakta iken de güzen veren iki orta sahanız varsa Serkan büyük adamdır ama onun dışında çok aksar. Çünkü o da pres yapan ama topu çalıp oyun kurmayı tam olarak beceremeyen biri (genellikle orta yapar, iyi de orta yapar ama bu oyun kurmak değildir hatırlatırım)İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebravo tam kafamdaki takım ah işte ön liberoda szymek olacaktı ama yamuk yaptı.
ben yokken baya tartışılmış konu...Sonuçta futbolu bilmediğim konusunda hem fikir olmuş arkadaşlar...Zelenka yı sağ tarafta görenler, uyduranlar falan olmuş ama KHE arkadaşım düzeltmiş olayı sağolsun...
Mesajda herhangi bir düzeltme yapsam aşağıda düzeltildiği belli olur...
@Jackdaniels
Musampa oynasın diye oraya koydum ama Musampa Manchester City de dönem dönem defansın solunda oynadı...Premiere kartım da var Allah a şükür aynı anda 6-7 premiere lig maçını izleyebiliyorum yaklaşık 3-4 yıldır...Sky diye bir kanalları var...Dijital platform...yaklaşık 22 kanalı var adamların...Neyse siz oturduğunuz yerden bilirsiniz herşeyi...Geçtim bunu da...Musampa ağırlıklı olarak sol açık oynayabilen fakat defansif özellikleri de olan bir adam..
Hücum oynayan bir takım yaptım...Ortasahada basan adam sıkıntısı olabilir ama asıl futbolu bilmeyenler bu takım küme düşer diyenler bence...Geçin bu küme düşer muhabbetlerini artık...Alternatif kadrolar yazın da sizin futbol bilginizi bir görelim...Serkan Balcı yı beğenmeyenler var...Bu kadar koşan bi sağ bek var mı, gördünüz mü ?
Eleştirmek için eleştirilmiş...
Neyse...
Sözü futbolu bilenlere bırakmak lazım...
Not : Can Arat Milli takımın stoperi..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Uşaklar daha adam almamışız siz adamları alıp yerlerine koymuşunuz bile , bide ricam istanbul takımlarındaki topçuların ismini resmi olarak alınmadan buraya yazmayın lütfen onların yedek topçuları bizi kurtarıcaksa hiç kurtarmasın biz bize yeteriz.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...................jeferson..................
En başta Jefferson !!!!!
Ufukhan tecrübesiz, M.Ocak henüz yeterli düzeyde değil.
MArce ortanın soluna, Musampa Türkiye de şampiyonluğa oynayan takıma az gelir.
sistem kesinlikle 3-5-2 olmalı
Ve orta sahamız çok kaliteli ve zengin olmalı.
Israrla söylüyorum ki ; Bizim Takımın en büyük derdi Orta saha!
Orta saha demek defansın önü demek,
Orta saha demek Forvetin arkası demek,Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
Yorum