Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence artık yabancı oyuncu almayalım..yabancı oyuncu demek risk demek..ve bizim yönetimin yabancı oyuncu konusundaki beceriksizliğini hepimiz biliyoruz..başka szymek vakaları yaşamak istemiyorsak yerliye ve altyapıya yönelmeliyiz diye düşünüyorum..hatta işi ileri götürerek yabancı sayısının 3 e düşürülmesini istiyorum..

Yorum

• ya ne serkanı ya. artık bırakalım bunları. serkanmış aligüneşmiş... ya bu isimlerin geçmesi bile beni sinirlendiriyo. bu adamlardan bişey olmaz ya. zaten iyi olsalar bjk fener bırakmaz bunları. bide az para değildirler yani. istanbul takımlarında oynadılar ya bişey olduk havasındalar, çok para isterler onlara çok para vercek lüksümüz yok bence.hele hele onları trabzponzporda oynatma lüksümüz hiç yok bence.

Yorum

• su futbolculari sahada izlerken diyordumki devra arasi iyi bi temizlik yapilir ama o ne devre biteli 2 hafta oldu ses seda yok..
        İnsan ol evlat!

Yorum

• ne temizlemesi elimizde kalitesini bildiğimiz adamları kaçırıyoruz
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• ----------------------edit----------------------
            En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 30.12.2006, 23:23.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Serkan Balcı koşar.Ama sadece koşar

Yorum

• eskilerde küçük anadolu takımları istanbul takımlarının yedekteki ve gözden çıkardığı futbolcuları alıp oynatırlardı, şimdi aynı şeyi biz yapmaya çalışıyoruz...
                be eziklerin en iyi futbolcusundan bile bize fayda gelmez özümüze dönmeliyiz dönmek zorundayız bize Trabzonspor lu futbolcular lazım , Trabzonspor lu teknik adamlar lazım .
                bu heriflerle olacak iş değil sıradan anadolu takımları gibi orta sıralarda dolaşır arada bir dibi boylar bi kaç sene sonra da 2. lige demir atarız...
                "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• ayman denen futbol fukarası bi adam transfer edilmek isteniyor bu takıma. yazıklar olsun yazıklar olsıun

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben yokken baya tartışılmış konu...Sonuçta futbolu bilmediğim konusunda hem fikir olmuş arkadaşlar...Zelenka yı sağ tarafta görenler, uyduranlar falan olmuş ama KHE arkadaşım düzeltmiş olayı sağolsun...

Mesajda herhangi bir düzeltme yapsam aşağıda düzeltildiği belli olur...

@Jackdaniels

Musampa oynasın diye oraya koydum ama Musampa Manchester City de dönem dönem defansın solunda oynadı...Premiere kartım da var Allah a şükür aynı anda 6-7 premiere lig maçını izleyebiliyorum yaklaşık 3-4 yıldır...Sky diye bir kanalları var...Dijital platform...yaklaşık 22 kanalı var adamların...Neyse siz oturduğunuz yerden bilirsiniz herşeyi...Geçtim bunu da...Musampa ağırlıklı olarak sol açık oynayabilen fakat defansif özellikleri de olan bir adam..

Hücum oynayan bir takım yaptım...Ortasahada basan adam sıkıntısı olabilir ama asıl futbolu bilmeyenler bu takım küme düşer diyenler bence...Geçin bu küme düşer muhabbetlerini artık...Alternatif kadrolar yazın da sizin futbol bilginizi bir görelim...Serkan Balcı yı beğenmeyenler var...Bu kadar koşan bi sağ bek var mı, gördünüz mü ?

Eleştirmek için eleştirilmiş...

Neyse...

Sözü futbolu bilenlere bırakmak lazım...
                    Not : Can Arat Milli takımın stoperi...
                    Çok hücumcu bi kadro olmuş gerçekten.Serkan Balcı inanılmaz ofansif bir sağ bek zaten onun için Fenerbahçe oynatmıyo zaten çok gol atarız diye.Serkan en son ne zaman Fenerbahçe forması giymiş hatırlayan var mı?Ben hatırlıyorum.En son Dinamo Kiev maçında giyip kırmızı kart görmüştü.2. olarak Can Arat'a gelince Tolga Seyhan'da milli takımda oynuyo dikkat edersen.Milli takım kendine göre çok zayıf takımlarla oynuyo da Can Arat milli takımda başarılı gözüküyo.Ben onu eğer katılırsak Avrupa Şampiyonasında görmek istiyorum(tabi oynarsa).
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok hücumcu bi kadro olmuş gerçekten.Serkan Balcı inanılmaz ofansif bir sağ bek zaten onun için Fenerbahçe oynatmıyo zaten çok gol atarız diye.Serkan en son ne zaman Fenerbahçe forması giymiş hatırlayan var mı?Ben hatırlıyorum.En son Dinamo Kiev maçında giyip kırmızı kart görmüştü.2. olarak Can Arat'a gelince Tolga Seyhan'da milli takımda oynuyo dikkat edersen.Milli takım kendine göre çok zayıf takımlarla oynuyo da Can Arat milli takımda başarılı gözüküyo.Ben onu eğer katılırsak Avrupa Şampiyonasında görmek istiyorum(tabi oynarsa).
                      Alabiliyorsan Önder Turacı yı al zaten...kimse sesini çıkartmaz bu forumda...Bi de komedi olmuş kusura bakma...Fener oynatmıyor diyorsun...Fener oynatsa zaten alma şansımız olmaz, oynatmadığı için alma ihtimalimiz var...Fenerde ilk 11 de oynayan bir oyuncu şu anda neden bize gelsin ? 100. yıl,şampiyonluğa giden bir takım ve 2 haftada bir kadıköyde oluşturulan süper bir sinerji var onlar adaına...Kadroya girmekte zorlananlar alınabilir diye düşündüm...Can ve Serkan gibi...

Ben sadece düşündüğüm kadroyu yazdım.Hem de dolu olan yabancı kontenjanımızı düşünerek...Bir de siz yazın sağ tarafa göbeğe kim gelicek...kim gelsin...Göbekte oynattığımız adam da Çağdaş...bunu unutmayın...Kendisi bjk nın oynatmadığı adamdır...Ama biz de oynuyor işte...bence yürekli de oynuyor ama yeterli değil malesef...çok gol yiyoruz...yediğimiz attığıomızdan fazla...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Herkese iyi bayramlar. Ali Gunes neysede ben serkani Ts de filan gormek istemem. Fb yi izlerken diyorum bu adam nasil febe formasi giyiyor diye.
                        Oncelikle zelenka bir alinsi. Can Arat alinirsa bingo olur valla: Ha Ellere karsilik Bjk den Sedef ve İbrahim Akin koparilirsa super olur tadindan yenmez.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• bana göre yapılması gerekenler;
                          1-szymekten doğan boşluk yabancı bi önliberoyla doldurulmalıdır
                          2-yerli genç ve yetenekli bi kaleci alınmalıdır neden mi yerli
                          3-stepanovun gitme ihtimali bi hayli yüksek bunun için şimdiden onun yerine yine yabancı genç bi stoper bulmak gerekir buna kontenjan açmak içinde en mantıklı yol kaleciyi gönderip yerine yerli almaktır hedefsiz kaldığımız bu sezon belkide yerli bi kaleci kazanırız
                          4-eller ibrahim akın takası gerçekleşmelidir genç yetenekli ve trabzonsporlu bi futbolcu sol kanat sorununu çözebilir
                          5-sağbek alınmamalıdır o mevkide feriduna şans verilmelidir
                          6-birde genç olarak forvete leverkusenden tevfik köseyi almalıyız yine onada şans vermeliyiz;6.maddeyi saymazsak(zira o olmazsa olmaz değildir ama olsa da iyi olur) yapılması gereken 4 transfer vardır

sezon sonu ihtimalleri ;
                          1-kaleci performansı yeterli olursa sorun yok ama olmazsa o zaman milanın yerine emre alınır açılan kontenjana da yabancı kaleci
                          2-sezon sonu musampa ve marceden daha az verim alınan gönderilir şu durumda marce ama zaman ne gösterir bilinmez açılan kontenjanada yabancı bi forvet alınır eğer her 2 sininde gitme durumu olursa forvet dışında yine çift yönlü ortasaha alınmalıdır kaleci yerli olursa stoperede kullanılabilir bu yabancı hakkı
                          3-sağbekte feridun iş yaparsa devam , yapmazsa daha iyisi alınır
                          4-gökdeniz sezon sonu gider yerine olursa hamit olmazsa gelecek para yabancı forvet transferine ayırılır

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alabiliyorsan Önder Turacı yı al zaten...kimse sesini çıkartmaz bu forumda...Bi de komedi olmuş kusura bakma...Fener oynatmıyor diyorsun...Fener oynatsa zaten alma şansımız olmaz, oynatmadığı için alma ihtimalimiz var...Fenerde ilk 11 de oynayan bir oyuncu şu anda neden bize gelsin ? 100. yıl,şampiyonluğa giden bir takım ve 2 haftada bir kadıköyde oluşturulan süper bir sinerji var onlar adaına...Kadroya girmekte zorlananlar alınabilir diye düşündüm...Can ve Serkan gibi...

Ben sadece düşündüğüm kadroyu yazdım.Hem de dolu olan yabancı kontenjanımızı düşünerek...Bir de siz yazın sağ tarafa göbeğe kim gelicek...kim gelsin...Göbekte oynattığımız adam da Çağdaş...bunu unutmayın...Kendisi bjk nın oynatmadığı adamdır...Ama biz de oynuyor işte...bence yürekli de oynuyor ama yeterli değil malesef...çok gol yiyoruz...yediğimiz attığıomızdan fazla...
                            Rakiplerin artıklarıyla mı şampiyon olmayı planlıyosun?O zaman Tolga Seyhan'ı da alalım ne de olsa defansa ihtiyaç varBence Can Çağdaş'tan iyi bir futbolcu değil.Ayrıca iyi para verdiğin sürece istenilen her futbolcu gelir.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

Rakiplerin artıklarıyla mı şampiyon olmayı planlıyosun?O zaman Tolga Seyhan'ı da alalım ne de olsa defansa ihtiyaç varBence Can Çağdaş'tan iyi bir futbolcu değil.Ayrıca iyi para verdiğin sürece istenilen her futbolcu gelir.
                              evet fenerin artiklariylami sampiyon olacagiz merak ediyorum varsa senin elinde ufukhan gibi gencecik bi cocuk ilk once onlarin kiymetini bil bize elin serkanindan bilmemnesinden fayda gelmez

Yorum

Ayrıca iyi para verdiğin sürece istenilen her futbolcu gelir.
                                Iste bukadar
                                En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X