Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri mendez'i almış bizim kilerler de
    yohun temas içindeymiş..
    sabah son dakika.
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun bugün de transfer çalışmalarına devam edeceği ifade edilirken, Szymek’in kiralık olarak gönderilmesi konusu halen çözüme kavuşturulamadı. Bordo-Mavililer’in yeni transfer yapılması halinde oyuncunun imzaladığı sözleşmeyi bugün saat 18.00’e kadar Futbol Federasyonu’na teslim etmeleri gerekiyor. Transfer edilecek oyuncunun evraklarının ise federasyona daha sonra verilebileceği ancak imzalanmış sözleşme için ek süre istenmesinin mümkün olmayacağı kaydedildi...
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• stichus kardeş yolun açık ola..
        güzel bir türkçeyle bezenen palavralarınla ciddi bir mürit kitlesi de edinmişsin gördüğüm kadarıyla, saygı duyuyorum..
        bakalım herşey güzel olacak projesi nerede patlayacak.. hadi biz beklemeye alıştık da şampiyonluğu, siz o koltukta nasıl duracaksınız önümüzdeki haftalarda onu merak ediyorum..

hepimiz trabzonsporluyuz diye de bağlayayım bari..
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Arkadaşlar galiba topic bu transfer sezonunda misyonunu tamamladı.

Sonuç:

Cem Demir
          Murat Ocak
          Çağdaş Atan
          Mustafa Keçeli
          Ersen Martin
          Musa Büyük
          Umut Bulut
          Kiki Musampa*
          Marcelinho*
          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• forvete şotayı kaleye pletikosayı alsak iyiy di ama bu senede böyle geçti ara transfer de artık
            BANA HER YER TRABZON
            ALPER DALKIRAN

Yorum

• symek i satmak büyük yanlış olur. onu düzelene kadar bir kulüb bulup oraya kiralık göndermeliyiz diye düşünüyorm
              BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• Trabzon'da defter kapandı!
                Trabzonspor'da son iki gün içinde Musampa ve Mustafa Keçeli' ye attırılan imzaların ardından son dakika sürprizi için başlatılan çalışmalar olumlu sonuçlanmadı ve transfer defteri kapandı. Szymkowiak, hiçbir takıma gönderilemeyince Brezilya' da 51. gününü dolduran yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'ya da 'dön' denildi.

SZYMEK GÖNDERİLEMEYİNCE

Bordo - mavililerde dün akşam ve bu sabah hareketli saatler yaşandı. 6 yabancı hakkının dolu olması nedeniyle yabancı transferi için gözden çıkarılan Polonyalı oyuncu Szymkowiak' ın menacerleriyle yoğun bir telefon trafiği gerçekleştirildi. Bir süre önce takımdan ayrılmak istediğini Lazaroni ve yönetime ilettiği bilinen ve ailevi sorunlar yaşadığı ifade edilen Szymkowiak' a, Türkiye' den Ankaraspor ve Kayseri ile Avusturya' nın Salzburg ve Almanya' nın Wolfsburg kulüplerinin talip olduğu ancak bu kulüplerin gerek istenen kiralama bedelini vermemeleri, gerekse Lazaroni' nin Szymek' in gnöderilmesine onay vermemesi nedeniyle Polonyalı oyuncunun takımda kalmasına karar verildiği ifade edildi. Milli takım kampında bulunan Szymkowiak' ın da son ana kadar takım bulabilmek için kişisel çaba sarfettiği vurgulandı.

KANCA'YA 'DÖN'

Szymkowiak'ın gönderilememesi nedeniyle Brezilya'dan son anda bir oyuncu alma hayalleri suya düşen bordo - mavililerde, 51 gündür bu ülkede bulunan yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca'ya da dönmesi için haber verildi. Szymkowiak sorunu nedeniyle Kanca'nın anlaştığı 20 yaşındaki Fluminenseli oyuncu Arouca Da Silva'nın alınan biletleri son anda iptal edilirken, Figueirense'de forma giyen C. Alberto Oliveira ve Cruzeirolu Francismar için de sürdürülen çalışmalar donduruldu. Kanca'nın bu gelişmeler üzerine çok sinirlendiği, döndükten sonra yönetim kurulu toplantısında transfer çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bilgi vereceği ifade edildi.

9 OYUNCU ALINDI

Trabzonspor, son olarak Mustafa Keçeli'ye attırdığı imza ile bu sezonki transferi 9 oyuncu alarak kapattı. Bordo - mavililer, transfer döeminde kadrolarına Umut Bulut, Mustafa Keçeli, Kiki Musampa, Marcelinho, Cem Demir, Çağdaş Atan, Musa Büyük, Ersen Martin ve Murat Ocak'ı kattılar. Takımdan ayrılan isimler ise Fatih tekke, Erdinç Yavuz, Ergin Keleş, Tomas Jun, Mehmet Yılmaz, Adem Koçak ve Ardijan Djokaj oldu.

BAŞKAN UMUTLU

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, lige verilen aranın ardından oynayacakları Beşiktaş maçında sahada çok farklı bir Trabzonspor beklediğini söyledi. Başkan Albayrak, "Denizli maçı bizim için toparlanma sürecinin başlangıcı oldu. Beşiktaş mçında herkes çok farklı bir Trabzon izlmeyecek. Buna inanıyorum. Taraftarlarımızın ve camiamızın da buna inanmasını ve bu takıma güvenmesini istiyorum" dedi.

GÜMÜŞHANE İLE MAÇ

Trabzonspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için yarın Gümüşhanespor' la bir hazırlık maçı yapacak. Gümüşhane Yenişehir Stadı' nda saat 16.00' da başlayacak karşılaşmada Teknik Direktör Lazaroni' nin yeni transferlere ve ligde forma şansı bulamayan oyunculara yer vermesi bekleniyor.

01.09.2006

Kaynak : DHA

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  GÜMÜŞHANE İLE MAÇ

Trabzonspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için yarın Gümüşhanespor' la bir hazırlık maçı yapacak. Gümüşhane Yenişehir Stadı' nda saat 16.00' da başlayacak karşılaşmada Teknik Direktör Lazaroni' nin yeni transferlere ve ligde forma şansı bulamayan oyunculara yer vermesi bekleniyor.

01.09.2006

Kaynak : DHA
                  Yine yanlış arkadaş yine yanlış, Almanya kampında da bir onbir tutturamadın sonra sahaya biribirinden haberi olamayan adamlar sürdün.Şu takımı tam olarak sahaya sür de birbirlerine daha çok alışsınlar, ekle oraya Keçeliyi gelecekse Musampayı....Ben Lazaroniye IQ testi yapılmasını istiyorum...

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar transfer falan yattıysa kanca nerde ne zaman geliyor?
                    Tedbir olsun diye orda tutulacakmisInternational takimi ile arasinda sorun oldugu icin kendisi ile bu aralar fluminense ilginiyormus.
                    Bu arada memur zamlari lubnan konusunda bunalan Hukumette kendisine yakinligi oldugu icin brezilyada yeni bir Buyuklecilik acmaya karar vermis. Kancada buyukelcilik yyapabilirim zaten alistim buraya demis. Ote yandan ise Brezilyanin tanitimi icin yasa degistirip 50 gun kalan kisilere vatandaslik hakki verilmis. Kancayi fa brezilya takiminda menager dusunuyorlarmis. Ulkedeki basin ikiye bolunmus Turk bir adamdan menager olur mu diye
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• 50 gündür transfer için uğraşan kanca bi transfer yapmadan geri dönüyor helal size be bi szymeğe takım bulamadık kötü oyununu devam ettirirse onun yerine kim oynayacak kalmasına neden olanlar çıkıp oynar herhalde inşaallah eski szymek geri döner

Yorum

• şaka maka kanca sağlam bir tatil yaptı bizde kudurduk buralarda

Yorum

• ailesinide alsaydı yanına...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• MARCELİNHO qbi yıldız oyncuyu ve trabzonspor tarihiinn en önemli trensferlerini yptıqı icin yönetime tesekkür ediyoruz. ..

Yorum

• Evet arkadaslar bu kadar transfer yok daha! Bosverin carlos albertoyu o pozisyonda artik Kanca rahatlikla oynar. Brezilyali gibi olmustur artik!
                              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• evt beyler transfer olmucak gibi
                                eeee szymek bey transfer dönemi bitti artık kendine gelirsin inşallah
                                yoksa halimiz harap
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Yükleniyor...
                                X