Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer olmadığı için millet Kanca'yı doladı diline gidiyor işte.. Ne yalan söyleyim bu konuda yapılan bazı espirilere oturduğum yerden dakikalarca gülüyorum.. Yöneticiler de kendilerine güldürmesinler artık kimi alacaklarsa alsınlar.. yoksa daha çok Kanca geyiği döner transfer sayfalarında.. Zaten kimseyi alıp gelemezse haberlerde şöyle bir şey duyma ihtimalimiz yüksek:
    'Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca Türkiye'ye yasadışı yollardan giriş yaparken Edirne sınır kapısında yakalandı.. Bu davranışının nedeni sorulan Kanca taraftar tepkisinden çekindiği için böyle bir yola başvurduğunu ve yaptığından pişman olduğunu açıkladı' v.s işte..
    bı fotoğrafı falan yok mu varsa ekleyin de görelim.''muhalif''yoksa senin avatar daki resim kanca mı ?
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• arkadaşlar Alex le sanırım anlaşılmış ve 16 ağustos tan sonra (16 ağustos ta Internacional - Sao paulo Libertadores kupası finali ikinci maçı varmış) Trabzon a gelecekmiş.Mr Kanca onu bekliomuş orada.Pletikosa da ok miş ve Apoel maçından sonra resmi açıklmalar yapılacakmış...Kaynak tv 8 spor.Ayrıca bu gece bizim bu Alex in Sao paolo ile Libertadores Kupası finali ilk maçı varmış 03.45 te tv 8 de canlı yayın...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Faruk kancayı görmek isteyenler avatarıma baksın... Tam futbolcu alacak tipte hani...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Arkadaşlar AA nın son dakika flaş haberine göre;bizim Kanca,Fatihin zenith e transferinden sonra Brezilyada bir takımla idmanlara çıkmaya başlamış!Yakında bir yöneticimiz yeni transfer diye KANCALEX i almaya gidecekmiş!!!Bonserviside elindeymiş....

Yorum

• Ula habunu oraya hoca diye almasınlar!!!Brezilyada cami falan varmı bilen varmı???

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula habunu oraya hoca diye almasınlar!!!Brezilyada cami falan varmı bilen varmı???
              Ula uşaklar bu son fotoğraftan sonra bende korkmaya başladım doğru olabilir mi

Yorum

• İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faruk kancayı görmek isteyenler avatarıma baksın... Tam futbolcu alacak tipte hani...
                Seni tebrik ederim, "tip"'den futbolcu alacak adami anlayabildigin icin!!! Biraz saygi, biraz terbiye...
                .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• Alex eğer gerçekten alındıysa süper bir transfer olacak. Adam yarı finalde Liberta'ya 35-40 metreden süper bir gol attı sol ayağıyla.Yanlız bu adam yanılmıyorsam internacional'in orta sahasının ortasında oynuyor.Aslında bize en çok faydalı olacak oyuncu Fedo Mansare idi.Ama o da yeni transfer yaptı.

Yorum

• Adamı gece görsem korkarım avatarımda bile tir tir tittretti samba yaparken görmek isterdim.... Ama googledan aratıp graphics kısmında bol bol resimlerini görebilirsiniz hatta gençlik resimleri bilem var....
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar Alex le sanırım anlaşılmış ve 16 ağustos tan sonra (16 ağustos ta Internacional - Sao paulo Libertadores kupası finali ikinci maçı varmış) Trabzon a gelecekmiş.Mr Kanca onu bekliomuş orada.Pletikosa da ok miş ve Apoel maçından sonra resmi açıklmalar yapılacakmış...Kaynak tv 8 spor.Ayrıca bu gece bizim bu Alex in Sao paolo ile Libertadores Kupası finali ilk maçı varmış 03.45 te tv 8 de canlı yayın...
                      işte tek duyduğum haber bu başka ne olsun
                      artık akşam macı izleriz belki turubunda kanca'yı gösterir
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol güneşten sonra bi ara metin aktaş geçmişti kaleye türk olarak sonrası hep yabancı idi yanlış hatırlamıyosam...kalecilerde hep yabancılar tercihimiz nedense...
                        Nihat'ı unutma kardeş

Yorum

• Gilbert nun 2010 a kadar Herta ile sözleşmesini uzattığı yazıyor Alman basınında...
                          Bu arada Pletikosa ile S.Liege ilgileniyordu, onlar da Ekvador dan Espinoza ile anlaşmış, Pletikosa bize gelebilir.
                          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Faruk Kanca oldukça yoğun çalışan ve inşaat sektöründe illeri çok yoğuyn olan birisi. 7 sülalesini haftasonları Brezilya'ya taşıyacak kadar parası da var. 20 gündür orda olup hala bir transfer yapılamamaış olması bir başarısızlıktır, eyvallah... Ama eminim o da en az bizim kadar bunalmıştır bu muhabbetlerden ve bir an önce dönüp işlerinin başına geçmek istiyordur. En azından ben olsam öyle düşünürdüm, adam adına konuşmakta istemem...

Asıl yazmak istememin nedeni Alex'in sol açık olup olmadığını sormak. Bana etkili bir sol ayak olarak göründü ama sanki sol kanatta oynamıyordu ve daha çok ofansı iyi gibiydi sanki... Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Bu arada hala aynı şeyi söylüyorum... Şu Cordoba'yı nasıl burnumuzun dibinde alamadık???

Yorum

• alex sol kanat oyuncusu değil szmeğin oynadığı mevkide oynuyo tam olarak orta sahanın ortasında belkide szymeği gönderip 1 oyuncu daha almayı düşünüyolardır

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faruk Kanca oldukça yoğun çalışan ve inşaat sektöründe illeri çok yoğuyn olan birisi. 7 sülalesini haftasonları Brezilya'ya taşıyacak kadar parası da var. 20 gündür orda olup hala bir transfer yapılamamaış olması bir başarısızlıktır, eyvallah... Ama eminim o da en az bizim kadar bunalmıştır bu muhabbetlerden ve bir an önce dönüp işlerinin başına geçmek istiyordur. En azından ben olsam öyle düşünürdüm, adam adına konuşmakta istemem...

Asıl yazmak istememin nedeni Alex'in sol açık olup olmadığını sormak. Bana etkili bir sol ayak olarak göründü ama sanki sol kanatta oynamıyordu ve daha çok ofansı iyi gibiydi sanki... Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Bu arada hala aynı şeyi söylüyorum... Şu Cordoba'yı nasıl burnumuzun dibinde alamadık???
                                yönetici yöneticiyi böyle savunur
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X