İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar Alex le sanırım anlaşılmış ve 16 ağustos tan sonra (16 ağustos ta Internacional - Sao paulo Libertadores kupası finali ikinci maçı varmış) Trabzon a gelecekmiş.Mr Kanca onu bekliomuş orada.Pletikosa da ok miş ve Apoel maçından sonra resmi açıklmalar yapılacakmış...Kaynak tv 8 spor.Ayrıca bu gece bizim bu Alex in Sao paolo ile Libertadores Kupası finali ilk maçı varmış 03.45 te tv 8 de canlı yayın..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla habunu oraya hoca diye almasınlar!!!Brezilyada cami falan varmı bilen varmı???
Yorum
-
İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk kancayı görmek isteyenler avatarıma baksın... Tam futbolcu alacak tipte hani....: Rahmet için, önce NAMAZ :.
Yorum
-
Alex eğer gerçekten alındıysa süper bir transfer olacak. Adam yarı finalde Liberta'ya 35-40 metreden süper bir gol attı sol ayağıyla.Yanlız bu adam yanılmıyorsam internacional'in orta sahasının ortasında oynuyor.Aslında bize en çok faydalı olacak oyuncu Fedo Mansare idi.Ama o da yeni transfer yaptı.
Yorum
-
Adamı gece görsem korkarım avatarımda bile tir tir tittretti samba yaparken görmek isterdim.... Ama googledan aratıp graphics kısmında bol bol resimlerini görebilirsiniz hatta gençlik resimleri bilem var....Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar Alex le sanırım anlaşılmış ve 16 ağustos tan sonra (16 ağustos ta Internacional - Sao paulo Libertadores kupası finali ikinci maçı varmış) Trabzon a gelecekmiş.Mr Kanca onu bekliomuş orada.Pletikosa da ok miş ve Apoel maçından sonra resmi açıklmalar yapılacakmış...Kaynak tv 8 spor.Ayrıca bu gece bizim bu Alex in Sao paolo ile Libertadores Kupası finali ilk maçı varmış 03.45 te tv 8 de canlı yayın...
artık akşam macı izleriz belki turubunda kanca'yı gösterir__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşten sonra bi ara metin aktaş geçmişti kaleye türk olarak sonrası hep yabancı idi yanlış hatırlamıyosam...kalecilerde hep yabancılar tercihimiz nedense...
Yorum
-
Gilbert nun 2010 a kadar Herta ile sözleşmesini uzattığı yazıyor Alman basınında...
Bu arada Pletikosa ile S.Liege ilgileniyordu, onlar da Ekvador dan Espinoza ile anlaşmış, Pletikosa bize gelebilir.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Faruk Kanca oldukça yoğun çalışan ve inşaat sektöründe illeri çok yoğuyn olan birisi. 7 sülalesini haftasonları Brezilya'ya taşıyacak kadar parası da var. 20 gündür orda olup hala bir transfer yapılamamaış olması bir başarısızlıktır, eyvallah... Ama eminim o da en az bizim kadar bunalmıştır bu muhabbetlerden ve bir an önce dönüp işlerinin başına geçmek istiyordur. En azından ben olsam öyle düşünürdüm, adam adına konuşmakta istemem...
Asıl yazmak istememin nedeni Alex'in sol açık olup olmadığını sormak. Bana etkili bir sol ayak olarak göründü ama sanki sol kanatta oynamıyordu ve daha çok ofansı iyi gibiydi sanki... Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bu arada hala aynı şeyi söylüyorum... Şu Cordoba'yı nasıl burnumuzun dibinde alamadık???
Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Kanca oldukça yoğun çalışan ve inşaat sektöründe illeri çok yoğuyn olan birisi. 7 sülalesini haftasonları Brezilya'ya taşıyacak kadar parası da var. 20 gündür orda olup hala bir transfer yapılamamaış olması bir başarısızlıktır, eyvallah... Ama eminim o da en az bizim kadar bunalmıştır bu muhabbetlerden ve bir an önce dönüp işlerinin başına geçmek istiyordur. En azından ben olsam öyle düşünürdüm, adam adına konuşmakta istemem...
Asıl yazmak istememin nedeni Alex'in sol açık olup olmadığını sormak. Bana etkili bir sol ayak olarak göründü ama sanki sol kanatta oynamıyordu ve daha çok ofansı iyi gibiydi sanki... Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bu arada hala aynı şeyi söylüyorum... Şu Cordoba'yı nasıl burnumuzun dibinde alamadık???"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum