Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanlis anlasilmasin siz yalan soylüyo demediniz.bana soylesklerini aynen yazdim.ingiltereden ama ingiliz degil demisti
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Arkadaslar Pelikan arkadasimizi çok üzmeyelim fazla da dillendirmeyelim derim ben. Yerin kulagi vardir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya Drogbaa Ayrilmak Istedigini Aciklaadii Fakat Italya Liginde Oynamak Istediginide Acikladi.. Zaten Milan'da Drogba Ile Ilgileniyor.. Aklinizdan Geçirmeyin Bence

Yorum

• fredric ljungberg gidiyor mu kupaya ? Edited by: miracciftci
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• onu yazmadim bile[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] malum imkan dahilinde görmüyorum didier drogba ve TS keske olsa da bana da inandirici gelmedi hiç. adamin yilligi minimum 1.5 milyon pound dur primsiz. trabzonspor ingiltere sampiyonunun 1. forvetini alacak güçte degil henüz.
            Sevdim Seni Bir Kere
            Baskasini Sevemem
            Deli diyorlar bana
            Desinler degisemem

Yorum

• ya umut u alamayan adm drogbayi nasil alcak.drogba dünya yildizi adam
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• yavas yavas en kuvetli aday adebayor oluyor arsenala bir sorsunlar ne güzel takimi genclestirirken jun la takas edelim[img]smileys/smiley2.gif[/img]dimi yani
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Amma heyecanli olmaya basladi buralar ha...iyiki açmisim bu topigi, yakinda Rooney, Cole, Baros, gibi isimler ortaya atilirsa kimse sasirmasin.Simdiye kadar yaptigi icraatlardan bu yönetimin bunlari yapabilecegine inanan varsa parmak kaldirsin.Manajerler kimi derse onu alacak bunlar ahan da buraya yaziyorum...

Yorum

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
                    İlk olarak coach tarafından gönderildi

İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
                    Drogba gibi görünüyor....Chelsea açisindan bakarsak, Ballack, Sheva, Kaloutransferlerinden sonra mantikli da...Ama Drogba Chelsea'dan Trabzonspor'a gelirmi? Bence gelmez...Kariyeri için Chelsea etiketini daha olumlu bir takim için kullanmak isteyecektir.

Yanlis,drogba zaten ayrilmak istiyor,geçen bi kardesimiz buraya yapistirmisti ayrilmak istedigini.

Nesi yanlis anlamadim..Chelsea'dan ayrilacagini bende biliyorum ama Trabzonspor'a gelecegini zannetmiyorum dedim ben...

Dogrudur kardesim,ayrilacagim dedigi zaman ballack muhabbeti yoktu daha o yüzden morinho yollamiyordu onu ama simdi belki gelir belli olmaz,nasip
                    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                      almanyada kampda sanirim

O manada sormadim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Nerede derken, bir üstteki mesajda arkadasin çikardigi listede Drogba yok mu anlaminda sormustum.

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi
                        fredric ljungberg gidiyor mu kupaya ?

evet isvec len ama takimlari hazirlikda cok zayifdi grupda elenecekler gibi ama ljungberg drogbadan bilen pahali[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                          <T>
                          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ve açikliyorum</TD></TR>
                          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                            İlk olarak coach tarafından gönderildi

İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
                            Drogba gibi görünüyor....Chelsea açisindan bakarsak, Ballack, Sheva, Kaloutransferlerinden sonra mantikli da...Ama Drogba Chelsea'dan Trabzonspor'a gelirmi? Bence gelmez...Kariyeri için Chelsea etiketini daha olumlu bir takim için kullanmak isteyecektir.

Yanlis,drogba zaten ayrilmak istiyor,geçen bi kardesimiz buraya yapistirmisti ayrilmak istedigini.

Hatta, dünya kupasinda ülkelerin tek umudu Drogba. Onun performansina bagli olarak, gruptan çikacagi söyleniyor otoriteler tarafindan.

Pelikan, bizi düsürdügün hale bak. Yazma kardesim. Ya adam gibi söyle, yada hiç yazma. Zaten siyirdik transfer yüzünden, böyle devam edersen disli misli kalmayacak. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Abi ben yaktim devreleri zaten,sabahtan beri oyun oynuyorum bilgisayarda bildigin gibi degil ayamlar,,
                            Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• belli olmaz aga ! bizim yönetimin ne zamn ne yapacagi hiç belli olmaz
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• <TABLE width="100%"><T>
                                <T>
                                <TR vAlign=top>
                                <TD vAlign=bottom align=left>
                                <DIV ="lineStory">Drogba yol ayriminda</DIV></TD>
                                <TR vAlign=top align=left>
                                <TD>
                                <TABLE width="100%"><T>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD vAlign=top width=200>
                                <DIV style="MARGIN-TOP: 20px" ="deckStory">Chelsea?nin golcü futbolcusu Didier Drogba, takimdan ve Ingiltere?den ayrilmak istedigini açikladi.</DIV></TD>
                                <TD rowSpan=2></TD></TR>
                                <TR>
                                <TD width=200>

<DIV ="textTimestamp"></DIV></TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE>
                                <DIV>
                                </DIV>
                                <DIV ="textMedBlack">NTV-MSNBC</DIV>
                                <DIV ="textTimestamp">Güncelleme: 16:47 TSI 20 Mayis 2006 Cumartesi</DIV>
                                <DIV ="textTimestamp"></DIV>
                                <DIV ="textTimestamp">LONDRA - Ada basininin kendisi üzerinde anlamsiz bir baski kurdugunu ve bundan sikildigini dile getiren Drogba, ?Kararimda ciddiyim. Artik böyle söylentilerden sikildim, rahatça futbolumu oynayabilecegim bir ülkeye gitmek istiyorum? dedi.</DIV>
                                <DIV ="textTimestamp">Son iki sezonun Premier Lig sampiyonu Chelsea yönetimi ise düzenledigi bildiri ile Drogba?nin takimdan ayrilmasinin söz konusu olmadigini duyurdu.

Drogba, Londra takimina 2003 yilinda Marsilya?dan 24 milyon paunda transfer olmustu.</DIV>
                                <DIV align=center ="textTimestamp">****</DIV>
                                <DIV ="textTimestamp">Ne yani, Chelsea bize Drogba'yi bu fiyattan asagiya mi verecek. Amma hayal kurduk. Drogba gelirse, Fatih Tekke gider arkadaslar...
                                </DIV>
                                <DIV ="textTimestamp"></DIV>Edited by: kutoz

Yorum

Yükleniyor...
                                X