Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk maçinda oynayanlar asagida;

Jefferson, Ufukhan, Erdinç, Stepanov, Lee, Hüseyin, Adem(dk.65 Ömer Riza), Szymkowiak(dk.82 Hasan), Yattara(dk.88 Ferhat), Gökdeniz, Fatih Tekke

bu adamlardan lee, erdinç, hasan, adem ve ferhat'in yerine mutlaka 1. sinif kalite oluncu alinmali..

hasan-adem-ferhat üçlüsünün yerine orta sahaya bir beyin ve uzun boylu forvet yeter..

erdinç'in yerine yine uzun boylu, hizli bir adam..

lee'nin yerine çok iyi bir sol kanat..

fatih belki gider, giderse yerine bir adam..

gökdeniz kalmali..çok hirsli, seneye bize çok faydasi olur..
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• fatih gitsin yaa gitmerk istiyor bu saatten sonra onu bir avrupa takiminin formasini giyerken görmek beni daha çok gururlandirir

Yorum

• fatihi satalim 5 milyon euroya seneye aliriz bedavaya

Yorum

• fatih bu sene giderse yerine kim gelecek?.bence fatih bu sezonda kalmali zor transferi teke düsürelim ortasahaya çok kaliteli bir adam alinmali bikaçtane yerli transferle isi bitirmeli yönetim.

Yorum

• desire job [img]smileys/smiley2.gif[/img]
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• job fatihin yerini doldurabilecek mi ki, middlesbrough!da 112 maçta 22 gol atmis sadece...

Yorum

• FATIH BU SEZON GIDERSE DEGIL SAMPIYONLUK ILK BESE BILE GIREMEYIZ

Yorum

• Fatih ayrilirsa ilk 5'e neden giremiyoruz anlayamiyorum. Fatih 1. sinif oyuncu. Ama yerine gelecek de 1. sinif isimli bir oyuncu olacaktir. Üstelik Avrupa'da 1. sinif oyuncu 1000 tane iken Türkiye'de 2 3 tane. Bu da fiyat konusunda da bize esneklik saglar. Fatih'in sik sik sakatlanmasini, takim oyun kurgusunda yarattigi olumsuzluklari ( tüm toplarin onda ve Gökdeniz'de toplanmasi) veevvel ki sezon sonu verdigi beyanatlarda da gönülsüz kaldigini söylemesi gibi bu sezon da ayni demeçleri verdigini de göz önüne alirsak hayirlisiningitmesinden yana olacagini düsünüyorum. Ve yerine gelecek isim iyi seçilirse Fatih'in kalitesine bile ihtiyaç yok. Yeter ki takim düzeni ve taktik varyasyonlar takim futbolcularinin özelliklerine göre kurulsun. (Örnek: Nobre sanki Fatih'ten iyi oyuncumu ki sanki her sene bi o kadar gol atiyor? Hayir takim taktiklerine uyan tipte bir oyuncu, ondan bu kadar performans aliniyor.). Oyuncu seçimi verecegi performans gözetilerek olmali yoksa adi yildizlarla veya adi büyük oyuncularla karinca yol alamayiz. Örnek: Anelka.Sonuç olarakfiyat/performans esas alinmali Edited by: Travelair
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• fatih giderse yönetim üst düzey iki topçu alamaz söylemek istedigim bu ortasahaya mutlaka kaliteli adam almaliyiz bu transfer yapilirsa seneye fatih bu takima sart arkadaslar eger giderse yeri dolmaz dolduracak oyuncu mutlaka vardir ama alacak para kimde

Yorum

• fatihden 5 degil 10 milyon alacagimiza bayaga eminim fatihe yedekmi diyorsunuz en iyisi emrah kol bakin oynatilsin nasil patliyacak

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center><T><T><T>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD ="bold">selcuk Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999><T><T><T>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD>
                      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T><T><T>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD ="text">sefa türkmen her zamanki gibi türkiyede topladigimiz genc yeteneklerden biri ayni ali güzeldal,aykut akgüngibin bir ara sefada a takimlan antrenmana cikmisti ama su an nerde oldugunu bilmiyorum aslinda kiralik olmali o listedeki en iyiler ve gelen sezon bizim a takimda oyniyabilecekler emrah kol,ufuk bayraktar,enis kahraman,ali sen kandil ve tabiiki mehmet yilmaz</TD></TR></T></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></T></TABLE>

Bu sefa devre arasinda alinmis ve daha 15 yasinda. Neden profesyonel imza attirilmis bu yasta onu anlayamadim

ist. kö.peklerinlen psv gibi takimlar pesindeydi ayni ergin keles felan filan önümüzdeki sezon olmasada ondan sonraki sezon a takimda oynar sanirim daha ne istiyon bizi secti aynisi ergin psv gelmisdi onu almaya ama ts e imzayi basti ama niye oyniyaniyorlar ts de desdek olmuyoruk diye ali ergin ufukhan aykut feridun emrah ufuk enis sefa bunlar su an türkiyede degil avrupada genc oyuncular olarak en iyiler bunlara destek olalim bu sezon degil belki ama gelen sezon eski ts i önümüde görebilirik bide sana simdiden diyim yine sasma niye genc bir oyuncuya kontrat verildigine su an adini hatirlamiyorum ama bakirköyde oynuyor ins kaba bilirik o bize gelmek istiyormus ama bakirködü sanirim yin bonservisde sacmaliyormus 16 17 yasinda

sefa bizim yildizlar takimizda su an oynuyormus

http://www.zaman.com.tr/?bl=bolgehab...;alt=karadeniz &amp;trh=20060202&amp;hn=252379 Edited by: selcuk
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaslar ne Fatihler gördü bu külüp o kendine de bize de yazik ediyor artik.Her maç sonrasi ben Avrupa'ya gitmek istiyorum demesi bile bence gönderilmesi için yeterli bir sebep!!
                        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• fatih gitmesse simdi sneye bedava gidecek o zmn ne yapacaz

Yorum

• Fatih bu sene gönderilsin.Kafasinda Trabzonu bitirmis.Onun yerine çok iyi bir forvet almaliyiz

Yorum

• arkadaslar cok iyi bir konuya degindiniz dusunce ve onerilerinizi takip ettim benimde bazi dusuncelerim var paylasmak istedim zaman ayirirsaniz sevinirim. transferde adi gecen bazi futbolcular takima pozitif etki yapacak oyuncular fakat bazilari ise bana luzumsuz geldi mesela m.yozgatli ve bilal bence ts faydasi dokunmaz nedeni ise mehmetin bolgesinde yattara zaten var bilal ise o kadar iyi futbolcu degil benim izlenimlerime gore. adi gecen diger oyuncular wome" selcuk" delgado" cok kaliteli oyuncular bunlara birde benim onerim halil ghibi bir yildiz eklenirse gercekten tas gibi takim oluruz. tabi bunlar benim dusuncelerim. saygilarimla
                              Yanlışlarımla kazanmaktansa, doğrularımla kaybetmeyi yeğlerim

Yorum

• ben söylemekten biktim siz sallamaktan bikmadiniz be takip ettiginiz bise yok gelip buraya isim yaziyorsunuz, halilin sözlesmesi bu sene bitti 321312312313143244353 ay önce schalkeye anlasti söylemeyin artik su adamin adini

Yorum

Çalışıyor...
                                X