Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
    yönetim 48 saat içinde yabanci transferini bitirecegini açikladi

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

sabah sabah güldürdün...

Yorum

• ben bu kadar yalanci bi yönetim görmedim hayatimda taraftar bu kadar da kandirlmaz ki

15-20 gün önce belli olacak arjantinli ve brezilyali yildizlar nerde

çok degerli yöneticimiz hasim sayitogluna soruyorum

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

ben bu kadar yalanci bi yönetim görmedim hayatimda taraftar bu kadar da kandirlmaz ki

15-20 gün önce belli olacak arjantinli ve brezilyali yildizlar nerde

çok degerli yöneticimiz hasim sayitogluna soruyorum

az once son dakikaya bende aynisini yazdim bunlar galiba bizi enayi yerine koyuyolar bu kadarda yalan olmaz ki alamicaksan alamit-yoruz de baride umutlanmayalim zaten bu saatten sonra bunlarin transfer yapacaginada inanmiyorum ya neyse

Yorum

• Trabzon'un Stepanov plani

Chelsea'nin israrla istedigi Sirp futbolcu, UEFA Kupasi'nda yildizini parlatacak, seneye satilacak

Bordo-mavililerin geçen sezonun devre arasinda kadroya kattigi Milan Stepanov'un Chelsea tarafindan takibe alinmasi transferde elestiri toplayan yönetimin tesellisi oldu.
          23 yasindaki milli oyuncudan çok umutlu olan Trabzonspor, ünlü Ingiliz kulübünün menajerlerinin cazip önerilerine ragmen, Sirp yildizi birakmak istemiyor. Yönetim, UEFA Kupasi'nda yildizini daha da parlatmasi düsünülen Stepanov'u gelecek sezon daha yüksek bir rakamla satmanin hesaplarini yapiyor. Ayrica ikinci bir Tolga Seyhan sendromu yasanmamasi için de transfere sicak bakilmiyor. Chelsea'nin her geçen gün rakami artirmasina ragmen, Baskan Nuri Albayrak'in bu konuda geri adim atmadigi bildirildi.
          Bu arada Brezilyali Marchelinho'nun transferinin Hertha Berlin'in isi yokusa sürmesi nedeniyle gerçeklestirilemedigi, Mustafa Keçeli'ye karsilik Mehmet Yilmaz'i isteyen Denizlispor'a da olumsuz yanit verildigi bildirildi

kaynak:milliyet

son satirlarda verilen haber dogruysa bizim yonetim futboldan anlamiyo demektir.forvette o kadar cok ve genc oyuncu varken mehmet yilmaz gibi amator futbolcu olamayacak kapasitede ayrica cok fazla para alan bi oyuncuyla defansin solunda adam eksikligi varken oraya alinacak oyuncuyu nasil takas etmezsin?

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi

son satirlarda verilen haber dogruysa bizim yonetim futboldan anlamiyo demektir.forvette o kadar cok ve genc oyuncu varken mehmet yilmaz gibi amator futbolcu olamayacak kapasitede ayrica cok fazla para alan bi oyuncuyla defansin solunda adam eksikligi varken oraya alinacak oyuncuyu nasil takas etmezsin?

kesinlikle dogru söylüyosun mehmet yilmaz iyi bi oyuncuyla takas edilmeli umut geldi wanchope gelecek onun disinda tevfigi alacaklar gençler de var alcagi parayi haketmiyo sidiye kadar ne verdiki bundan sonra ne verecek

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
              İlk olarak yattara show tarafından gönderildi

kesinlikle dogru söylüyosun mehmet yilmaz iyi bi oyuncuyla takas edilmeli umut geldi wanchope gelecek onun disinda tevfigi alacaklar gençler de var alcagi parayi haketmiyo sidiye kadar ne verdiki bundan sonra ne verecek

ayrica ergin keles,ali guzeldal we altyapidan bircok genc war.

Yorum

• Bu yönetim ya bizi saf zannediyor ya da hiç takmiyor...EgerTrabzonspor'umuzu babalarinin çiftligi gibi yöneteceklerini saniyorlarsa en büyük safbu yönetimin kendisidir. Ne yazik ki bu yönetim tarafindan kandirildik...

Yorum

• benim umudum yok artik bari eldekileri tutsunlar yeter bunlarin onu bile basarabileceginden emin degilim ya neyse bakalim
                  .

Yorum

• allaah belalarini versinnnn.hepsi kötü niyetli insanlarr istanbul takiminin kopekleri heralde bunlarda ..yoksa mustafa keçeliye karsilik mehmet yilmazi vermemek kadar saçma bir olay yokk hatta mehmet yilmazi hiçbise karsilik almadan bile vermek takima faydaliykenn bide üstüne ihtiyac olan yere adam alinacakk..allahim nekadar .......... oluyor bu yönetime gelenler çildircaam yaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• sakin olaliiim kendimizi helak etmeyeliiiim isler olacagina varir. Gelin BMN olarak yönetime talip olalim. Ne dersiniz? En azindanyönetimden Transfer izleme komitesi isini bize devretmelerini isteyelim. iyi fikir degil mi?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Mehmet Yilmaz belki takasta kullanilacak ama illa Denizlispor' a olmak zorunda degil degil mi [img]smileys/smiley2.gif[/img]. Onlarin da kendilerine göre bir stratejileri vardir, sakin olun ( Umarim vardir... )
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                          Mehmet Yilmaz belki takasta kullanilacak ama illa Denizlispor' a olmak zorunda degil degil mi [img]smileys/smiley2.gif[/img]. Onlarin da kendilerine göre bir stratejileri vardir, sakin olun ( Umarim vardir... )

yani bizde öyle düsünüyoruz ama sanirim sadece umuyoruz

Yorum

• alpayer arkadasim sakin ol bu ne siddet ne celal. hem sen nasil yönetime veya baska bir trabzon sevdalisina bela okursun. site yöneticileri geregini yapar zannederim. sabredin biraz görelim sonuçlari. Böyle insanlara bela okuyarak hakaret ederek bir yere varamayiz. Yönetim elinden geleni yapar basarisiz olursa gider. seçilmis bir yönetime bela okumak yerine destek vermeliyiz. ayrica bu yönetimin az daha isveç in en iyi adami edmani aldigini ama gaysaray in bezbol sopasi olayi yüzünden edmanin her konuda anlasilmasina ragmen alinamadigini unutmayalim.
                            Sevdim Seni Bir Kere
                            Baskasini Sevemem
                            Deli diyorlar bana
                            Desinler degisemem

Yorum

• nasil yani onrky kardes.anlayamadim bu beyzbol sopasi haberini.gaysenin ne ilgisi var bu isle.ben bu konuda habersizim.bi açikliyabilirmisin konuyu yani biraz açsana bilgim olsun.bu olayi ilk defa duyuyorumda.tekrar tesekkürler
                              t.akyildiz

Yorum

• 48 saat içerisinde yürek hoplatan bi transfer olabilir.
                                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Yükleniyor...
                                X