Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok ya degildir.ispanyollarla görüsüldügünü falan bilmisti. halbuki bunu biz bile sonradan ögrenmistik.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• zannetmiyorum angut olsa kendini belli ederdi hos su son fatih hakkinda yönetim ikiye bölündü falan beni de süpheye düsürsede angut olmayacagini umuyorum
      Sevdim Seni Bir Kere
      Baskasini Sevemem
      Deli diyorlar bana
      Desinler degisemem

Yorum

• ricardinho nun ilk transfer taksidi yatmis diye haber yazdim kimse görmedi, herhalde yada kimse inanmiyor bu habere[img]smileys/smiley4.gif[/img]

gerçi böyle birsey olsa oyun kurucu ariyoruz demezler ve resmi sitede yayinlanir ama neyse iste güzel bir haberdi kuzey ekspresten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• <TABLE>
          <T>
          <TR>
          <TD borderColor=#ffffcc align=middle bgColor=#0066cc>Region</TD>
          <TD borderColor=#ffffcc align=middle bgColor=#0066cc>City</TD>
          <TD borderColor=#ffffcc align=middle bgColor=#0066cc>ISP</TD>
          <TD borderColor=#ffffcc align=middle bgColor=#0066cc>Map</TD></TR>
          <TR>
          <TD noWrap align=middle>15.203.XXX.XXX</TD>
          <TD noWrap align=middle>FR</TD>
          <TD noWrap align=middle>FRANCE</TD>
          <TD noWrap align=middle></IMG></TD>
          <TD noWrap align=middle>-</TD>
          <TD noWrap align=middle>-</TD>
          <TD noWrap align=middle>HEWLETT-PACKARD COMPANY </TD></TR></T></TABLE>pelikan ilk mesaji yazdiginda ip si yurtdisina ait oldugu için arastirma zahmetinde bulunmamis ve Ingiltere'de olduguna inanmistim. Su anda ufak bi arastirma yaptim, pelikan a ait ip Fransa'ya ait gözüküyor. ip no'dan ülke tespiti yapan internet sitesinin hata payi yok ise vatandas Ingiltere'de degil Fransa'da..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ben de bundan sonra Pelikan die bir sifre alicam ve 3 eziklerin forumlarina girip transfer haberleri yayacam biraz gündem olsun adamlara da, birbirlerine pazarlicam topçularini Ümit Karan'i BJK' ye verecem, Toraman'i fenere bakalim ne tpki verecekler)

Yorum

• pelikani sikistiripi kirmayin sadece takip edin kaçirmayalim pelikan doru sölüo

Yorum

• bu cem demir nedir ya bunun gibi 50 tane vardir dogu karadenizde. insallah üstün bir yetenektir adini daha simdi duydum. yoksa gene heba edildi paralar.
                Sevdim Seni Bir Kere
                Baskasini Sevemem
                Deli diyorlar bana
                Desinler degisemem

Yorum

• Arkadaslar öyle bisey olamaz çünkü biz de onlara yapariz bu sefer kimse forumlari kullanmaz merak etmeyin saglam bir kardesimize benziyor

Bu arada boylu bir forvet aldik en azindan taktiksel çesitlilik için iyi olmus hayirli olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                    Cem Demir sözlesme imzaladi
                    Kulübümüz, 2. Lig B Kategorisi takimlarindan Pendikspor?un forvet oyuncusu Cem Demir?le üç yillik sözlesme imzaladi.

<DIV align=center></DIV>2003 yilinda Kartal Bulvarspor?dan Pendikspor?a geçerek profesyonel olan Cem ve 2002/03 sezonunun ikinci yarisindan beri Pendikspor?da oynadi. Özellikle 2004/05 sezonundan beri sergiledigi performansla dikkatleri çeken 21 yasindaki oyuncu bugün Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?ne gelerek mukavele imzaladi.

Cem, Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynayacagi için mutlu oldugunu ve bordo-mavili formayi giymek için heyecanlandigini belirtirken, Basin Sözcümüz Zeyyat Kafkas, ?Cem Demir?in transferiyle sadece Trabzonspor?un bugününü degil, gelecegini de gösterdigimizi gösterdik? diye konustu.

Cem Demir kimdir?

Dogum Tarihi ve Yeri: 30.04.1985, Erzincan
                    Mevki: Forvet
                    Milli Olma Sayisi: -
                    Boy: 1.87cm
                    Kilo: 80kg
                    Ayakkabi No: 43

Kariyeri

2002/03 Pendikspor 2/0
                    2003/04 Pendikspor 3/0
                    2004/05 Pendikspor 24/4
                    2005/06 Pendikspor 34/9

<CENTER>

</CENTER>
                    bu adam takima giremezki ne diye alirlar bu adami...Çocugada yazik olacak kariyeri daha baslamadan bitecek[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                    MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                    BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• bana birisi diyebilirmi su pendikli usak niye alindi bide habu kafkas acayib yamuk bakiyor ayni amerikan filimlerindeki seri kadinkatilleri gibin hollywooda kafkasin bi fotorafini yollayalim
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

ricardinho nun ilk transfer taksidi yatmis diye haber yazdim kimse görmedi, herhalde yada kimse inanmiyor bu habere[img]smileys/smiley4.gif[/img]

gerçi böyle birsey olsa oyun kurucu ariyoruz demezler ve resmi sitede yayinlanir ama neyse iste güzel bir haberdi kuzey ekspresten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        gördük de yeterince gizemli degilsin

Yorum

• Ya adami kirici sözler söylemeyin bence. Nihayetinde dogru söylüyor olabilir. Adami siteden uzaklastirmayalim. Birakalim cevabi zaman versin.

Sana güveniyorum Pelikan.Insallah beni yaniltmazsin...
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• 34 macta 9 gol atmis[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu arada Cem haberi gümbürtüye gitmesin
                              umarim takimimiza faydali olur
                              Cem Demir e Trabzonspor Camiasina hos geldin diyoruz
                              Hedefin burada kalip Trabzonsporlu Cem olmak olsun
                              Atacagin ve attiracagin gollerle bizi sevindir Cem
                              [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                                bana birisi diyebilirmi su pendikli usak niye alindi bide habu kafkas acayib yamuk bakiyor ayni amerikan filimlerindeki seri kadinkatilleri gibin hollywooda kafkasin bi fotorafini yollayalim
                                Ula bu kadar komik olmak zorundamisiniz gözümden yas geldi ya

PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

Yükleniyor...
                                X