Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

pasdinmi parayi gelir bence bonservisde yok iki üc milyon versinler eline gelir ozaman bence
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi

landrau mükemmel bi kaleci. gelmesini çok isterim ama bize kalmaz sanirim...

hangi takimda oynuyo??arkadasa katiliyorum bastin mi parayi gelir
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

bir ara transfer gündemimizde olan samaras 3-4 hafta sahalardan uzak kalacakmis.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Arkadaslar bu baslik çok erken açilmis bi baslik,daha 2.yariya yeni basladik,yine transfer konusuluyo,1 haber çikmasin yani hemen gaza geliyo bizim millet [img]smileys/smiley36.gif[/img]sadece uyduruk bi haber bence yani,gerçekle alakasi yok bunun...

Yorum

İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
            İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi

landrau mükemmel bi kaleci. gelmesini çok isterim ama bize kalmaz sanirim...

hangi takimda oynuyo??arkadasa katiliyorum bastin mi parayi gelir

nantesde oynuyor 16 yasinda bu takimin altyapisindan gelip bugüne kadar bir numarasi 10 senedir 1 numarali kalecisi nantesin en güzel olanda paraya okadar önem vermeyenlerden ve dünyanin en iyi 30 kalecisinden oldugunu rahatlikla diyebilirimfransa milli takiminin 3 numarasi aradigimiz adam yani sampiyonlar ligi oynadi her türlü tecrübesi var söz verilen star bu adam olmalidir bence

Ünal Karaman

Yorum

İlk olarak lutfu61 tarafından gönderildi
              tümerle hasan sas çok yerinde olur bence

2 pis.lik futbolcu!.Tümer 32 yasinda!!!
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

bu topic bence böyle olmuyor son transfer sezonundaki gibin hersey birbirine karisiyor 3 5 sayfa gececek ayni ismler tekralanack felan filan

bence bu topici yönetim degisse ayni su serbest kürsüde bulunan haftanin yarismasi puan durumlari oldugu gibi önerilen bütün isimler ilk sayfaya yazilib her üyeninde diyelim 20 puan verilse böylelikle kimi en fazla istiyoruk kimi istemiyoruk herkes hemen ilk sayfada görebilir ve arka sayfalarda istedigi oyuncu icin yorumlarimiz yapip kime nekada puan verdigimizi yazarik böylelikle hersey daha acik olurdu bence

Ünal Karaman

Yorum

Afrikali oyuncu transfer edilecek mi ? kaç tane transfer edilecek, Afrika kupasi nedeniyle 4- 5 maç oynamayacaklar.

Afrikali oyuncularin boslugunu doldurabilecek oyuncularda transfer edilmeli.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

afrikali tek pascal feindounu alinmali

Ünal Karaman

Yorum

Su basliktan tek temennim saçma sapan yorumlar yaparak basligi bir pembe dizye dönüsmemesidir. Geçmis transfer baskliklarinda gördük ki bu baslik bize yaramiyor...
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

bu baslik yüzünden, zuravski nin alinamamasi bir sampiyonlugun kaçmasindan daha çok yikmisti taraftari.
                        :::TS:::

Yorum

Kesinlikle Tümer Metin,[img]smileys/smiley2.gif[/img] bizde kralligini ilan eder..
                          PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                          MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                          BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

1-Gökhan Ünal 2-Kamber 3-Mehmet Topuz(Kayseri)

4-Tolga Seyhan (s.Donekst)

5-Umut Bulut 6-Emre Güngör (Ankaragücü)

7-Musa Büyük(Ankaraspor)

8-Hasan Salihamidziç(Bayern Münih) 9-Pascal Feindounu Bunlar yeterli;mevcut kadro korunmali ve Mehmet yilmaz mutlaka degerlendirilmeli..
                            Bu çocukların alın teri bir gün sizi boğacak...

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                              afrikali tek pascal feindounu alinmali
                              geçen hafta St.Etiene-Marsilya maçini seyrettim feindounu adam geçmede 1 numara. Kesinlikle alinmasi gereken biri. Insallah da alinir [img]smileys/smiley20.gif[/img]
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Kadro Söyle olsa 1-Tolga 2-Fatih akyel 3-Tolga Seyhan 4-Stepanov 5-Salihamidziç 6-Hüseyin 7-Gökdeniz 8-Symkowiak 9-Fatih Tekke 10-Feindounu 11-Yattara süper olur...
                                Bu çocukların alın teri bir gün sizi boğacak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X