Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kesinlikle 2 defans 1 orta saha ve 1 forvet alinmasi gerek

Yorum

2 defans çok deilmi
      www.heygenc.org

Yorum

yine hüzünlü bitecek bir sayfa olmamasi temennisi ile baslayalim o zaman.

3sülüklerden oyuncu alip-almama meselesinde ise oyuncu alalim döküntü degil.
        :::TS:::

Yorum

İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
          Selcuk bu yaz doneminin muhtemelen en populer olmaya aday basligini sen actin. Tebrikler!

Tesekkür ederim canim kardesim, ne zamandir kolluyordum baslik açilmadi mi? Zamanlama çok mühim tabiki bu konularda[img]smileys/smiley4.gif[/img]Açikçasi Mehmet Yozgatli veya Musa Büyükten biri Yattara'ya alternatif olsun veya Yattara onlarin alternatifi olsun diye alinacaksa OK.Fakat öncelikle bizim ilk onbirde eksiklik gösteren mevkilere oyuncu almamiz lazim diye düsünüyorum.

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

bizde çok yanlis bi mantik var biz 3 ezikten futbolcu alamyiz diye böyle bi mantik varmi bize hangi futbolcu lazimsa nerde olacagi öneli eger alinabiliyorsa alinmalidir fatihi görüyosunuz adam suan takimda en çok mücadele eden futbolcu bu mantigi geçmeliyiz artik

önceki seneler oktay ve sergen de eziklerden gelmisti ve bu takima faydali olmuslardi

oktay bizde yetisdi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Iyi bir yabanci santrafor iki orta saha bir defans daha iy bir kaleci alinabilirse iyi olur.Bilal,M.Topuz M.Büyük alinabilecek yerliler olmali ve alinacak adamlar bunlarin kalitesinin altinda olmamali
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

bilali istemem daha iysini bulmaliyik ve fenerli olmayani
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

takimi yönledirecek bir oyun kurucuya kesin ihtiyaç var......forvetede kaliteli bir yabanci aldikmi tamamdir....gerisini hallederler zaten

Yorum

FB'den Aurelio'yu geri alabiliriz mesela.
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi

takimi yönledirecek bir oyun kurucuya kesin ihtiyaç var......forvetede kaliteli bir yabanci aldikmi tamamdir....gerisini hallederler zaten

bencede en acil görünen bölgeler bunlar tabi birde sol kanat almamiz lazim hem açik he bek
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

arkadaslar benim bildigim ilk transferi yaptik zaten. emrah ve volkani malatyaya verirken geleceksezona bilal için söz aldik diye biliyorum. aslinda eminim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

ayrica bir santrafor . sag ve sol bek birde orta sahaya oyuna top sokabilecek bir ön libero kesinlikle alinmali diye düsünüyorum. saygilar...
                        Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

iyice transfer kivamina gelmisiz )) iki üç isimde yazildimi oooo ...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

hayirlisiyla bu sne ii transferler yaparak insallah gelecek sene sampiyon olacagiz
                            Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

tabi transferler yaparken takimi da bir arada tutmak lazim
                              Aslana 1 YTL\'de Bizden(TRABZONSPORLU H.ayvan Severler)

Yorum

bence öncelik sol kanada verilmeli.bu arada babamin söyledigine göre bugün okudugu gazetede(fotomaç-fanatik emin degil[img]smileys/smiley36.gif[/img])trabzonspor o.lyon lu sylvian wiltord ile ilgileniyormus fakat manageri karsi çikiyormus.tek.dir. olarakta mustafa denizli düsünülyormus..
                                ne kadar dogru bilemem
                                ...anti-klişe timi...

Yorum

Çalışıyor...
                                X