Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada isim cok afilli oldu, insallah sans getirir. Agabeyimizin rahmetli pederinin ismi Ahmet, yengemizin de pederinin adi Suat. Güzel bir birlesim oldu
    40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• Sevgili kardesim, ben hic girmesem o konulara? Filikaya da rica edecegim, o da kapatsin bu konuyu artik. Ama kendisi bilir tabi, o da.
      40.yilda 41 kere masallah. Canimizsiniz, Trabzonsporumuzsunuz.

Yorum

• Abi Bu konuya girmemek de haklisiniz ama en azindan olumlu gelismeler var mi onu bilsek yeter bize Edited by: mackdali22
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Sayin pelikan persembe günü oldu...Hani Transferler demistin ya...Persemve iki imza demistin...Bekliyoruz...Bu arada Allah anali babali büyütsün...Edited by: FORZA61

Yorum

• Artik sikildim ben Pelikan muhabetinden arkadaslar. Pelikan kendine göre bilgi aktarmis olabilir. Artik onu rahat biraksak fena olmaz. Arkadas, dünyada birkez yasama sansi oldugu bir ani kaçirmis. Oglu dünyaya gelmis, allah anali babali büyütsün.

Ama artik asil gündemimize dönelim. Transfer gecikiyor. Önümüze konuna Çagdas ve Cem'i neden aldigimizi bile çözemedim daha. Simek'in ayrilacagi söyleniyor. Jun ve Djokaj hala kulüp bulamadi. Gelen Teknik Direktör tam kapali bir kutu. Yani isler hiçte iyi gitmiyor. A.Gücü'lü Umut'un olacagini düsünüyorum ama Umut'la da bitecek is degil bu. Bilemiyorum ama ben çok darlandum yani...

Yorum

• İlk olarak pelikan tarafından gönderildi

Sevgili Trabzonspor ailemiz,

dün gece 01:30 itibariyle Pelikan1 (artik Filika rumuzuyla yazacak umarim) baba oldu. 3kilo800 gram ve 51 cm dünyaya gelen bebegimiz ve annesi saglikli cok sükür. Bebegimizin adi, önceden belirlendigi üzere Ahmet Suat. Ancak buruk olmamizin bir sebebi var, o da babasi Ing.den yetisemedi doguma

Ahmet Suat'imizin camimiza ugurlu gelmesini temenni eder, bundan sonra hep sampiyon bir bebek olmasini cenab-i Allah'tan niyaz ederiz.

Saygilar

Allah bagislasin Allah anali baabli büyütsün insallah ismide güzelmis

Yorum

• ARKADASALR SU UMUTUN ISI NE OLDU ALDIK MI BU ADAMI YOKISA YINE FOSMU ÇIKTI
                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• szmekle aslinda bi duygusal bag var bu yüzden kesinlikle gitmesini istemiyorum ama bizim elemanlar gibi degil ki kafa olarak bittimi bitmedimi ne yapacak bilmiyorum.

2 tane röp. dinledim szmekin.ikisindede ayni seyleri söyledi ama tercüman ikisindede ayri ayri seyler aktardi.??? gazeteler keza ayni...

umut banada bitti gibi geliyo.imzayida bir an önce atsada rahatlasak en azindan bir iki gün.

cem transferini hüsnü hoca istemis.gelecegi varmis telefonla böyle bir bilgi aldim.

puma kesinmis.is imzaya kalmis.ve tüm ürünlerimiz puma tarafindan üretilecekmis.

bekliyoruz bakalim sayin yönetim bekliyoruz ...
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• arkadslar su interdeki muhammed kallon nerededir avrupada degil

herhalde alamazmiyiz onu sizcee suanki ucreti nedir???

Yorum

• @ pelikan1 / Filika

Allah anali babali büyütsün [img]smileys/smiley27.gif[/img]

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Filika rumuzlu Pelikan bir kardesime pek Muheterem eslerine ve Rabbimin armagani olarak dünya ya gelen Yegenimiz Ahmet Suat bebege hayirli ugurlu uzun ve saglikli bir ömür dilerim.Allah yar ve yardimcilari olsun.
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ve ben de her Trabzonspor sevdalisi kardesim gibi merak ve ümitle acaba bir gelisme olmus mudur diye giriyorum her sefer foruma.Jeff ve filikadan gelecek haberlere odaklaniyorum ve en ufak bir UMUT kirintisi sizin gibi beni de mutlu ediyor.Lakin bir konuyu unutmamanizi isterim.Bizim sevdamiz trabzonspora transferlere degil dolayisiyla bizi bu sene de mutlu etmeyecek transferler olursa canimiz sikilsa da destekten vaz geçmeyecegiz.Ve bir hatirlatma daha yönetimden Yildiz transfer istiyoruz istemesine ama basta ben olmak üzere pek çogumuz trabzonspora resmi üye olma isini savsakliyoruz.Düsünsenize 100000 üye diye yola çikildi ve bu yüz bin üye den ilk katilim payi olan 100 ytl alinsa ayrica ayidatlar düzenli bir sekilde ödense Avni Akerde takimimizi seyretmeye giden arkadaslar beles yollar arayacagina bedelini ödeyerek girmeye yanassa o istedigimiz transferlere daha çabuk ve kolay kavusabiliriz. Ne dersiniz yaniliyor muyum?
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• show haberi dinledim internetten ..

yaa fener sole ,besiktas bole ,, hani trabzonum efsane kadro kuruyoduk noldu >

simdi sirada at yarislari varr...

lanet olsun dedim bee..
                            karaiplerde bir trazonsporlu..
                            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi

show haberi dinledim internetten ..

yaa fener sole ,besiktas bole ,, hani trabzonum efsane kadro kuruyoduk noldu >

simdi sirada at yarislari varr...

lanet olsun dedim bee..

ben de kanal d haberi dinledim belki bisey vardir diye ama nerde

bi haberimiz bile yok siteye gir orda da yönetim emniyet müdürlügünü ziyaret etmis falan filan ya kardesim bunlari merak eden taraftar

varmidir tabi ki yoktur haber olsun diye yaziyolar trabzonspor internet sitesini kesinlikle yenilemeli çok siradan ve basit site

Yorum

• su rezillige bakin ya konu transfer ama konusulanlara bakalim

hiç alakasi bile yok niye çünkü konusacagamiz transferimiz bile yok

yaziklar olsun bizi bu durumlara düsürenlere bekle bekle nereye kadar

yönetim taraftari lütfen biraz anlayin biz sizi fazlasiyla anliyoruz

Yorum

Çalışıyor...
                                X