Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sebep;sen bir buçuk ay brezilyada kalacaksın,hocanın verdiği listeye her gün alternatifler ekliyeceksin,sonuç olarak burdan boş dönceksin.Sebep neymiş ellerin alacakları.Kardeşim sen bu adamla hiç görüşmedin mi,çocuk oyuncağımı bu sonuçta adam profesyonel.Sormazlar mı adama sen bir buçuk ay ne yaptın oralarda.

Gelelim musampa dedikodularına,bu adamı kim izledi kim tavsiye etti yönetime,acaba lazaronin haberi var mı?Yoksa her zaman ki gibi menajer kazığı mı?Ayrıca manchestar city'de biraz vasatın üstüne çıkabilmiş bir adam,atletico madrid'de doğru dürüst forma bile giyemiyor.

Sonuç olarak musampa bizde iş yapabilir,ama yönetimin zihniyeti tam bir şark zihniyeti,kesinlikle başarısız.

bu adamı izlemeye gerek yok kardeş...bir kere yapıcı olun...Türkiye ayağa kalkmış ajanslar son dakika haberi veriyor...senin dediklerine bi bak...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ben A.Madrid in sayfasında ilk onbirde göremedim
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Demin heyecandan herkes atladı, sorumu yineliyorum, Eller'in Inter'le sözleşmesi uzatılmadan nasıl oluyor da transfer(Musampa vb) yapılabiliyor?

Bilen varsa anlatsın.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ne şükürsüz oldu bu taraftar ya atletico dan ,herta berlin den topçu alınıyor beğenmiyorsunuz peki taraftar size soruyorum daha ne istiyorsunuz?
          önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Demin heyecandan herkes atladı, sorumu yineliyorum, Eller'in Inter'le sözleşmesi uzatılmadan nasıl oluyor da transfer(Musampa vb) yapılabiliyor?

Bilen varsa anlatsın.

Eller in sözleşmesi Ocak 2007 ye kadar zaten uzatıldı...

Yorum

• ula bu trabzon taraftarını anlamak ve onlara bişe beğendirmek hakketen zormuş.allah yöentimin ve sonraki yönetimlerin yardımcısı olsun
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Ya arakadaşlar ne kadar çok boş konuşuluyor daha musampa alınmadan adamı eleştirdiniz be futbolunu görmeden eleştirdiniz yazık ya bu kadar da agresifliğe gerek yok.

Musampa denilen adamın oynadığı takımları bilmeyenler için öncelikle gidip laga luga yapacaklarına nası takımlarmış öğrensinler öle konuşsunlar.

Kizito Musampa ts yapısına çok uygun hırslı mücadeleci ve çok süratli bi adam tek handikapı yattara gibi topu kaybettiği an pres yapmaması ama şunu söliim eğer gelirse takımımıza sağ ve sol açık dinamo olur dinamo başka da bişey demiyorum
                TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• peki musambayi aldik ama kimi satiyoruz ?

szymekmi gidiyor ?

takimin nerdeyse heryerinde sorun varken bir sorun daha transfer etmenin anlami nerde anlamiyorum.

@ alphaville

kardes tamam erken konusuyoruz ama musamba gibi biri icin transfer döneminin son günlerini beklemeye hic ama hic gerek yokdu, bunu cok daha önceden alabilirlerdi, ha biraz daha pahaliya olurdu ama en azindan simdi puan kayiblarimiz daha az olabiilrdi, yinede musambadan daha iyi futbolcu gelmeliydi bu kadar beklemedne sonra.

mesele bu.
                  En son sanatik tarafından düzenlendi; 17.08.2006, 18:38.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki musambayi aldik ama kimi satiyoruz ?

szymekmi gidiyor ?
                    ağzından fırtına alsın...

Yorum

• musampa manchester'dan a. madrid'e döndüğünde yapılan birkaç yorum.

RE: Musampa back
                      keep him away, he sucks (bizden uzak olsun, işe yaramaz)
                      --------------------------------------------------------------------------

i hope Musampa never plays for us again (umarım bir daha bizim için oynamaz)

He played very well in m. city ... And I still think he is a great left winger.
                      (m city de çok iyi oynadı...hala süper bir sol kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum.)

DAMMIT!! i hope someone wants to take him (Lanet olsun!!! umarım birisi almak ister)
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Durun bakalım.Oyuncu gelsin ondan sonra tartışırız.Daha şu anda hiçbirşey kesinleşmiş değil.
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• neden birisi gitsin ki??
                          inadına TRABZON

Yorum

• takımımız kosmayanlar ordusu oluyor zaten durarak oynuyoruz en buyuk handıkapımımız bu o yuzden hasan en iyi topcumuzdu manısa macında ama bı antep deplasman galıbıyetı bızı kendımıze getırır dıye dusunuyorum ama lazoronı bana bir ışık vermiyor...

Yorum

• kime ışık veriyor ki!
                              inadına TRABZON

Yorum

• yonetım ronaldoyu ronaldınhoyu buffonu kakayı vs alsa bos.
                                bu taraftar oyle bı yonetım ıstıyor kı yonetım secılır secılmez takım sampıyon olsun kupalar leblebı gibı yensın

yonetım basa gelelı henuz 1 sene olmadı ama herkes yonetımı elestırmeye meraklı. sankı daha once sureklı yonetım degıstırmenın olumsuz yanlarını gormemıs gıbı. azız yıldırım yonetımı ılk secıldıgı yıllarda ne kadar basarısızdı, oysa sımdı bu zamana bakın neler degıstı.. kımse beklemeyı bılmıyor maalesef. fatıh avrupada oynamak ıstedıgını soyler,yonetım makul bır fıyata satar sonrada aman efendım neden fatıhı sattınız. sankı fatıh kendısını kulube zıncırle baglamıstı. marcelınho alınır,umut alınır,omer rıza alınır kı bu futbolcular oncekı sezonlarda bayagı basarılıdırlar ama gelın gorunkı yonetım bu futbolcuları neden aldı dıye yıne elestırılır. sankı umutun veya omer rızanın sahada kotu oynamasını yonetım onlara emretmıs gıbı. bana gore yonetım konusunda elestırı yapanların cogu sıyası dusunceler nedenıyle yonetımı yerden yere vuruyor. kımse kımseyı kandırmasın. henuz 1 sene oldu ve ne kume dustuk ne de yerlerde surunduk. bu takım bu yonetımden once de hemen hemen boyleydı.az beklemesını bılın,zaman tanıyın emın olun ki guzel seyler yapılıyor. basarıya gıden yol dıkenlı yollardan gecer,zumrut bezenmıs mermerlı yollardan degıl!

Yorum

Çalışıyor...
                                X