Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayni degiller tabiki
    ama burak cok farkli olsaydi o maddeyide koydurtmazdi diye düsünüyorum
    ben burağa güveniyorum o madeeye yurt dışından oynamak isteyeceği ve maddi çıkarlarını karşılayabilecek bir takım için koydurdu yoksa salatasaray'a gitmeyecek adım gibi de eminim.

Yorum

• Burak, Nevzat Şakar'ın söylediği lafları söyledi mi bilmiyorum ama Burak ayrılırsa bu açıklamalar sıkıntı olur.
      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Abartmaya gerek yok!

Bence fazla transfere gerek yok.
        Yapılacaksa nokta transfer yapılmalı.
        Yedek kulübesine transfer anlamsız.

Defansda Giray'ı yönlendirebilecek sol ayaklı stoper ve bir forvet işimizi görür.
        Elimizdeki kadro ile Lig ve Avrupa'da malum şartlara rğmen elde edilene bakılırsa başarılı bir sezon geçirdik.
        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

ayni degiller tabiki
          ama burak cok farkli olsaydi o maddeyide koydurtmazdi diye düsünüyorum
          o maddenin tutarını yükseltme gibi bi düşünceleri yok heralde bu yönetimin guiza bile 20 milyona geldi fb ye lütfen

Yorum

• ----------------------------------onur------------------------------------
            -------serkan--------sol bamba---------giray(mustafa)---------celustka(cech)---
            -----------------------------zokora(barış)------alper(aykut)-----------------------
            ------------------------------------colman(adrian)------------------------------
            ---------burak yılmaz(volkan)--------------------------------olcan adın(yasin)---
            -------------------------------cenk tosun(hanrique)-----------------------------

muhtemelen bir dahaki sene kadromuz böyle olcak.
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben burağa güveniyorum o madeeye yurt dışından oynamak isteyeceği ve maddi çıkarlarını karşılayabilecek bir takım için koydurdu yoksa salatasaray'a gitmeyecek adım gibi de eminim.
              gs'ye gidecegine bende inanmiyorum
              ama öyle bir madde olmasa cok daha sik olurdu.
              insallah burak adamligini konusturur ve o maddeyi kullanmadan yurt disina iyi bir takima gider

hayirlisi olsun diyorum
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• nokta transferler
                Egemen/Dany
                Hamit
                Jaja
                Hamdaoui

Yorum

gs'ye gidecegine bende inanmiyorum
                  ama öyle bir madde olmasa cok daha sik olurdu.
                  insallah burak adamligini konusturur ve o maddeyi kullanmadan yurt disina iyi bir takima gider

hayirlisi olsun diyorum
                  inşallah tabi benimde beklentim o yönde burağın gözlerine ve yüzüne baktınmı zaten no.8 ve arda gibi bir insan olmadığı çok açık.

herkes için hayırlısı neyse o olsun.

Yorum

• Karabük LuaLua ile 2 yıllık sözleşme imzalamış...

Bakalım ilk kim, "Biz niye böyle topçular almıyoruz diyecek..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Karabük LuaLua ile 2 yıllık sözleşme imzalamış...

Bakalım ilk kim, "Biz niye böyle topçular almıyoruz diyecek..."
                      bence o söz şöyle olmalı komşunun tavuğu ne zaman bize kaz gelmeyecek

Yorum

• burak hertürlü gider adam 33 gol atmış lig de bu kadar golu bi daha atabilirmi zor gibi bukadar gol atmışken ve gündeme oturmuşken bu fırsattan yararlanıp transfer yapar diye düşünüyorum çünkü gelecek sezon bu kadar gol atıp atamayacağı belli değilken risk etmez diye düşünüyorum (32 gol atıp transfer yapan fatih tekke gibi ) bu sözlerimde burda not olarak dursun...

Yorum

• Umarım Burak iyi bi fiyata Avrupa'ya gider.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yusuf SabaH @Kuzeyinoglu1967
                            Trabzonspor uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Alper Potuk transferini askıya aldı. / Lig TV

Yorum

• lig tvnin haberine göre vazgecmişiz alperden
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Şampiyon olmak gibi bir hedefin varsa Burak'ı takımda tutarsın.

Satacaksan da 10 milyon avrodan aşağa satmazsın.

Yorum

Çalışıyor...
                                X