İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abartmaya gerek yok!
Bence fazla transfere gerek yok.
Yapılacaksa nokta transfer yapılmalı.
Yedek kulübesine transfer anlamsız.
Defansda Giray'ı yönlendirebilecek sol ayaklı stoper ve bir forvet işimizi görür.
Elimizdeki kadro ile Lig ve Avrupa'da malum şartlara rğmen elde edilene bakılırsa başarılı bir sezon geçirdik.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayni degiller tabiki
ama burak cok farkli olsaydi o maddeyide koydurtmazdi diye düsünüyorum
Yorum
-
----------------------------------onur------------------------------------
-------serkan--------sol bamba---------giray(mustafa)---------celustka(cech)---
-----------------------------zokora(barış)------alper(aykut)-----------------------
------------------------------------colman(adrian)------------------------------
---------burak yılmaz(volkan)--------------------------------olcan adın(yasin)---
-------------------------------cenk tosun(hanrique)-----------------------------
muhtemelen bir dahaki sene kadromuz böyle olcak.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben burağa güveniyorum o madeeye yurt dışından oynamak isteyeceği ve maddi çıkarlarını karşılayabilecek bir takım için koydurdu yoksa salatasaray'a gitmeyecek adım gibi de eminim.
ama öyle bir madde olmasa cok daha sik olurdu.
insallah burak adamligini konusturur ve o maddeyi kullanmadan yurt disina iyi bir takima gider
hayirlisi olsun diyorumForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs'ye gidecegine bende inanmiyorum
ama öyle bir madde olmasa cok daha sik olurdu.
insallah burak adamligini konusturur ve o maddeyi kullanmadan yurt disina iyi bir takima gider
hayirlisi olsun diyorum
herkes için hayırlısı neyse o olsun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük LuaLua ile 2 yıllık sözleşme imzalamış...
Bakalım ilk kim, "Biz niye böyle topçular almıyoruz diyecek..."
Yorum
-
burak hertürlü gider adam 33 gol atmış lig de bu kadar golu bi daha atabilirmi zor gibi bukadar gol atmışken ve gündeme oturmuşken bu fırsattan yararlanıp transfer yapar diye düşünüyorum çünkü gelecek sezon bu kadar gol atıp atamayacağı belli değilken risk etmez diye düşünüyorum (32 gol atıp transfer yapan fatih tekke gibi ) bu sözlerimde burda not olarak dursun...
Yorum
-
Yusuf SabaH @Kuzeyinoglu1967
Trabzonspor uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Alper Potuk transferini askıya aldı. / Lig TV
Yorum
-
Yorum
Yorum