Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kolay kolay futbolcu beğenmem. Bir videosuna bakarak biraz yavan olacak ama Helenius'ta bence büyük ışık var. Kaçırmayalım
    Avrupanın gözü üstünde merak etme...
    poetricus

Yorum

• Alper Potuk ve Veysel Sarı kesinlikle alınmalı Veyseli stopere koy Giraydan daha etkili olmassa hiç bir şey bilmiyorum.

Yorum

• bursanın şampiyon olduğu bi ligde nasıl olurda biz şampiyon olamıyoruz kafayı kıracam biraz dikkatli transfer yapsalar şenol hocada dünya kupasındaki o heycanı trabzona getirse bence bu işi başarabiliriz artık sıradan adam almayı braksınlar biz pahalı oyuncu istemiyoruz ucuz olsun ama iş yapsın yıldızı bizde parlasın yıllar önce gs nin riberiyi bulduğu gibi oyuncu bulmamız lazım ... tabi bulduklarımızıda kaçırmamak gerekkkkkkkkkkkkk

Yorum

• Bamba kesin diyorlar nerden aldık bu haberi ben göremedim hiçbir yerde?

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konu dışı olacak ama, LuaLua'nın fotosundaki arkadaki kupalar ? Bizim ülkedeki neredeyse her kulübün tonla kupası var ? Neyin başarısı bu arkadaş merak ediyorum cidden.Bu takımlar bu kupaları ne ara alıyorda biz göremiyoruz merak ettim şimdi.
            Bank Asya ligine inip çıkma kupaları...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kongolu lua lua yani genede bahsettiğin yerlerden
              Ben direkt itahlat diyorum.Ama bülo cikiyor ondan ümitliyim.2 alir ugandadan, 5 gagalar elazig´ya.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• konu dışı ama 350 bin euro ya japonya ikinci liginden alınan kagawa nın bonservisini açıklamış dortmund.20 milyon euro. Adamlar işini muhteşem yapıyorlar ya.En güzel örnek porto zaten bu konuda da sadece bizim için demiyorum Türkiye için genel olarak böyle bir yapılanma çok mu zor

Yorum

• jaja iyi giderdi bize bence kesinlikle geri getirmeleri gerekiyor

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursanın şampiyon olduğu bi ligde nasıl olurda biz şampiyon olamıyoruz kafayı kıracam biraz dikkatli transfer yapsalar şenol hocada dünya kupasındaki o heycanı trabzona getirse bence bu işi başarabiliriz artık sıradan adam almayı braksınlar biz pahalı oyuncu istemiyoruz ucuz olsun ama iş yapsın yıldızı bizde parlasın yıllar önce gs nin riberiyi bulduğu gibi oyuncu bulmamız lazım ... tabi bulduklarımızıda kaçırmamak gerekkkkkkkkkkkkk
                    2010/2011 sezonunun şampiyonu biziz. Sen bence kır o kafayı.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupanın gözü üstünde merak etme...
                      O zaman tereddüt etmeden hızlı davranalım. Helenius'tan gayet karlı çıkarız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bamba kesin diyorlar nerden aldık bu haberi ben göremedim hiçbir yerde?
                        Asbaşkan doğrulamış
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          konu dışı ama 350 bin euro ya japonya ikinci liginden alınan kagawa nın bonservisini açıklamış dortmund.20 milyon euro. Adamlar işini muhteşem yapıyorlar ya.En güzel örnek porto zaten bu konuda da sadece bizim için demiyorum Türkiye için genel olarak böyle bir yapılanma çok mu zor
                          Japon almaya kalksan simdi en fazla 2 Mio Euro verirsin.bu ay 2 japon milli futbolcu almanyaya transfer oldu.Tanesi 1 Mio Euro.

Ne alirsan 1 Mio Dükkanlar gibi lig.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kolay kolay futbolcu beğenmem. Bir videosuna bakarak biraz yavan olacak ama Helenius'ta bence büyük ışık var. Kaçırmayalım
                            Abi dün forumda yazmisdim, eski mesajlarima bakarsan bulursun

Gercekten cok yetenekli
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bamba, Yasin, Emre Güral kesin arkadaşlar.
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• 2 bomba transfer yasin ve bamba dır. beklentiye girmeyelim, sonuçta yöneticilerimizi benden daha iyi tanıyorsunuz...
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X