İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bursanın şampiyon olduğu bi ligde nasıl olurda biz şampiyon olamıyoruz kafayı kıracam biraz dikkatli transfer yapsalar şenol hocada dünya kupasındaki o heycanı trabzona getirse bence bu işi başarabiliriz artık sıradan adam almayı braksınlar biz pahalı oyuncu istemiyoruz ucuz olsun ama iş yapsın yıldızı bizde parlasın yıllar önce gs nin riberiyi bulduğu gibi oyuncu bulmamız lazım ... tabi bulduklarımızıda kaçırmamak gerekkkkkkkkkkkkk
Yorum
-
İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu dışı olacak ama, LuaLua'nın fotosundaki arkadaki kupalar ? Bizim ülkedeki neredeyse her kulübün tonla kupası var ? Neyin başarısı bu arkadaş merak ediyorum cidden.Bu takımlar bu kupaları ne ara alıyorda biz göremiyoruz merak ettim şimdi.Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekongolu lua lua yani genede bahsettiğin yerlerdençalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
konu dışı ama 350 bin euro ya japonya ikinci liginden alınan kagawa nın bonservisini açıklamış dortmund.20 milyon euro. Adamlar işini muhteşem yapıyorlar ya.En güzel örnek porto zaten bu konuda da sadece bizim için demiyorum Türkiye için genel olarak böyle bir yapılanma çok mu zor
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanın şampiyon olduğu bi ligde nasıl olurda biz şampiyon olamıyoruz kafayı kıracam biraz dikkatli transfer yapsalar şenol hocada dünya kupasındaki o heycanı trabzona getirse bence bu işi başarabiliriz artık sıradan adam almayı braksınlar biz pahalı oyuncu istemiyoruz ucuz olsun ama iş yapsın yıldızı bizde parlasın yıllar önce gs nin riberiyi bulduğu gibi oyuncu bulmamız lazım ... tabi bulduklarımızıda kaçırmamak gerekkkkkkkkkkkkk
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupanın gözü üstünde merak etme...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBamba kesin diyorlar nerden aldık bu haberi ben göremedim hiçbir yerde?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonu dışı ama 350 bin euro ya japonya ikinci liginden alınan kagawa nın bonservisini açıklamış dortmund.20 milyon euro. Adamlar işini muhteşem yapıyorlar ya.En güzel örnek porto zaten bu konuda da sadece bizim için demiyorum Türkiye için genel olarak böyle bir yapılanma çok mu zor
Ne alirsan 1 Mio Dükkanlar gibi lig.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolay kolay futbolcu beğenmem. Bir videosuna bakarak biraz yavan olacak ama Helenius'ta bence büyük ışık var. Kaçırmayalım
Gercekten cok yetenekli[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Yorum