Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Leicester City taraftarı: "To confident for a defender... See you soon Sol, Thanks for your time! "

Türkçe'si ne bunun arkadaşlar.
    Bir defans oyuncusu için güven için ... Yakında Sol Teşekkür için senin zaman görüşürüz! " google translate..

Yorum

• Takımda Colman'ın alternatifi olmadığından dolayı o bölgeye transfer yapmak istememizi anlayibiliyorum; fakat bu alternatif için 5m euro vermek pek bir anlam ifade etmiyor. Ha, Colman gidiciyse, veya Şenol Hoca Alper ile Colman'ı bir şekilde beraber oynatacaksa amenna, ama 5m euro o şartta bile verilmemeli bence.
      Zokora gibi uluslararası tanınmış bir futbolcunun ırkçılık davasından sonra gideceğini tahmin ediyordum; ama son açıklamalarına bakılırsa bizi bizim kadar sevmiş. Geriye yaslanık oynayacağımız maçlardaki performansı, takıma ağabeylik yapması, tecrübelerini aşılaması ve takım dirayetini arttırması sebebiyle kalmasını isterim şahsen. Zokora'nın bu derece "eleştiri" almasının sebebi önündeki oyuncunun kilit açamayış olmasıdır. İyi bir Adrian çok daha iyi bir Zokora demektir.

Yorum

• Zokora'ya laf ediliyor öyle mi?

Vay anam vay.. Nevzat Başgan kapat kulübü kapat.

Bu laflardan sonra ne transfer konuşacaksın ki.. Vay babam vay..
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zokora bu takıam çok şey katmıştır.Savunma olarak.

Ancak o mevkideki oyuncumuzun ofansif olarakda katkılar vermesi gerekmektedir.

Bunu anlamak çokmu zor ?

ozaman sana meloyu öneririm 10+ milyon euro bonservis ve yıllık 4 milyon euro bedelle gelir belki..

Yorum

• İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, yaptığı açıklamada, altyapıdan bu yıl A takıma çıkarılan ve bulduğu forma şansını iyi değerlendiren 18 yaşındaki Caner Karakuş'u lig devam ederken, Bursaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor'un yakın takibe aldığını, genç futbolcuyla son dönemde Kardemir Karabükspor'un da ilgilenmeye başladığını söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor ve Şanlıurfaspor'un da Caner'i transfer edebilmek için İnegölspor yönetimiyle temasa geçtiğini vurgulayan Güldüren, ''Lig bittikten sonra şampiyon olmuş bir takımın oyuncusu olarak Caner ile çok sayıda takım ilgilenmeye başladı. Gelen teklifleri kulüp ve futbolcunun menfaatleri doğrultusunda değerlendireceğiz'' dedi.

Bilen var mı bu oyuncuyu?
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Alper'e gerek yok Jaja 'yı gidip alalım 50 Alper alsak o etkiyi yapmaz takıma.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cok dogru tesbitler.Ama bende diyorum ki senin elinde jebrin denen bastan assagı yetenek olan bir oyuncu var.Buda benim iddiam jebrin bir sezon top oynasın alper ismini kimse hatırlamaz.
                bizim sadece kulup olarak değil ülke olarakta sorunumuz bu. fatty papy ilk geldiğinde neler neler söylenmişti. hatta birkaç maçını izleyen arkadaşlar çok yetenekli olduğunu söylemişlerdi. şuan nerde olduğunu bilen yok. muhtemelen jebrinide aynı son bekliyor. rakip takımlarda az buçuk sırıtan oyuncular nedense milyon euroluk starlar gibi gözümüze sokulmaya çalışılıyor. son iki yıldır önümüzde dortmund örneği varken cesaretsizliğimi anlamıyorum. adamlar bizim forum sayfalarında geçen oyunculardan her sene alıyorlar üstelik düşük maliyetle ve şampiyon oluyorlar. 19 yaşındaki oyuncularına 40 milyon değer biçebiliyorlar artık. başarılı olmak daha çok sistemden geçiyor artık. genel olark klüp sisteminden bahsediyorum. dersinizki bu sene alpere 5 verdik nasıl olsa geçen sene adriyana vermiştik seneye oda olmazsa sonere aliye mehmete veririz. çünkü mutlaka birsene öncesinden bir örneğini bulup kıyaslayacağımız hatalarımız olacaktır.
                SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper'in 5 milyon euro etmeyeceğini düşünenler tezini sunabilir mi ?
                  Alper 5 milyon euro etmez. Bunu şöyle anlatabilirim; Ülkede yerli transfer piyasası çok yüksek. Bu durumu yaratanın başında da yıldırım demirören geliyor. Yaptığı transferlere bakacak olursak mustafa pektemek, ismail köybaşı'yı örnek olarak gösterebiliriz. Anadolu kulüpleri bir yıl parlayan futbolcuyu çok kolay şekilde pazarlayabiliyor. Bunun nedeni de pazarladıkları kulüplerin altyapı ile yeteri kadar futbolcu çıkartamamasındandır. Şimdi düşünelim bizim yapmış olduğumuz Gökhan Ünal transferi sizce verdiğimiz para açısından doğru bir transfer mi ? İhtiyacın olduğu için basıyorsun parayı alıyorsun futbolcuyu. Geçen yıl Pektemek ile Orhan'a paket fiyatı koydu Cavcav birini febe aldı diğerini bjk. Anlatmak istediğim alıcı var. Alıcı olduğu için futbolcuyu değerinden 3 hatta 4 kat fazlaya satıyorsun. Alper 5 milyon euro etmez. Ama alıcısı var es esin başkanı doğal olarak koyuyor fiyatı alan alır diyor. Alıcısı da var her türlü istediği gibi fiyatla oynuyor. Biz ve diğer kulupler bir iki yıl Anadolu'dan fahiş fiyat ile oyuncu transferi yapmasın o fiyatlar gerçek fiyatlar hemen gelir. Ama altyapın yok ki her türlü muhtaç duruma düşüyorsun. Özetle hazırı seviyoruz.

Yorum

• Ben başlattım ben kapatayım şu Zokora muhabbetini... Zokora oyunun her yönünü oynayan bir oyuncu ama bu sezon ki görevi öyle değildi.

Aksini iddia eden Seviyya ve Totnım kariyerlerini incelesin
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zokora'nın tek handikapı oyunu tek yönlü oynaması, yada oynatılması da olabilir.
                      zokora kendisi de demişti: ben hem milli takımda hem eski takımımda çift yönlü oynuyodum ama burda hocam sadece savunma yapmamı istiyor diye. adamın handikapı bu sizin de dediğiniz gibi. ama çıkmış burda bi kaç futbol alimi zokoranın bu takıma katkısı ne, gereksiz gibi saçma sapan yorumlar yapıyo. burda adam asmaca oynamıyoruz arkadaşlar.. pozitif eleştirilere açığız ama bu kadarına da pes artık..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben başlattım ben kapatayım şu Zokora muhabbetini... Zokora oyunun her yönünü oynayan bir oyuncu ama bu sezon ki görevi öyle değildi.

Aksini iddia eden Seviyya ve Totnım kariyerlerini incelesin
                        Kardeşim her mesajın Bmn en komik mesajlar başlığında yer almalı, Seviyya he

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zokora'ya laf ediliyor öyle mi?

Vay anam vay.. Nevzat Başgan kapat kulübü kapat.

Bu laflardan sonra ne transfer konuşacaksın ki.. Vay babam vay..
                          Laf etmek ne demek Allah aşkına?Futbul geniş bir kavram , birkaç kalıpla oynana bir oyun değildir.Kimse zokora'nın kariyerine , oyununa birşey demiyor ancak mevcut yapıda , zokora tarzında bir oyuncudan çok fazla şey alamazsın...aksini iddia ediyorsanız yazarsınız bizde eyvallah deriz...
                          poetricus

Yorum

• Aklıma geldi söylemeden edemiyeceğim. Bu bizim Serkan neden hiç tartışılmıyor?

Yorum

• alper'i şuan Trabzonspor haricinde hangi takımlar alabilir?

ilk aday fb; devre arası olayından dolayı kesinlikle almazlar
                              bjk; maddi durumdan dolayı telafuz edilen rakamları vermeyecekleri çok açık
                              gs; transfer politikaları gereği zorunlu olmadıkları sürece bonservis ödememekten yanalar. mevcut kadroları gereği alper o paraya lüks olur
                              yurt dışı; imkansız gibi

bu şartlar altında alper ya eskişehirde kalacak, yada Trabzonspor'a seve seve verecekler. 5 milyon çok çok uçuk bir paradır ve eskişehir bu paradan vazgeçecektir başka alternatifi yoktur
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bu ara : tranquillo barnetta bosta
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Yükleniyor...
                                X