Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zokora oyunu belli bir bölgede oynayan bir oyuncu , bu sene çok katkı sağladığını düşünmüyorum..
    Fazla detaycı davranıyoruz.

Her oyuncu kendi mevkisinde kendi görevlerini yerine getirecek.Sadece defansif yönüyle, Tottenham ve Sevilla gibi kalbur üstü takımlarda uzun süreler oynamış ve kendini kabul ettirmiş bir oyuncuyu beğenmeyenler gitsin plaj futbolu seyretsin.

Her oyuncu kendi mevkisinin gerekliliklerini yerine getirse zaten hiçbir futbolcunun ekstra birşeyler yapmasına lüzum kalmaz.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu ara : tranquillo barnetta bosta
      Marsilya ve Milan istiyor kendisini.
      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben başlattım ben kapatayım şu Zokora muhabbetini... Zokora oyunun her yönünü oynayan bir oyuncu ama bu sezon ki görevi öyle değildi.

Aksini iddia eden Seviyya ve Totnım kariyerlerini incelesin
        premier lig 88 maç gol ve asist yok
        ispanya lig 49 maç 0 gol 2 asist...

bu senin isteğin..

ancak ben istatistik olak konuşmuyorum zokoranın yapabildikleri şeyler sınırlıdır , günümüz futbolunda artık o tarz oyuncu kalmadı..
        poetricus

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=LlwJMEmmZuM

Burak gidecekse, yaninda Vittekide yollarim. Yerlerine Umut ve N'Doye'yi alip fizik gucu Turkiye'nin en iyi forvet hattini kurarim.
          En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 13:16.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklıma geldi söylemeden edemiyeceğim. Bu bizim Serkan neden hiç tartışılmıyor?
            ben de hep bunu sorgularım, her sene 15 gol atan umut, bir sezonda 33 gol atan burak, 40 maç 90 dk. oynayan tolga, geçen 2 yılın yıldızı onur, transferi bile gündem yaratan zokora, gelir gelmez kanatlara can veren olcan, yıllardır ortasahada savaşan colman sürekli tartışılır eleştirilir ama bir Allah'ın kulu da serkan demez aga söyleyin adamınız falan mı bu serkan? yada uliminatinin oyunları mı?
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir defans oyuncusu için güven için ... Yakında Sol Teşekkür için senin zaman görüşürüz! " google translate..
              Defansta oynayan bir oyuncu için fazla rahat biri olduğunu söylemiş. Muhtemelen bazı özellikleri itibariyle Antep'li Dany'i andıran bir oyuncu.

Yorum

• Uşaklar iyi diyisınız,hoş diyısınızda; adrian,henrique,barış özbek,brozek brothers,sercan,jebrin,sapara ne kadar oynatıldı da bu yazdığınız bi kamyon adam gelse ne kadar oynayacak.
                Bence yine serkanın sağbek başlayıp orta sahada bitirdiği maçları epeyce görücez..
                Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• ya bız hep orta saha oyuncusu bakıoruz yorum yapıyoruz en buyuk sorunumuz defans bence defans kurgusunu tamamen degıstırmek lazım.....giray m.yumlu kalsın dıgerlerını hep yenılemek lazım....

Yorum

• Bu orta sahaya Alperr şart lazım

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alper'i şuan Trabzonspor haricinde hangi takımlar alabilir?

ilk aday fb; devre arası olayından dolayı kesinlikle almazlar
                      bjk; maddi durumdan dolayı telafuz edilen rakamları vermeyecekleri çok açık
                      gs; transfer politikaları gereği zorunlu olmadıkları sürece bonservis ödememekten yanalar. mevcut kadroları gereği alper o paraya lüks olur
                      yurt dışı; imkansız gibi

bu şartlar altında alper ya eskişehirde kalacak, yada Trabzonspor'a seve seve verecekler. 5 milyon çok çok uçuk bir paradır ve eskişehir bu paradan vazgeçecektir başka alternatifi yoktur
                      ayni düsüncedeyim!

eskisehiri bekletmek en mantiklisidir!
                      seve seve inecekler o istedikleri 5milyondan
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fazla detaycı davranıyoruz.

Her oyuncu kendi mevkisinde kendi görevlerini yerine getirecek.Sadece defansif yönüyle, Tottenham ve Sevilla gibi kalbur üstü takımlarda uzun süreler oynamış ve kendini kabul ettirmiş bir oyuncuyu beğenmeyenler gitsin plaj futbolu seyretsin.

Her oyuncu kendi mevkisinin gerekliliklerini yerine getirse zaten hiçbir futbolcunun ekstra birşeyler yapmasına lüzum kalmaz.
                        bende diyorum ki artık her futbolcunun belli bir görevi vardır mantığının günümüz futbolunda yeri maalesef yok , o yüzden mi topu oyuna iyi sokan stoper , iki yönlü orta saha , hem gol atan hemde orta saha oynayabilen kanat oyuncusu kavramları var....
                        poetricus

Yorum

• sol bek ...nıye bızım hıc gundemımıze gelmıyor anlamıyorum sankı sol bek sıkıntımız yok su h.ali yı almıyorlar sotada orda yardımcı olabılrı aklım almıyo stopere ıkı yabancı 1 yerlı sag beke 2 tane...

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            premier lig 88 maç gol ve asist yok
                            ispanya lig 49 maç 0 gol 2 asist...

bu senin isteğin..

ancak ben istatistik olak konuşmuyorum zokoranın yapabildikleri şeyler sınırlıdır , günümüz futbolunda artık o tarz oyuncu kalmadı..
                            Hücum katkısı sadece gol veya asist değildir. Tabi bunlardan bağımsız da değildir...

Topsuz oyun diye bir gerçek vardır Toplu oyunda da hücumu yönlendirmek diye bir gerçek vardır

Ben kaç pas attığına değil oyun içinde ne verdiğine atıfta bulundum. Pozisyon bilgisini istatistik ölçmez misal... Neyse çok saptık konudan.
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 23.05.2012, 13:22.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• sezonu 15-16 oyuncuyla bitiren takımlarımızın neden 28 oyuncu bünyesinde barındırdığını hala anlayabilmiş değilim sayı maximum 21 olmalıdır. bu sayının en azından 5-6 tanesi 18-19 yaşında yetenekli gençlerden oluşturulması gerekiyor.
                              SABIR = BAŞARI

Yorum

• Zokora: Topla oyunu açması iyi,Yer tutuşu iyi,pasları iyi
                                Refleks zayıf,rakibe müdaheleler genelde kartlık...
                                Arkasında Dani olursa daha verimli olur

Yorum

Çalışıyor...
                                X