Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizde nasıl Jaja hastalığı varsa gslilerde keita hastalığı var bir türlü unutamadılar adamı

Yorum

• Türkiye 2 Japonya 0 Eren attı
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Emre ve Salih hangi takımda oynadığını söylemiyorsunuz

Yorum

• Mhmt Swim - Alexander büttner Trabzonda anlaşmak üzereler Vitessenin sol beki ilk benden duyun kaynak çok sağlam tesislerden yani..
          *
          Facebook'ta bir yorum.

Yorum

• Daha izlenmez diyecektim ki 2-0 oldu.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aa üstüne Burak'la Colman'ı da vermezsek ölümü görsünler.

Ulan bunlar kendilerini, oyuncularını ne sanıyorlar anlamıyorum, Cenk ve Dany için 4 milyon euro + Vittek + Sapara'ymış. Bak sinirlerim bozuldu. Sapara'yla o ikiliyi kafa kafaya takas etmeyi teklif ederim ben yönetici olsam.
              Cenk daha 20 Yasinda ve baska yerli Forvet yok Muhammed haric. Danyde genc iyi bir Stoper.Sapara 30 yasinda yabanci ve Vittekte galiba 30 Yasinda ve cok sakatlaniyor.Adamlar en iyi Oyuncularini niye 30 Yasinda bir Yabanciyla kafa kafaya takas etsinler ki ? Ben Antep olsam kabul etmem.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Brozek kardeşlerden boşalan ikiz kardeşler kontenjanımızı Hamit Altıntop'la doldurmalıyız
                Defansa aldığımız Sol BAMBA ile ikizi değil ama isim ikizi sayılabilecek Chris SAMBA'yı alalım. Onlarda ikiz sayılır!..

Ciks üstadın dediği gibi,
                Hem Samba, hem Bamba...

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emre ve Salih hangi takımda oynadığını söylemiyorsunuz
                  Emre Buca'da oynuyor diğerini bilmiyorum.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mhmt Swim - Alexander büttner Trabzonda anlaşmak üzereler Vitessenin sol beki ilk benden duyun kaynak çok sağlam tesislerden yani..
                    *
                    Facebook'ta bir yorum.
                    sadece bek değil solu otoban gibi kullanıyor hem önde hem arkada oynuyor ama bizim işimiz olmaz yönetim şaşırtır

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emre ve Salih hangi takımda oynadığını söylemiyorsunuz
                      Emre Buca'da, Salih Sakarya'da oynuyor da ne işin var Salih'le?

Yorum

• Trabzonspor'un son 2 sezondur kadrosuna katmak istediği Eskişehirspor'lu Alper Potuk'ta yapılan son görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği öğrenildi.

off off..

alsın gs yönetimde kurtulsun bizde..

2 yıldır alamadık şu adamı
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mhmt Swim - Alexander büttner Trabzonda anlaşmak üzereler Vitessenin sol beki ilk benden duyun kaynak çok sağlam tesislerden yani..
                          *
                          Facebook'ta bir yorum.
                          Hic bir mantigi yok haberin! Sol beke yerli bir bek alincak orasi kesin...

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sadece bek değil solu otoban gibi kullanıyor hem önde hem arkada oynuyor ama bizim işimiz olmaz yönetim şaşırtır
                            Mesaj attım o haberi verene bakalım ne diyecek.

Yorum

• Ulan bizimkilerde hep yerde yahu. Bu arada söylemeden geçmeyelim, Kemal ve Aykut gayet iyiydi bugün.

Yorum

• Gs böyle karambole transfer yapmaz ki adamlar cl için kadro kuruyor
                                Alperi alıp yedek mi yapacaklar, saçma
                                7

Yorum

Çalışıyor...
                                X