bizde nasıl Jaja hastalığı varsa gslilerde keita hastalığı var bir türlü unutamadılar adamı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -6-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAa üstüne Burak'la Colman'ı da vermezsek ölümü görsünler.
Ulan bunlar kendilerini, oyuncularını ne sanıyorlar anlamıyorum, Cenk ve Dany için 4 milyon euro + Vittek + Sapara'ymış. Bak sinirlerim bozuldu. Sapara'yla o ikiliyi kafa kafaya takas etmeyi teklif ederim ben yönetici olsam.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozek kardeşlerden boşalan ikiz kardeşler kontenjanımızı Hamit Altıntop'la doldurmalıyız
Ciks üstadın dediği gibi,
Hem Samba, hem Bamba...
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre ve Salih hangi takımda oynadığını söylemiyorsunuz#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMhmt Swim - Alexander büttner Trabzonda anlaşmak üzereler Vitessenin sol beki ilk benden duyun kaynak çok sağlam tesislerden yani..
*
Facebook'ta bir yorum.
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre ve Salih hangi takımda oynadığını söylemiyorsunuzteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Trabzonspor'un son 2 sezondur kadrosuna katmak istediği Eskişehirspor'lu Alper Potuk'ta yapılan son görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği öğrenildi.
off off..
alsın gs yönetimde kurtulsun bizde..
2 yıldır alamadık şu adamıSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMhmt Swim - Alexander büttner Trabzonda anlaşmak üzereler Vitessenin sol beki ilk benden duyun kaynak çok sağlam tesislerden yani..
*
Facebook'ta bir yorum.
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece bek değil solu otoban gibi kullanıyor hem önde hem arkada oynuyor ama bizim işimiz olmaz yönetim şaşırtır
Yorum
Yorum