Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman > Selçuk
    Colman > Emre
    Colman > Fernandes
    Colman'ın nasıl bir futbolcu olduğunu tartışmanın bir anlamı yok.

Ama 6-7 milyon euro gibi bir teklif gelirse,satılacağı kesin.

Yorum

• Yasin öztekin, volkan şen , olcan adın ve emre de alınırsa 4 futbolcu edecek. Bnm çıkardığım yabancı kanat adamı alınmıcak.
      Alper yada soner alınırsada ortasahaya yabancı alıncağını düünmüyorum yada emre ile yasin bizim sercan gibi a2 de ömrünü çürütür.

Yorum

• Transfere bu kadar meraklıyız ama takımdaki fazlalıkla ne olacak?

Glowacki,Barış Ataş gitti...

Brozekler,Tayfun Cora,Bora Sevim,Sapara,Vittek,Barış Özbek,Sercan Kaya,Aykut Akgün,Ferhat Öztorun
        (Bu 10 oyuncuya verilen yıllık ücretle 3 tane adam gibi 11 oyuncusu alamaz mısın? )

Kalan yabancılar: Celutska,Cech,Zokora,Colman,Alanzinho,Henrique,Adr ian,Jebrin 8 yabancı...Bunlar ne olacak?
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman > Selçuk
          Colman > Emre
          Colman > Fernandes
          Colman adamdır ya.

Süper finalde emre ve selçuka yaptıklarından sonra benim gözümde efsanedir.

Emekliliği gelinceye kadar kalsın kulüpte.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karadeniz gazetesi Serdar Aziz'i kesin olarak aldığımızı yazmış bugünkü sayısında.
            insallah dogrudur
            bir arkadas daha diyordu önceki gün bunu

bana göre serdar aziz kisa zaman sonra türkiye liginin en iyi yerli defans oyuncusu olacak
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Muhammet Demir i kesinlikle almamiz lazim, olmazsa bir yilligina Gaziantepspor a kiralayalim ama alalim sonra cok üzülürüz!
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• dany için bonservis vermek yerine bonservissiz sivok alınmalıdır... sivok bence dany den daha kaliteli ve bedava...dany hiçbir özelliği ile sivok dan üstün bir stoper değil...
                YENİLSEN DE YENSEN DE..HER ZAMAN HER YERDE...DİK OYNA DİK....
                !!!!!!!!Şenol Hoca adamın dibisin!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden kadrosuna dahil ettiği Yasin Öztekin, ''Trabzonspor gibi hedefleri büyük, şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istedim ve imza attım. Bundan dolayı da mutluyum'' dedi.

Yasin Öztekin, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transferinin 4-5 aydır gelişen bir süreç olduğunu belirterek, ''Başka takımlar da vardı ama ben Trabzonspor'u tercih ettim. Dünya çapında bir hoca olan Şenol Güneş ile çalışacağım. Disiplinli, bize çok şeyler katacağına inandığım bir hoca. Bunun için gururluyum. Trabzonspor'un camiası, stadyumu, büyüklüğü her şeyi beni cezbetti'' dedi.

Yasin, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da da formayı alacağına inandığını ifade ederek, ''Ben Trabzonspor'a oturmaya gelmiyorum. İyi çalışıp takıma faydalı olmak istiyorum. Trabzonspor taraftarı uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyor. Yüzde yüz, tüm gücümle oraya çalışmaya geleceğim. İyi oynayarak takıma katkı sağlayıp şampiyonluk özlemini dindirmek, taraftarlara iyi şeyler armağan etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un kendisini istediğini Gençlerlerbirliği kanadında herkesin bildiğini dile getiren Yasin, ''Bu transfer anlık gelişmedi. Trabzonspor, benimle epey süredir görüşüyordu. Benim daha büyük bir takıma gitmek istediğimi biliyorlardı. Uzun vadeli bir sözleşme zamanında benimle yapılmadı. Hocam ile de görüşmüştüm. Gidebileceğimi de kalabileceğimi de şartlara göre hareket edeceğimi söylemiştim. 'Hayırlısı neyse o olsun' dedim. Şartlar da böyle gelişti ve Trabzonspor ile anlaştım. Opsiyonluk sözleşmem Gençlerbirliği'nde devam ediyordu. Gençlerbirliği'ne her şeyimi verdim, çok şeyler kazandırdım. Trabzonspor gibi hedefleri büyük, şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istedim, eşim ve ailemle görüşerek Trabzonspor'a imza attım. Bundan dolayı da mutluyum.''

ligtv.
                  hocam çok teşekkürler eline sağlık
                  Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeter daa her dönem bucadan 2 oyuncu alıyoruz.
                    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ281023SXQ

Trabzonspor'dan bir transfer daha
                      Trabzonspor, Yasin Öztekin'den sonra bir transfer daha gerçekleştirdi.

23 Mayıs 2012 Çarşamba - 16:07

Sporx Özel – Transfer çalışmalarına erken start veren ve ilk olarak G.Birliği’nden Yasin Öztekin’in renklerine bağlayan Trabzonspor yeni sezon öncesi bir transfere daha imza attı.

Bordo-mavililer uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Bucaspor’un genç oyuncusu Emre Güral’ın da transferini bitirirken, resmi açıklamanın bir iki gün içinde yapılacağı belirtildi.

Haber – Burak Şen

---------------------------------------------

1461 Trabzon icin düsünülmüşse normal karsilarim ama A takim icin alinmişsa cok sacma olur. Daha dün o bölgeye Yasini aldik.
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nevzat başganın bomba dediği transfer galiba Emre Güral hayırlı olsun
                        Bayiliysınız boş gonuşmaya!

İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        buca dan emre günal deniyor. nasıl biridr? ts ye mi 1461 e mi alınacak?
                        Bence 1461'e gönderilir, ama belli olmaz. Hayırlı olsun...

Yorum

• .........................tolga-onur.............................
                          celu...........serdar.................bamba....... ....cech
                          .........................zokora................... ................
                          ............colman.................olcan.......... .......yasin
                          volkan.................burak...................... .............
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yazılı olarak varmı röportaj? varsa buraya yazarmısın
                            Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden kadrosuna dahil ettiği Yasin Öztekin, ''Trabzonspor gibi hedefleri büyük, şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istedim ve imza attım. Bundan dolayı da mutluyum'' dedi.

Yasin Öztekin, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a transferinin 4-5 aydır gelişen bir süreç olduğunu belirterek, ''Başka takımlar da vardı ama ben Trabzonspor'u tercih ettim. Dünya çapında bir hoca olan Şenol Güneş ile çalışacağım. Disiplinli, bize çok şeyler katacağına inandığım bir hoca. Bunun için gururluyum. Trabzonspor'un camiası, stadyumu, büyüklüğü her şeyi beni cezbetti'' dedi.

Yasin, kendisine güvendiğini ve Trabzonspor'da da formayı alacağına inandığını ifade ederek, ''Ben Trabzonspor'a oturmaya gelmiyorum. İyi çalışıp takıma faydalı olmak istiyorum. Trabzonspor taraftarı uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyor. Yüzde yüz, tüm gücümle oraya çalışmaya geleceğim. İyi oynayarak takıma katkı sağlayıp şampiyonluk özlemini dindirmek, taraftarlara iyi şeyler armağan etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un kendisini istediğini Gençlerlerbirliği kanadında herkesin bildiğini dile getiren Yasin, ''Bu transfer anlık gelişmedi. Trabzonspor, benimle epey süredir görüşüyordu. Benim daha büyük bir takıma gitmek istediğimi biliyorlardı. Uzun vadeli bir sözleşme zamanında benimle yapılmadı. Hocam ile de görüşmüştüm. Gidebileceğimi de kalabileceğimi de şartlara göre hareket edeceğimi söylemiştim. 'Hayırlısı neyse o olsun' dedim. Şartlar da böyle gelişti ve Trabzonspor ile anlaştım. Opsiyonluk sözleşmem Gençlerbirliği'nde devam ediyordu. Gençlerbirliği'ne her şeyimi verdim, çok şeyler kazandırdım. Trabzonspor gibi hedefleri büyük, şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istedim, eşim ve ailemle görüşerek Trabzonspor'a imza attım. Bundan dolayı da mutluyum.''

İzlemek isterseniz bu linkden bakabilirsiniz:
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Gaziantep'e önerilen 4 milyon+Sapara+Vittek teklifi sadece Dany için değil..Dany+Cenk için o fiyatı önerdik..

Yorum

• Oğuzhan Özyakup. Bize gelirmi bilmem, ama kiralasak bile güzel olurdu.
                                Kendisi de öz evlat bu arada

Yorum

Yükleniyor...
                                X