İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayern Münih forumuna girdim adamlar altyapilarindan sikayetci
Ilkonbirde sadece 3 tane altyapidan oyuncu var diye agliyorlar
Almanlarin su hicbirseyi begenmemeleri hosuma gidiyor
Yorum
-
İlk olarak archil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNAsıl şikayetçi...!! BAdstubber , Lahm , Kroos , Schewe , Müller...İlk onbirde beş oyuncu altyapıdan....Demek ki yetmiyor...çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayern Münih forumuna girdim adamlar altyapilarindan sikayetci
Ilkonbirde sadece 3 tane altyapidan oyuncu var diye agliyorlar
Almanlarin su hicbirseyi begenmemeleri hosuma gidiyor"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Merakımı maruz görün ama acaba Trabzonspordan başka transfer ettiği ya da sözleşmesini uzattığı futbolcusuna anadolu klüpleri de dahil 5 yıldan aşağı imza attıran başka bir klüp var mı?
Ya da kısaca şöyle sorayım 3 yıllık sözleşmeye imza attıran başka bir klüp var mı?
Yiğitle anlaşılmış bilemiyorum ne kadar doğru ama 3 yıllık anlaşma yapılacakmış, bu şu demek ben milyonlar verir adamı alırım 1 yıl klübe alışır. 2. yıl yükselir. 3. yıl tavan yapar. Sonra sözleşmesi biter ve Selçuk örneğinde olduğu gibi de çeker gider.Saygilarimla,
Yorum
-
Jaja geri dönüyor!
Bordo-mavili taraftarların büyük bir arzuyla yeniden takımda görmek istedikleri Jaja Coelho konusunda olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Yönetim, Brezilyalı yıldız için kurulan "jajageridonsun.com" adlı internet sitesine imza atan 5 bin taraftarın sesine kulak verdi ve Jaja'nın transferi için somut adımlar atmaya başladı. Sezon başında 4.5 milyon euro'ya satılan Jaja'dan 2 milyon euro alacağı olan ve oyuncunun yüzde 25 hakkını elinde bulunduran Trabzonspor, Jaja'nın menajerini görüşme için Türkiye'ye çağırdı. Başkan Sadri Şener, daha önce telefonla görüştüğü menajerle sıkı bir pazarlık yapıp transferi bitirmeyi planlıyor.
DÜŞÜK PARAYA OYNARIM
Brezilya'da bulunan Jaja'nın gelişmeleri yakından takip ettiği ve menajerine "Trabzonspor beni istiyorsa Dubai'de aldığımdan daha düşük bir rakama oynarım" mesajını ilettiği öğrenildi. Transferin Türkiye cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de olumlu haberler geliyor... Al Ahly Kulübü Başkanı Abdullah Al Naboodah, "Gulfnews.com" adlı internet sitesine Jaja'nın bir daha Al Ahly forması giyemeyeceğini belirterek, "Teknik direktörümüz Quique Flores de onu istemiyor. Zarar etsek bile Jaja'yı satacağız" dedi.
İsmail ÖZTÜRK
Fotomaç
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeo geldiginde kayserispor maci haricinde hicbir varlik gösterememisdi
isaac gibi ofsaydin ne oldugunu bilmiyor deniliyor, gücsüz deniliyordu, uganda liginden santraformu alinir diyorlardi
adrian bir cok macta yetenegini gösterdi, 5 milyon €luk futbolcu (henüz) olmadigini transfer olmadan söylemisdim
ama el insaf su yorumlara
benfica macindaki asirtma vurusunu bizim ligimizde kactane orta saha oyuncusu yapabilir? trabzondaki inter macinda oyunumuzu hizlandiran, öne yigan oydu, yanilmiyorsam manisa maciydi 5 kisiye calim atip buraka gol attiran yine oydu
belli bir standardi yok ama biraz sabirla iniestamiz olabilirTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
benim anladığım kadarıyla jaja +stoper transferimiz maniaspor maçına bağlı. eğer manisaspor'u yenersek yönetim "kadromuz yeterli transfere ihtiyaç yok" deyip transfer dosyasını kapatabilir. yenilirsek o zaman düğmeye basıp belki transferleri gerçekleştirirler. ama şu bir gerçek ki manisa maçında alınacak bir beraberlik ya da mağlubiyet play' off'a erkenden veda etmemiz anlamına gelir. çünkü bu takımla play off'a kalmamız gerçekten imkansız gibi. defansımız çok kötü, çok çabuk gol yiyoruz ve gol yollarını açacak adamımız yok gole gidemiyoruz. manisaspor iyi kapanan ve kontraatakla rahat gol bulan bir ekip. yani işimiz çok çok zor.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anladığım kadarıyla jaja +stoper transferimiz maniaspor maçına bağlı. eğer manisaspor'u yenersek yönetim "kadromuz yeterli transfere ihtiyaç yok" deyip transfer dosyasını kapatabilir. yenilirsek o zaman düğmeye basıp belki transferleri gerçekleştirirler. ama şu bir gerçek ki manisa maçında alınacak bir beraberlik ya da mağlubiyet play' off'a erkenden veda etmemiz anlamına gelir. çünkü bu takımla play off'a kalmamız gerçekten imkansız gibi. defansımız çok kötü, çok çabuk gol yiyoruz ve gol yollarını açacak adamımız yok gole gidemiyoruz. manisaspor iyi kapanan ve kontraatakla rahat gol bulan bir ekip. yani işimiz çok çok zor.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProblem orda zaten. Adrian'in ofansif özellikleri COlman'da fazlasiyla mevcut (hatta daha fazla). Ama Colman'in defansif özellikleri Adrian'da hic yok. Ama bizim Adrian'in oynadigi Pozisyonda Jaja tipinde ikinci forvet oyuncusu lazim.
Adrian bizde ya kanatta oynar (ki ordada defansif özelliklerini gelistirmesi lazim), yada COlman'in yerine (ayni hesap).Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper almasalar,hedef Play-off ve Avrupada tur demesinler.
- ligin en kolay gol yiyen takımıyız
- ligin en çok pas hatası yapan takımıyız.
geçen sezon rekor puan toplayan bir takımın bu hale düşmesi çok üzücü. diğer taraftan şikeci dediğimiz takımdan 4 tane as futbolcu gitmiş adamlar hala zirvede. geçen seneyle bu sene arasında bizim takımda bu kadar sıklet farkı olmamalıydı.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 10:15.
Yorum
-
Yeri değil başlığı bulamadım ama paylaşılması gereken bir haber
Trabzonspor'un yıldız kalecisi Tolga Zengin aylar sonra İspanya'da yeniden manşetlere oturdu.
18 Ağustos'ta İspanya'da Atletic Bilbao ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında yaptığı kritik kurtarışların ardından Bilbao taraftarının sahaya attığı ekmeği öpüp, alnına koyarak saha kenarına bırakan Tolga'nın bu görüntüsü İspanya'da yılın fotoğrafı oldu.
Yapılan haberde Tolga'nın ekmeğe duyduğu saygı vurgulandı.
Yorum
Yorum