Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alanzinho ile devam edilecegine göre batalla olmaz
    Alanzinho kalsa bile,ilk 11 oyuncusu degil.Iyi bir 12 adam.Ayni Basketbolda gibi Banktan gelen 6 adam gibi.Adrian gelecek sezon takimda gidecek.Kalacagini sanmiyorum.Paranin kismini ancak Avrupa kupasindan sonra satarak kurtarabiliriz.

TSL alacagim 2 yabanci var Battala ve Sivok.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Türkiyeden Webo dışında alınacak yabancılara karşıyım

batalla vs..bu tip yurt dışından daha iyi oyuncular alınabilir.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence batallada alanzinhoda vasat oyuncular
        Batalla ya haksızlık etmeyelim, Bursanın beyni herif...Adrian da en az Batalla kalitesinde ancak sanki adama büyü yapmışlar gibi oynayamıyor, gelecek sezon gitmemesi ve hocanın sahiplenmesi lazım. Malesef hocanın yabancılar konusundaki tutumu, özgüven eksikliğine neden oluyor.

Yorum

• Webo, Shelton, Nduka, Doka, Holmen, Grosicki, Sivok, Hilbert, Gekas ilk aklıma gelenler...Hepsi de kaliteli oyuncular

Yorum

• IBB´den gelecek icin Visca alinir.Webo bizde is yapmaz.TSL yabanci golcüler hep basarisiz oldu son 15-20 senede bizde.TSL de yabancilarda tek sezona bakmicaksiniz.En az 2 sezona.Ve Adrian artik isi bitti.Hem cogu taraftarin gözünde hem hocanin gözünde.Bosuna israr etmememk lazim onda 2 sezon bakmaya gerek yok,fizik olarak ligi kaldiramiyor.Daha yumusak lig lazim ona.Avrupa Sampiyonasi bitsin 2 mio bile satamasin onu.
            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.03.2012, 21:07.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Chivu > Sozlesmesi bitiyor + Trabzon havasi almis futbolcu
              1

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.transfermarkt.de/de/goran-galesic/leistungsdaten/spieler_77140_gesamt.html

Kontrati bitiyor.Adrian´dan vs. cok daha iyi.Bosnak,iki kanat oyniya biliyor, Ligimize kolay ayak uydurur.
                Goran Galesic Adriandan iyimi ?
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Goran Galesic Adriandan iyimi ?
                  fizik acisinda, hiz , bitiricilik,teknik daha iyi pas atma ayni seviye belki Adrian biraz daha iyi.bu sezon 2 macina baktim,iyi oynadi orda.kuzenini taniyorum,alman ve fransiz takimlari scouten ediyorlarmis.gecen sezon hirvatistana gidiyordu az kalsin ama babasi karsi cikmisti.Bosnaklarda cok iyi genc ortasaha/kanat jenerasyonu var.

Link yanlis koymustum.Veriler 08/09 sezonun verileri.Orda az gösteriyor.ama her sezon üstüne koydu performansin.
                  En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.03.2012, 21:39.

Yorum

• forvetin arkasındaki(buna orta sahanın 2 liside dahil) adam topa sahip,kontrollü ve oyunu yönlendirmediği ve bu taktikle gidildiği sürece ne olgun atak geliştirecek bu takım ne de kontra yemeyecek.
                    ola toivonen,jaja,alex vs. kabaca yazdığım 3 özellikten 2 sini yaptığı sürece ne ofansif ne defansif sıkıntı olmayacak.kontrolsüz,oyunu arada sırada çalım harici açamayan alanzinho o mevkide her zaman sıkıntı ha oyunu yıkarsın rakip sahaya alırsın alan ı farka git ama yıkamazsan yalan olursun.adrian içinde aynı bu durum.
                    stoper illa ki lazım ama benim gözümde ilk transfer o bölgeye fizikli,güçlü diri kalacak,ayağına hakim bir adam alınmasıdır.
                    Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Webo, Shelton, Nduka, Doka, Holmen, Grosicki, Sivok, Hilbert, Gekas ilk aklıma gelenler...Hepsi de kaliteli oyuncular
                      Sivok için devreye girmek lazım hem ligi tanıyor hemde kaliteli bir oyuncu.Ama şimdi bizimkiler çıkar etik olmaz falan der çıldırtırlar beni
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• sivok ile hatta simdiden anlasmak lazim
                        kurallara aykiri degil
                        egemende yasadiklarimizi onlarada yasatalim
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fizik acisinda, hiz , bitiricilik,teknik daha iyi pas atma ayni seviye belki Adrian biraz daha iyi.bu sezon 2 macina baktim,iyi oynadi orda.kuzenini taniyorum,alman ve fransiz takimlari scouten ediyorlarmis.gecen sezon hirvatistana gidiyordu az kalsin ama babasi karsi cikmisti.Bosnaklarda cok iyi genc ortasaha/kanat jenerasyonu var.

Link yanlis koymustum.Veriler 08/09 sezonun verileri.Orda az gösteriyor.ama her sezon üstüne koydu performansin.
                          Bunu Bir Takip edin

Dalibor Volas..
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chivu > Sozlesmesi bitiyor + Trabzon havasi almis futbolcu
                            süper olur ha chivu onun tecrübesi yeter valla .. çok güzel öneriydi buraya yazılanlar isimlere bakıyorum da beğendim bu öneriyi
                            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sivok ile hatta simdiden anlasmak lazim
                              kurallara aykiri degil
                              egemende yasadiklarimizi onlarada yasatalim
                              aynen katılıyorum, bir taşla iki kuş, bu işin etiği falan hikaye, geçen yıl geçtik o meseleyi.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• batalla nın sözleşmesi bitiyor bu sene
                                ve adam eğer oynamazsa bursa gol atamıyor
                                madem colmanın önünde adam arıyoruz daha iyisni mi bulcaz adrianın durumu ortada alanzihno denen adamın benim gözümde yattaradan bi farkı yok
                                9 sene takılır yedek klübesinde bi arap takımana anca gider.
                                şenol güneş döneminde bi kerede fazla para vermeden bi oyuncu alalım
                                daha
                                tomas jun
                                eller
                                jeferson
                                adrian herique leri unutmadık hepsi şenol güneş döneminde dünya para saçılmış oyuncular sonuçlarıda ortada

ayrıca sivok da alınsa süper olur ama muhtemelen kapıyı 2 milyon avrodan açar ki bu da bizim o adama vermememiz gereken bi para

Yorum

Yükleniyor...
                                X