Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligde mi kondisyona gerek yok ? İlk yarının son maçlarında takımın mecali neden yoktu o zaman ? Kayseri maçının temposu ? Bjk maçı temposu... Mersin'de deli gibi yağmur altında oynanan o maç ? Antep ? Fener maçı ?
    Takim icin konusmadim ben Jaja ve oynadigi Pozisyon icin. Adrian bile üflesen düsecek halde o Pozisyonda oynuyorsa Jaja hayli hayli oynar. Önemli olan senin arkandakiler cok kossun sana o rahatligi biraksin.

Yoksa takimin en azindan geri dörtlü ve 4 orta saha oyuncusunun tabiki kondisyona ihtiyaci var.
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takim icin konusmadim ben Jaja ve oynadigi Pozisyon icin. Adrian bile üflesen düsecek halde o Pozisyonda oynuyorsa Jaja hayli hayli oynar. Önemli olan senin arkandakiler cok kossun sana o rahatligi biraksin.

Yoksa takimin en azindan geri dörtlü ve 4 orta saha oyuncusunun tabiki kondisyona ihtiyaci var.
      Asıl o pozisyon kritik olan zaten. Orası koşmazsa orta saha delik deşik olur... Adrian koşuyor... Çok güçlü değil ama koşuyor.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Sırtındaki forma bordo-mavi olan her adamı alkışlar , başarılı olmasını belki kendisinden çok bizler isteriz...

Teofilo en güçsüz halinde bile topu alışıyla , yapmayı dusunup de yapamadıgı seylerle bıze nasıl kalıtelı bır kumas oldugunu gostermıstı..Onu umutla bekleyen ve hala gol attıkca mutlu olan bırısı olarak bunları soyluyorum...

Adrian ' a gelecek olursak , zayıf polonya lıgı ıcın top teknıgının standart ustu oldugunu soyleyebılırız ama mucadele gucunun cok yuksek oldugu lıgımızde bu fızıgı ve süratiyle bızı ataga kaldırmasını beklemek de bıraz fazla ıyımserlık gıbı sanki...

Bız gecen sene Jaja ile her an herseyın olabılecegını , en etkısız macında bıle olmadık bır asist yapmasını beklıyorduk , bu sene Adrian'dan sadece top katırmamasını ve az ötesindeki adama topu gecırmesını bekleyebılıyoruz...

Kotu topcu demıyorum ama bızım oyun duzenımızde takımı ataga kaldıracak , adam eksıltebılecek , sıkısmıs macları acabılecek turde bır oyuncu deıl...Bari fizik-kondısyonun İnter'ın 35 yasındakı Stankovıc'ının yarısı kadar olsun da azıcık mucadele et o da yok , eee ben nasıl faydalanacagım senden , bazen kimya tutmaz ayrılık zaruri olur , Marcelinho gibi bir adam bu takımda bildiğini unuttu , Adrian avrupa şampiyonasında bırazcık pıyasa yaparsa az zararla kurtulabılırız gıbıme gelıyor....

Jaja gelmeden hücum , çabuk bir stoper gelmeden de savunma organızasyonlarımız hep sorunlu olaktır bana gore....

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Asıl o pozisyon kritik olan zaten. Orası koşmazsa orta saha delik deşik olur... Adrian koşuyor... Çok güçlü değil ama koşuyor.
          Hayir degil.4-2-3-1 oynanan bir takimda o forvet arkasi oyuncu en az kosar. Daha dogrusu az ve öz kosar bknz. Alex
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Sistem 4-2-3-1 se o 1 ' in arkasında yani 3 lünü ortasında bir " U S T A " oynar...

Benim tanıdığım , canlı izlediğim ve bize gelme ihtimali olan tek usta " J A J A " dır , başkası bu sistemde iş yapmaz ...

Ne Adrian ne Olcan ne Volkan ne de bir başkası bu işi yapamaz...

Yorum

• Adrian forvet veya forvet arkası bir oyuncu değil.

Ortasahanın göbeğinde oynadıkça çok daha faydalı bir oyuncu olacak.

Cılız filan demeyin ikili mücadalelerde pek yıkıldığını görmedim.

Sürekli göbekte oynamaya alışırsa Selçuk'tanda Colman'danda çok daha verimli olacak...

Yorum

• İlk olarak sadaness tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ArkadaŞlar benİm merak ettİĞİm konu daha farkli neden trasfer sezonu 5 ocak da baŞliyor
                5 Ocak - 1 Şubat UEFA'nın belirlediği tarih. Yani sorun tarihlerde değil maçların başlama zamanlarında. Ligin geç başlaması, Play-Off statüsünün lige ilave edilmesi ile oluşan yoğun maç trafiğini ancak böyle bir program hazırlayarak gidermeye çalıştılar.
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja´yi isteyenlere:

Jaja kac haftadan Antrenman yapmiyor?

Pekiyi önümüzdeki 4 haftada kac maca cikacagiz? Bu maclarda olasi kötü sonuclardan sonra, takimda ne Jaja kalir, ne de digerleri...

Bu takimin sorumlulari yani Yöneticiler, koca yil yine yatar, eksiklerimizi bile bile (artik buna hata denmez...) hicbirsey yapmamislarsa...bu takimin basina düsmanimizi getirsek, bunlari yapmazdi, o kadar yani
                  Geçen sene devre arası yine aynı şey oldu.Aynı endişeler vardı.

İlk Manisa kupa maçı hatırlanıyor mu acaba?

Yorum

• İlk olarak ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 ocak - 1 Şubat uefa'nın belirlediği tarih. Yani sorun tarihlerde değil maçların başlama zamanlarında. Ligin geç başlaması, play-off statüsünün lige ilave edilmesi ile oluşan yoğun maç trafiğini ancak böyle bir program hazırlayarak gidermeye çalıştılar.
                    teŞekkÜr ederİm renktaŞ

Yorum

• Lig sonunda play-off oynamayacak takımlara sonraki sezon çok yazık olacak. 3 ay yatan futbolcuya form tutturmak bildiğin eziyettir...

Jaja falan alınmaz(inşallah) diyorum. Haydi iyi geceler...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sistem 4-2-3-1 se o 1 ' in arkasında yani 3 lünü ortasında bir " U S T A " oynar...

Benim tanıdığım , canlı izlediğim ve bize gelme ihtimali olan tek usta " J A J A " dır , başkası bu sistemde iş yapmaz ...

Ne Adrian ne Olcan ne Volkan ne de bir başkası bu işi yapamaz...
                        Bana kalırsa oyunu açacak bir ustadan daha çok cezasahasında etkili bir forvette fazlasıyla işimizi görür.

Cezasahasında fazla adamla kalamadığımızdan hucüm zenginliğimiz fazla olmuyor.

Jaja ve Olcan bu eksikliği giderir.Ama illede Jaja lazım değil bence...

Yorum

• Ben olsam ortasahaya duran toplarda çok etkili bir adam bakardım.Hem Colman'ı kesecek hemde ortasaya güç getirecek bir isim.

Evet onun adı Rasmus Elm gücümüz ne kadar yeter bilmiyorum.

Stoperede hem kaliteli, hem tecrübeli ve mümkünse sezonda 5 den fazla kafa golü atabilecek bir stoper.

Bizden çok daha büyük bir kulübe transfer olana dek hayalim Serdar taşcı olacak.

Ön bölgeyede madem Jaja kapımızda yatıyor alalım gitsin...

Yorum

• .............................................TOLGA (onur)....................................
                            CELUTSK(serkan)......GİRAY(mustfa)..........."***" (glo)........CECH(ferhat)
                            .................................................. ................................................
                            ...............................COLMAN............. ....ADRİAN.............................
                            VOLKAN.....................................JAJA... .................................OLCAN
                            ...............................................BUR AK..........................................

ZOKORA AFRİKAYA GİDİCEĞİ İÇİN BU TAKIM BÖYLE OYNAR AMA STOPER TRANSFERİ ŞART HIZLI KUVVETLİ TECUBELİ BİR STOPER. GİRAYIN HATALARINI KAPATABİLECEK DEFANSI YONLENDİREBİLECEK BİRİ OLMALI

Yorum

• Jaja hiçbir zaman kondisyonunu kullanarak oynayan biri olmadı ki. Sadece bilekleri ve futbol zekasıyla sahada iş yaptı. Yoksa her maçta kaptırdığı topun arkasından umursamaz şekilde baktığı günler çok uzak da değil. 90 dakika sahada gezip 10 saniyede işi bitirebilen biri olduğu için bu kadar beğeniliyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ahmet çakar beyaz tv de haykırıyor şampiyon trabzondur diye
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X