Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    acik ve net, beklentileriniz yanlis
    siz jaja yerine bir adam beklediniz ama öyle bir transfer degildi bu
    cok pas yapan, taktik bilgisi güclü olan, takimi önde bol pasla tutmak istenilmis, ama Senol hocamizin dedigi gibi "ucaktan inip maca gidiyor ordan yeniden ucaga binen takima taktigimizi gösteremiyoruz"

dedigim gibi ondan jaja olmayi beklemek yerine bol pas yapan takimin bir oyuncusu olmayi bekleyin, futbol bilgisi ve yetenegi buna müsait
    bence futbol bilgisi o kadar üst seviyede degil, cogu zaman adrian gereksiz seyler yapiyor, pas atacagina calima gidiyor, yanda adam bos dururken, iki rakip arasina asirtma pas atmayi deniyor, gereksiz yerlerden sut cekiyor, malesef say say bitmez. Oyuncumuzu savunman iyi ve hos, ama aci gercegi kabullenmemiz lazim, kocaman bir kazik yedik ve 1mio. etmeyen adama 5mio. verdik.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adrian a sallayanlar inşallah 4-5 hafta sonra tekrar görürüm sizi buralarda
      Insallah bende oynamasini istiyorum bende laflari agzima sokmasini istiyorum ama iste umudum yok.

Bu arada Adrian'da Futbol bilgisi var diyenler neye dayanarak söylüyor bunu ?? BIrde Istedigini yapabilse cok iyi olacak ama yapamiyor diyenler, Hasan Ücüncü'nün icinde kim bilir nasil firtinalar kopuyordu ama sahaya yansitamadigi icin gitti. Ner farki var ??
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• eskiden transfer dönemlerinde baya şenlik olurdu şimdi olcanı aldık sanki adam almamışız gibi geliyor taraftardaki o havada kayboldu 3 temmuzcular yüzünden.

Yorum

• Al Ahly Başkanı Abdullah Al Naboodah, Jaja’da zararı göze aldı

En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 03:12.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Jaja ve stoperle son yılların en iyi ekibini kurmuş oluruz .

Yorum

• ------------onur---------
              serkan------giray-----R.COSTA-----ferhat

zokara(aykut)--colman---Y.BELHANDA

EDUARDO VARGAS halil burak
              insanlar hükümetlerden korkmamalı hükümetler insanlardan korkmalı VENDETTA

Yorum

• şu E.VARGASLA Y.BELHANDA yı ala bilsek güzel olur vargas bana göre buraktan daha teknik ve hızlı BELHANDA ise yeni ŞİMEĞİMİZ OLUR

Yorum

• eger hic bir oyuncumuzu kaybetmemiş olsaydık sımdı bu takım ligde lide clde gruptan cıkmıs olurdur nokta transferlerle clde basarı ligdede sampiyon olurduk

Yorum

• Vargas treni çoktan kaçtı abi , Napoli ile anlaştı kendisi .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vargas treni çoktan kaçtı abi , Napoli ile anlaştı kendisi .
                      uyucaktım uykum kactı sımdı

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        20 maçın 15'inde kötü performans sergileyen birinin kalan maçlarda bir anda coşacağını mı iddia ediyorsun?
                        o 15 maçta takım nasıl oynamış acaba birde bu sene başka bir sene bu sene futbol oynanmıyor. oynanmaya çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vargas treni çoktan kaçtı abi , Napoli ile anlaştı kendisi .
                          sen nerden öğrendin bunu

Yorum

• İlk olarak anderr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uyucaktım uykum kactı sımdı

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de aralarında yer aldığı bir çok takımın peşinde koştuğu Eduardo Vargas, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Napoli ile resmi sözleşme imzaladı.

Teklif yapmışız ama .. olmamış .

Yorum

• kaliteli bir oyuncuyu daha kacırdık yazıkkkk şimdi gördum kadroda göruluyo

Yorum

• herkezin görüşüne saygım var ama jaja elinde şarap şişesi ile sahaya çıksa yinede daha iyi oynar adriandan bu benim düşüncemdir.
                                SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X