Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az da olsa Engin Baytar gibi!
    Jaja yi almiyorsak, olcani oraya cekip bunu alabiliriz!
    Ofansif te oynayabiliyor. Transfermarkt ta sadece sol açık gözüküyor.
    Pato Rodríguez, 35, Arjantin ➤ Bolívar La Paz, 2021'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 4 May 1990, Quilmes, Arjantin

Bide buna bak. Bakalım beğenecek misin ?
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Eger Jaja'yı al(a)mıyorsak, Olcan'ı onun yerine cekip sola da Ozan'ı alırdım ben olsam
      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 02.01.2012, 00:58.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger Jaja'yı al(a)mıyorsak, Olcan'ı onun yerine cekip sola da Ozan'ı alırdım ben olsam
        Mantıklı.......
        İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
        bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eger Jaja'yı al(a)mıyorsak, Olcan'ı onun yerine cekip sola da Ozan'ı alırdım ben olsam
          bursa da sattı sana bu zor gununde ozanı

Yorum

• Sambacı, Al Ahly’ye ’Artık oraya geri dönmem’ diyerek rest çekti. Trabzon’a da haber yollayan Jaja ’Bana bir şans daha verin’ dedi

Yorum

• bu yiğit incedemirle zokora birlikte oynasın, bütün kasaplar sinek avlar demedi demeyin
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bursa da sattı sana bu zor gununde ozanı
                Paranın ne önemi var mühim olan miktarı

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ofansif te oynayabiliyor. Transfermarkt ta sadece sol açık gözüküyor.
                  Pato Rodríguez, 35, Arjantin ➤ Bolívar La Paz, 2021'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 4 May 1990, Quilmes, Arjantin

Bide buna bak. Bakalım beğenecek misin ?
                  Buda cok süper!
                  Böyle oyunculara yönelmemiz lazim!
                  Alanzinhodan bekledigimizi bu yapabilir, nerde pas atacagini biliyor!
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şu aşamada Soner,Jaja, Ömer Toprak ve Serdar Taşçıyı alıp 5 yıl transfer yasağı getirelim takıma.

Tek hedef oyuncuları takımda tutmak olsun...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu aşamada Soner,Jaja, Ömer Toprak ve Serdar Taşçıyı alıp 5 yıl transfer yasağı getirelim takıma.

Tek hedef oyuncuları takımda tutmak olsun...
                      soner jaja tamamda ömer toprak ve serdar taşçı gelmez trabzona hadi trabzonu bıraktım istanbula bile gelmezler bu aşamada

Yorum

soner jaja tamamda ömer toprak ve serdar taşçı gelmez trabzona hadi trabzonu bıraktım istanbula bile gelmezler bu aşamada

İkna olacakları birşey bulunur mutlaka.

Halil abilerinin gel tavsiyesi üste yıllık 1.5 -2 milyon civarı bir yıllık ücrete hayır demezler sanırım...

Yorum

Aynen.Stuttgart ve Leverkusen de iyi zaten,hele serdar giderse Ingiltere,Ispanya veya Italyaya gider.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ömer toprak ı milli maçta izlemiştim gayet iyiydi bundesligayı takip edenler daha iyi yorum yapabilir ama bana göre tr ye gelmesi uzak bir gibi duruyor.

Yorum

• ben 3 senedir ömer roprak diyorum.
                              3 senedir mehmet ekici
                              2 senedir hasan ali
                              2 sendir atilla turan
                              2 senedir serdar gürler
                              3 senedir gökhan töre
                              2 senedir ilkay gündoğan
                              En son oflukaan tarafından düzenlendi; 02.01.2012, 01:13.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İkna olacakları birşey bulunur mutlaka.

Halil abilerinin gel tavsiyesi üste yıllık 1.5 -2 milyon civarı bir yıllık ücrete hayır demezler sanırım...
                                Zor ikna olurlar degil 2 ,3 milyon euro versende ikna olmazlar.

Cünkü bu oyuncularin derdi sadece para degildir,kariyerleri acisindan Türkiye son tercihleridir.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X