İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -5-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Jaja ile Adrian'ı kıyasladığımız için Adrian gözümüze çok yeteneksiz geliyor .
Aslında ikisi çok farklı oyuncular .
Jaja ikinci bir forvet gibi , skora katkısı çok fazla .
Adrian da bu yetenek yok .
Sadece oyun kurabilme özelliği var , ikinci forvet görevi göremez Adrian .
Daha çok üçlü göbek oynayan takımlarda , o üçlünün en ofansif elemanıdır Adrian .
Ama Jaja forvetin hemen arkasında gerektiğinde hemen yanındakidir .
En basit yolla anlatmaya çalıştım .
Yorum
-
Eğer Fotomaç'ın yaptığı haber doğruysa Yiğit İncedemir için 1.5 milyon Euro artı bir futbolcu bana göre normal bir teklif. Barış Özbek'i yollayabilirsek güzel olur. Barış Ataş'tan henüz umudumu kesmiş değilim, hatta neden oynatılmadığını da anlamış değilim. Biz değil miydik bu adam için Fenerbahçe'yle kapışan? Zokora'nın yokluğunda şans verilmeli diye düşünüyorum, gerçekten yazık ediliyor kendisine. Hani Barış'a şans verileceğini bilsem ne Yiğit'in ne de Alper'in alınmasını isterdim, Barış Diyarbakırspor'daki formunu Trabzonspor forması altında yakalayabilirse Zokora'ya çok iyi bir alternatif olur. Ama verilmeyeceğini bildiğim için Yiğit Zokora'nın yokluğunda iyi olur. Yıllık 1 milyon TL'nin de çok olduğunu düşünmüyorum, hele Barış Özbek'ın aldığı ücretle kıyasladığımızda hiçbir şey.
Jaja transferine gelecek olursak, burada Şenol Güneş kesin olarak alınmasın dediği söyleniyor, Fotomaç gelebilir diyor. Bekleyip göreceğiz ama bence fazla umutlanmayalım. Eğer iş menajerin fiyat düşürmesine kalmış olsaydı kesin alırdık diye düşünüyorum ama Şenol Güneş'in inat etmesi transferi zora soktu gibi görünüyor şu an.
Yorum
-
İlk olarak efo6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkezin görüşüne saygım var ama jaja elinde şarap şişesi ile sahaya çıksa yinede daha iyi oynar adriandan bu benim düşüncemdir.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ile Adrian'ı kıyasladığımız için Adrian gözümüze çok yeteneksiz geliyor .
Aslında ikisi çok farklı oyuncular .
Jaja ikinci bir forvet gibi , skora katkısı çok fazla .
Adrian da bu yetenek yok .
Sadece oyun kurabilme özelliği var , ikinci forvet görevi göremez Adrian .
Daha çok üçlü göbek oynayan takımlarda , o üçlünün en ofansif elemanıdır Adrian .
Ama Jaja forvetin hemen arkasında gerektiğinde hemen yanındakidir .
En basit yolla anlatmaya çalıştım .
Adrian bizde ya kanatta oynar (ki ordada defansif özelliklerini gelistirmesi lazim), yada COlman'in yerine (ayni hesap)."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Beni saha dışında, özel hayatında neler yaptığı ilgilendirmiyor. Beni saha içinde attığı goller ve yaptığı asistler ilgilendiriyor. Özel hayatında içki mi içmek istiyor, bırakın içsin yahu. Bize ne? Bize karşı bir sorumluluğu mu var bu adamın? İstediğini yapar, istediğini içer, istediği yerde istediğiyle takılır. Yeter ki saha içinde takımına katkı sağlasın. Eğer oyuncuların özel hayatına karışılsaydı Avrupa'da oyuncu kalmazdı.
Ben Şenol Güneş'in bu tavrını çok merak ediyorum açıkcası. Adam sarhoş diye mi yollandı Arabistan'a? Sarhoş olduğu için mi alınmıyor takıma? Adrian gibi 9'da yatıp sahabın 6'sında ayağa kalkıp, saha içinde boş boş gezen adam yerine sabahın 4'üne kadar içen ama saha içinde istenileni veren adamı tercih ederdim ben şahsen. Ayrıca bu takımda ne disiplinsizler gördük, hepsi de zamanında affedildi Şenol Güneş tarafından. Ya ne olan biteni doğru düzgün anlatsınlar taraftara, boşuna beklentiye sokmasınlar bizi, ya da bu tavrının nedenini açıklasın bir zahmet Şenol hoca.En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 04:53.
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo 15 maçta takım nasıl oynamış acaba birde bu sene başka bir sene bu sene futbol oynanmıyor. oynanmaya çalışıyor."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
-------------tolga
----celu-----giray------djorou
------coolman----zokora
adrian------------------olcan
-------------jaja
------halil--------burak
---
--En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 05:16."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------tolga
----celu-----giray------djorou
------coolman----zokora
adrian------------------olcan
-------------jaja
------halil--------burak
---
--[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Bayern Münih forumuna girdim adamlar altyapilarindan sikayetci
Ilkonbirde sadece 3 tane altyapidan oyuncu var diye agliyorlar
Almanlarin su hicbirseyi begenmemeleri hosuma gidiyor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum