Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -5-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayern Münih forumuna girdim adamlar altyapilarindan sikayetci
    Ilkonbirde sadece 3 tane altyapidan oyuncu var diye agliyorlar

Almanlarin su hicbirseyi begenmemeleri hosuma gidiyor
    Adamlar hakli onca Milyon yatiriyorlar.Ancak bir Müller,Schweinsteiger cikiyor altyapidan.Lahm vs. baska takimlarda patlamaya yapipi geldi Bayerne.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

NAsıl şikayetçi...!! BAdstubber , Lahm , Kroos , Schewe , Müller...İlk onbirde beş oyuncu altyapıdan....Demek ki yetmiyor...

Yorum

• İlk olarak archil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        NAsıl şikayetçi...!! BAdstubber , Lahm , Kroos , Schewe , Müller...İlk onbirde beş oyuncu altyapıdan....Demek ki yetmiyor...
        Onlar patlamayi onlarda yapmis olan oyunculari söyliyorlar.Badstuberi unutum.Lahm Stuttgartta Milli oldu.Kros altyapidan cikma degil.Rostock altyapisindan satin aldilar.Bunun Kardesi vardi Bremende oyunyor ama Basarili degil.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• transfer dönemi ne zamana kadar sürüyor.

Yorum

Gülelim mi Ağlayalım mı? Biz ölelim o zaman? Bir Tolga ,Birde kroniğimiz Tayfun
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Merakımı maruz görün ama acaba Trabzonspordan başka transfer ettiği ya da sözleşmesini uzattığı futbolcusuna anadolu klüpleri de dahil 5 yıldan aşağı imza attıran başka bir klüp var mı?

Ya da kısaca şöyle sorayım 3 yıllık sözleşmeye imza attıran başka bir klüp var mı?

Yiğitle anlaşılmış bilemiyorum ne kadar doğru ama 3 yıllık anlaşma yapılacakmış, bu şu demek ben milyonlar verir adamı alırım 1 yıl klübe alışır. 2. yıl yükselir. 3. yıl tavan yapar. Sonra sözleşmesi biter ve Selçuk örneğinde olduğu gibi de çeker gider.
              Saygilarimla,

Yorum

• Acele tarafından bir stopere ihtiyacımız var....

yoksa 2. yarı da büyük sıkıntı çekeriz....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Jaja geri dönüyor!

Bordo-mavili taraftarların büyük bir arzuyla yeniden takımda görmek istedikleri Jaja Coelho konusunda olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Yönetim, Brezilyalı yıldız için kurulan "jajageridonsun.com" adlı internet sitesine imza atan 5 bin taraftarın sesine kulak verdi ve Jaja'nın transferi için somut adımlar atmaya başladı. Sezon başında 4.5 milyon euro'ya satılan Jaja'dan 2 milyon euro alacağı olan ve oyuncunun yüzde 25 hakkını elinde bulunduran Trabzonspor, Jaja'nın menajerini görüşme için Türkiye'ye çağırdı. Başkan Sadri Şener, daha önce telefonla görüştüğü menajerle sıkı bir pazarlık yapıp transferi bitirmeyi planlıyor.

DÜŞÜK PARAYA OYNARIM
                  Brezilya'da bulunan Jaja'nın gelişmeleri yakından takip ettiği ve menajerine "Trabzonspor beni istiyorsa Dubai'de aldığımdan daha düşük bir rakama oynarım" mesajını ilettiği öğrenildi. Transferin Türkiye cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de olumlu haberler geliyor... Al Ahly Kulübü Başkanı Abdullah Al Naboodah, "Gulfnews.com" adlı internet sitesine Jaja'nın bir daha Al Ahly forması giyemeyeceğini belirterek, "Teknik direktörümüz Quique Flores de onu istemiyor. Zarar etsek bile Jaja'yı satacağız" dedi.

İsmail ÖZTÜRK

Fotomaç
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

teo geldiginde kayserispor maci haricinde hicbir varlik gösterememisdi
                    isaac gibi ofsaydin ne oldugunu bilmiyor deniliyor, gücsüz deniliyordu, uganda liginden santraformu alinir diyorlardi

adrian bir cok macta yetenegini gösterdi, 5 milyon €luk futbolcu (henüz) olmadigini transfer olmadan söylemisdim

ama el insaf su yorumlara
                    benfica macindaki asirtma vurusunu bizim ligimizde kactane orta saha oyuncusu yapabilir? trabzondaki inter macinda oyunumuzu hizlandiran, öne yigan oydu, yanilmiyorsam manisa maciydi 5 kisiye calim atip buraka gol attiran yine oydu

belli bir standardi yok ama biraz sabirla iniestamiz olabilir
                    kesinlikle aynı düşüncedeyim renktaş bu çocukta kumaş var olacak herkesi memnun edecek az sabır
                    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• benim anladığım kadarıyla jaja +stoper transferimiz maniaspor maçına bağlı. eğer manisaspor'u yenersek yönetim "kadromuz yeterli transfere ihtiyaç yok" deyip transfer dosyasını kapatabilir. yenilirsek o zaman düğmeye basıp belki transferleri gerçekleştirirler. ama şu bir gerçek ki manisa maçında alınacak bir beraberlik ya da mağlubiyet play' off'a erkenden veda etmemiz anlamına gelir. çünkü bu takımla play off'a kalmamız gerçekten imkansız gibi. defansımız çok kötü, çok çabuk gol yiyoruz ve gol yollarını açacak adamımız yok gole gidemiyoruz. manisaspor iyi kapanan ve kontraatakla rahat gol bulan bir ekip. yani işimiz çok çok zor.

Yorum

• stoper transferinde ses seda yok halbuki en önemli eksiğimiz o bölgede...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim anladığım kadarıyla jaja +stoper transferimiz maniaspor maçına bağlı. eğer manisaspor'u yenersek yönetim "kadromuz yeterli transfere ihtiyaç yok" deyip transfer dosyasını kapatabilir. yenilirsek o zaman düğmeye basıp belki transferleri gerçekleştirirler. ama şu bir gerçek ki manisa maçında alınacak bir beraberlik ya da mağlubiyet play' off'a erkenden veda etmemiz anlamına gelir. çünkü bu takımla play off'a kalmamız gerçekten imkansız gibi. defansımız çok kötü, çok çabuk gol yiyoruz ve gol yollarını açacak adamımız yok gole gidemiyoruz. manisaspor iyi kapanan ve kontraatakla rahat gol bulan bir ekip. yani işimiz çok çok zor.
                          Stoper almasalar,hedef Play-off ve Avrupada tur demesinler.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Problem orda zaten. Adrian'in ofansif özellikleri COlman'da fazlasiyla mevcut (hatta daha fazla). Ama Colman'in defansif özellikleri Adrian'da hic yok. Ama bizim Adrian'in oynadigi Pozisyonda Jaja tipinde ikinci forvet oyuncusu lazim.

Adrian bizde ya kanatta oynar (ki ordada defansif özelliklerini gelistirmesi lazim), yada COlman'in yerine (ayni hesap).
                            adiranın özellikleri (ofansif) colmanda mevcut? biraz ilginç oldu renktaş yani adrianı beğenmeyebilirsiniz ama objektif olun..colman 3 veya neyse 4 yıl boyunca tek bir kere çalım atıp adam eksiltebildi mi? hiç canlı izlediniz mi bilmiyorum ama çok tuhaf olarak o ince fiziğe rağmen ne kadar ağır olduğunu gözlemleyebildiniz mi,hele topları ilk aldığında etrafında 15 saniyede dönmesi ve kontranın bitmesine ben çokca şahit oldum..tek artısı kondisyonu(çoğu zaman bi işe yaramıyor) ve top önünde iken uzun mesafeye pas atabilmesi (15 saniyeden sonra kimse basmaz ise tabi)..bence alternatif yokluğundan kendine yer bulabiliyor sıradan bir oyuncu benim gözümde
                            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stoper almasalar,hedef Play-off ve Avrupada tur demesinler.
                              transfer dönemi 5 ocakta başlıyor. inşallah çok iyi bir stoper transferi yapılır. aksi halde bu defansla işimiz çok zor. ilk yarıda seyrettiğim Trabzonspor'da gözüme çarpan iki önemli detay var:

- ligin en kolay gol yiyen takımıyız
                              - ligin en çok pas hatası yapan takımıyız.

geçen sezon rekor puan toplayan bir takımın bu hale düşmesi çok üzücü. diğer taraftan şikeci dediğimiz takımdan 4 tane as futbolcu gitmiş adamlar hala zirvede. geçen seneyle bu sene arasında bizim takımda bu kadar sıklet farkı olmamalıydı.
                              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 10:15.

Yorum

• Yeri değil başlığı bulamadım ama paylaşılması gereken bir haber

Trabzonspor'un yıldız kalecisi Tolga Zengin aylar sonra İspanya'da yeniden manşetlere oturdu.
                                18 Ağustos'ta İspanya'da Atletic Bilbao ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında yaptığı kritik kurtarışların ardından Bilbao taraftarının sahaya attığı ekmeği öpüp, alnına koyarak saha kenarına bırakan Tolga'nın bu görüntüsü İspanya'da yılın fotoğrafı oldu.
                                Yapılan haberde Tolga'nın ekmeğe duyduğu saygı vurgulandı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X