Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Polonya pazarını gezen tek enayi kulüb biziz sanırım.. 3erden, 5erden iteliyorlar bize..
    belçikayıda unutmamak lazım

Yorum

• 1 aydır adrian tutturduk gidiyoruz.Hoca bu adamda nasıl bir cevher gördü çok merak ediyorum açıkçası.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Gerçekten bizim bir transfer politikamız,vizyonumuz, amacımız var mı?..Varsa bu kadar basiretli politikayı yöneten insanı merak ediyorum!..Seneye ligin 8. , 9. olabiliriz...Takım iskeleti bozuldu...Toplama takım yapılıyor...Arada dönem paralar nereye?!:::.,,,

Yorum

• Türkiye hakkı kimdeyse çok iyi pazarlıyor

Biz Hariç Türkiyede başka takımlarda da var oyuncuları.....

Bizle ve başka takımlara da adı anılan oyuncular var.

bence şöle oluyor bu menejer geliyor bu listeyi veriyor bizde izliyoruz....

Polonya Ligini Sınırlı bir hale getiriyor oyuncu bakımından

Çok ilginç.....
          En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 15:55.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Batuhan şımarık olabilir ama bizde mükemmel bir eğitici olan Şenol hoca olduktan sonra hiç sonunu düşünmüyorum bile
            Eğitilecek adam var eğitilmeyecek adam var sanırım usta , mesela jaja ve engin , hoca ne kadar eğitimcide olsa bu iki ismi dünyada eğitecek olan bir insan veya kurum yok batuhanda buna dahil.

Batuhanın sorunu olsa yani belirli bir sorunu olsa yinede aşılacak bir olay ancak adam "Futbolu sevmiyorum , takımlarla felanda işim olmaz oynuyoruz işte" diyen bir adam şimdi tutup bu adama bizim amacımız şu forvetimiz sen olacaksın şöyle yaşayıp böyle oynamalı böyle davranmalısın bu hedefi kafana koymalısın şu şu hedefler için çalışmalısın diyemezsiniz , anlamaz.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamil Grosicki nedir yahu
              Sivas'ın sol açığı..
              Bizim maç dahil her maçta harikalar yarattı,22 yaşında milli oyuncuyu Polonya'dan 900.000 Euroya aldılar..
              Biz de kronik sakat,sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları bulup getirtelim..

Yorum

• Nba'de oyuncu verimliliği diye bir istatik kullanılıyo birkaç senedir...
                Henüz futbolda tam olarak başladılar mı bilmiyorum ama bence aslolan o dur...

gol-asist vs bunlar biraz traş geliyor bana...
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bir de şunu merak ediyorum...bu adrian mierzievski'ye polonya liginden olsun, diğer avrupa ülkelerinden olsun...Trabzonspor'dan başka tek bir talip var mıdır ??????????????????????????????????????

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belçika olayına katılmıyorum ; Belçikadan aldığımız futbolcuların hepsini bir sıralayalım isterseniz birde öyle düşünelim yararı mı olmuş zararı mı.

Umut Gidecek
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batuhan şımarık olabilir ama bizde mükemmel bir eğitici olan Şenol hoca olduktan sonra hiç sonunu düşünmüyorum bile
                      Jaja neden adam olmadı ?
                      Çok sevdiğim Engin bile daha tam rayına oturmadı bence..
                      Şenol hoca var diye bütün saykoları takıma toplamanın alemi yok
                      Ayrıca iddia ediyorum Batuhan'ı Şenol hoca bile adam edemez.. O çocuğun içinde yok..
                      Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kamil Grosicki -------------------- Polonya Ligi 91 maç 17 gol 17 asist
                        Adrian Merzejewski ---------------Polonya Ligi 106 maç 14 gol 13 asist

Milli takımda ise hemen hemen aynı sayıda maça çıkmışlar..

Şimdi soruyorum 22 yaşında ki Kamil Grosicki'nin bu istatistiklerle 900.000 Euro'ya transfer edildiği ligden,
                        Sadece 6 ay sonra Kamil Grosicki'den 2 yaş büyük kendisinden istatistiksel olarak daha kötü
                        Adrian Merzejewski
                        'ye 4 Milyon Euro teklif etmekte ki mantık nedir??

Adrian Merzejewski iyidir kötüdür tartışmıyorum ama Polonya Liginde fiyatlar belli,4 Milyon vermek ihanettir..
                        Aynen imzamı atarım altına.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivas'ın sol açığı..
                          Bizim maç dahil her maçta harikalar yarattı,22 yaşında milli oyuncuyu Polonya'dan 900.000 Euroya aldılar..
                          Biz de kronik sakat,sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları bulup getirtelim..
                          harikalar yarattı derken?
                          Benim hatırladığım sivas şaibeli bir bucaspor maçı kazanarak ligde zorla kalabildi...Bir de bunlarda forumun efsanelerinden Eneramo ve Erman kılıç vardı di mi

Neden kimse manisa'lı iwanski den bahsetmiyor...o da polonyalı
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belcika iyi pazar ama biz dogru oyuncularla ilgilenmiyoruz.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 'POLANYALI SIRADAN FUTBOLCU İSTEMİYORUZ 'diye forumda başlık mı açsam acaba???...Hatta Taksimde ve Uzun Sokak'ta yürüsek mi?..Bu Polanyalılar Antalya, Manisa, Sivas gibi takımların oyuncusu olabilir ancak!!!

Yorum

Çalışıyor...
                              X