Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözlü veremem dilim dönmez
    Yazmam lazım...
    (İleteceğim ama)
    Bu ara da; sen kendini hazırlıyorsun değil mi?

Önümüzdeki yıllar senin ve buradaki bazı arkadaşlarımızın yılları olacak...

Buna adım gibi eminim...

Halk hareketi diyorum, o kadar!
    İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay Abi

Dame N'doye nin ismini veririmisin başkana

bonservisi düşük değil istediği tarzda.....

Sana 20 gol garantisi veriyorum......

Yorum

• Arkadaşlar amacım kesinlikle dikkat çekmek değil bu sebeple lütfen özel mesaj atıp isim istemeyin tüm samimiyetimle söylüyorum ismi bende bilmiyorum sadece arkadaşın söylediği bir sözden çıkarım yaptım daha fazla bir sey dile getirecek olsam burdan dile getiririm kimseye kırgınlığım yok ...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• sen ipucunu ver, buluruz biz sabaha kadar

Yorum

• Olcay Abi büyük devrim sana mı müjdelendi
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ben hayal kuramıyorum

kim için kurcam hayali

romariç için mi

adrian ya da henrique için mi

ya da dandik bi ligin sıradan takımının yıldızı için mi

boş verin arkadaşlar hayal pompalamayı

ağzımızı açık bırakacak transferler sadece bizden gidenlerle olur

gelenler hep sıradan olur ya da azıcık yıldız sa yakında kaçacağından emin olduğum için sevinmem bile

Yorum

• Başkan'a futbolcu değil menajer adı verelim ...

Futbolcuları ve hocaları dikkate almıyor ...

Şöyle helal süt emmiş , az sömürecek abdestinde namazında bir menajer varsa talibiz ...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşlar sakin olun çok az kaldı bomba bu hafta patlıyor

Yorum

• Altyapı devrimi en iyi yıldız transferinden bile daha önemli.

Keşke Muhammet'i alabilseydik.

Keşke Barış da az biraz adam olsaydı. Engin problemsiz olsaydı.

Birsürü keşke var. Çok bahtsız takımız. Bir türlü 90'ların başını tutturamıyoruz arkadaş.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• - Bu arada iğrenç bir espri yapmak istiyorum ; Borç 200 trilyon
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok dijital bakıyoruz futbola .
                      Ölçme metodu yalnış .

Milyon eurolar , kariyerli futbolcular , kalburüstü gençler ...

Bunu hep ergen gencin komplekslerine benzetmişimdir . Marka giymek ister , milyar liralık cep telefonu ister , seksi kızlarla birlikte olmak ister . Diğer yandan anasından babasından utanır , onları beğenmez . Yetiştiği kültürü dışlar. Bu şekilde sosyal statüsünü yükselttiğini düşünür ancak üçüncü sınıf pis mekanlardan ve insanlardan öteye geçemez , elindeki değerleri de bir bir yitirir .

Trabzonspor'da böyle arada kalmış ve şu anda kimlik bunalımı yaşayan bir kulüp . Bunu öyle derinlemesine yaşıyor ki yapayalnız ve kısır hayat döngüsünü değiştiremez hale gelmiş . Bu batakta menajerlerde faydalanıyor kulüpten , basın da , işadamları da . Trabzonspor onlar için artık bir sermaye .
                      Trabzonspor ne arada kalmış,ne de kimlik bunalımı yaşıyor.

Bence bu kadar arabesk değil.

Ve bi o kadar da dijital.

İstanbul merkezli 3 büyük kulüp,İstanbula sırtını dayayıp globalleşirken,sen stadına 16 bin seyirciyi zor çekiyorsun.

Sportif başarı,idari başarı olmadan da gelmez,gelmeyecektir.

Şu çağda yönetim anlayışlarının çoğu dijital ve bi o kadar koordinelidir.

yoksa bahsettiğin sosyo-kültürel bunalımı,bütün Türkiye yaşıyor.

biz de bazen özevlatçılık yaparken 6 şampiyonluğumuza kanıyoruz.

Düşünmüyoruz ki,dünya o zaman bu kadar global miydi diye.

Yorum

• İlk olarak Volcano tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar sakin olun çok az kaldı bomba bu hafta patlıyor
                        bomba? bi tane mi patlıcak abi?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben taraftara kabahat bulmuyorum .
                          Evet çok kabahatlerimiz olmuştur geçmişte ama yaşadığımız bu dönüşüm asla doğrudan bizlere ihale edilemez .

M.A.Y. gibi adamları yalvar yakar kulübün başına biz getirmedik mi diyenler olacaktır .

Ne yapalım , koskoca Türkiye yeniden programlanıyordu , biz de arada kaynayı verdik .

Bizim nesil marshal sütü içmedi ama kıçına çok postal yedi .
                          Yemeye devam ediyoruz her defasında..
                          Bir yandan evet yıldız isim istiyorum diyorum ama bundan önce aldık da ne oldu?Kimler geldi kimler elde ne var?
                          -Hiç.
                          Artık bende inanmaya başladım 'yeniden programlanalım' bizde..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - 10 numara pozisyonunda diye biliyordum , diyelimki aldık faydalı olurmu peki...
                            Olur....

ama o kadar paraya daha fazla katkı sağlayacak oyuncu alınabilir.......
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Sanki Anıl... Hislendim....
                              İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olcay Abi büyük devrim sana mı müjdelendi

Yorum

• aslında altyapıda 2 sampıyonlugumuz var bu sene ve ıyı cocuklar vardı..hele u15 mı neydı cok cok ıyı oyuncular vardı..rasımcan defansta nasıl kı bılgısı olan var mı

Yorum

Çalışıyor...
                                X