Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kampa kadar transferlerin yetişeceğini sanmıyorum
    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Gidenler: Selcuk, Egemen, Ceyhun, Jaja, Yattara

Gelenler: Baris, Sercan, Eren, Henrique, Zokora

Durum ortada.
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Mierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben galatasarayında iyi niyetinden şüphe duymaya başladım. tek düşünceleri seneye trabzonun rakipleri olmaması fenere bile razılar.. bizim almak istediğimiz oyuncuların fiyatını yükseltmek ve aklını karıştırmak tek düşünceleri bizi sekteye uğratmak. kızmayın ama ALLAH BELANI VERSIN CİNCON!
          Gs ile bizim yönetimin ortak tanıdıkları menajerlerin pazarlama taktikleri gibi geliyor..

Yorum

• Adriani ne zamandan beri izliyor bu beceriksizler?? Adrian 11.02.2011de kontrati uzatti ve biz simdi polonyadan gelen son habere göre 4 milyon vermeye haziriz diyor..

Kaynak. Sports.pl
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Sağ tarafa Cüneyt Köz .
              Sol tarafa Atilla Turan .

Eğer Türkiye adına oynamak isterlerse , milli takımızın gelecekte sağ ve sol bekteki oyuncuları .

Yorum

• Bu kadar karamsar olmayın uşaklar her foruma giren bu mesajları okuyunca foruma bı olumsuz mesaj daha ekliyor

Bide söyle duşunun baskasının oluşturduğu kadro ile Şenol hoca bu başarıları yakaladı şimdi kendi kadrosunu olusturuyor
                Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Adriani ne zamandan beri izliyor bu beceriksizler?? Adrian 11.02.2011de kontrati uzatti ve biz simdi polonyadan gelen son habere göre 4 milyon vermeye haziriz diyor..

Kaynak. Sports.pl
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.
                    Sence rakam makul mü?

Yorum

• Hiç izlemedim bilmiyorum ama bu adrian çok büyük futbolcu galiba , muhteşem bir futbolcu olsa gerek.

Umut Gidecek
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Mierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.
                        bu oyuncunun idmanlarda çalışmayı sevmediği, maç içinde sahada kibirli olduğunu yazmış, Polonya'lı bir blogger...senin bir bilgin var mı ? bir beladan kurtulduk, yenisi mi geliyor ???

Yorum

• nerde bu çok ünlü topçular
                          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağ tarafa Cüneyt Köz .
                            Sol tarafa Atilla Turan .

Eğer Türkiye adına oynamak isterlerse , milli takımızın gelecekte sağ ve sol bekteki oyuncuları .

Atilla'yı FM'de görmüştüm bu adamlar gerçekten süper takip ediyor oyuncuları..

FM'den transfer yapsak şampiyon oluruz
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Henrique iyi futbolcu.Belcikadan Akrabalar iyi dedi.2-3 Belcikaliya sordum onlarda iyi dedi.Zokora her gecen gün forumda dahada yaslaniyor Bugün 32 yasinda ama genede iyi transfer.Eren o daiyi cok sey bekliyorum ondan.Sercani bilmem fizik olarak cok güclenmeli.Baris Ceyundan yararli olur ama aldigi para cok bir yedek oyuncu icin,As oyuncu olacagina ihtimal vermiyorum.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

allahim yaa hani bugun belli oluyordu bu yonetimin her sozu yalan oldu transfer yine kampa yetismeyecek bu yonetimi sildim ben bitmistir benim için
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Çalışıyor...
                                X