kampa kadar transferlerin yetişeceğini sanmıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen galatasarayında iyi niyetinden şüphe duymaya başladım. tek düşünceleri seneye trabzonun rakipleri olmaması fenere bile razılar.. bizim almak istediğimiz oyuncuların fiyatını yükseltmek ve aklını karıştırmak tek düşünceleri bizi sekteye uğratmak. kızmayın ama ALLAH BELANI VERSIN CİNCON!
Yorum
-
Bu kadar karamsar olmayın uşaklar her foruma giren bu mesajları okuyunca foruma bı olumsuz mesaj daha ekliyor
Bide söyle duşunun baskasının oluşturduğu kadro ile Şenol hoca bu başarıları yakaladı şimdi kendi kadrosunu olusturuyorGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ tarafa Cüneyt Köz .
Sol tarafa Atilla Turan .
Eğer Türkiye adına oynamak isterlerse , milli takımızın gelecekte sağ ve sol bekteki oyuncuları .
Atilla'yı FM'de görmüştüm bu adamlar gerçekten süper takip ediyor oyuncuları..
FM'den transfer yapsak şampiyon oluruz"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Henrique iyi futbolcu.Belcikadan Akrabalar iyi dedi.2-3 Belcikaliya sordum onlarda iyi dedi.Zokora her gecen gün forumda dahada yaslaniyor Bugün 32 yasinda ama genede iyi transfer.Eren o daiyi cok sey bekliyorum ondan.Sercani bilmem fizik olarak cok güclenmeli.Baris Ceyundan yararli olur ama aldigi para cok bir yedek oyuncu icin,As oyuncu olacagina ihtimal vermiyorum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMierzejewski'ye teklifmiz 4 Milyon € oldu başkanları düşünmek için zaman istemiş Pazartesi belli olacak oyuncuya 750 bin € veriliyor.Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
Yorum