Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sözleşmesinde 15m euro getirirse gider yazıyorsa nasıl 5m euroya gidiyor anlamadım
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Jaja gittiğine göre ramoric gelcek.. Henrique jaja nın bolgesınde oynucak umutta yıne forvette..

Yorum

• aslinda adriana verecegimiz paranin üstüne biraz daha koyup Cenk Tosun ve Olcan Adini alarak yeni Fatih-Gökdeniz ikilisini olusturabiliriz.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gidenler; Jaja,Selçuk,Egemen,Ceyhun,Yattara ve büyük ihtimalle Cale ve Gabriç.

Gelenler; Eren Albayrak,Sercan,Barış Özbek,Zokora,Henrique
          -----------Onur-----------
          -Serkan--Giray--Glo--Piotr-
          ---------Zokora-----------
          ----Colman---Romaric-----
          ---Burak-------Henrique---
          --------- ? ------------

Sandığınız kadar kötü bir durum yok ortada. Asla kötü değil bu kadro. Sadece şu soru işaretini dolduracak "adam gibi" bir santrafor gerekir.

Daha bu kadronun Engin'i var, yeni alınan Eren'i var, Sercan'ı var. Gündemdeki yerliler var...

Bu arada ya Romaric alınacaktır, ya da Adrian. Hangisini isterdiniz ?

Yorum

• Umut Forvette Mi Yine Saç Kalmadı Ki Bizde
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Cenk tosunda ısrarcı olmaları lazım...
              ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Bir tek ricam var trabzonspor yönetiminden.. Her şeyi yüzüne gözüne bulaştırmış gibi görünüyorlar.. Olabilir, ona da razıyım şu isteğimi yerine getirirlerse: "Gs, Luis Fabiano'ya talipmiş, eğer kesin ise bu haber biz de talip olalım.. Ne verirse 500bin euro fazlasını verelim.." Almasak da yapalım bunu, lütfen, çok istiyorum.. Bakalım o zaman gs ne diyecek? kime talip olsak adamlar devreye girip yükseltiyor.. anlasınlar nasıl oluyormuş!!!
                Not Important..

Yorum

• İlk olarak Tolga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuzda yönetimi ne kadar eleştirsem de şimdi yönetim hep transferleri yapıyo şenol hoca sesini çıkaramıyo hep iyi niyet geleni oynatıyo falan bana pek doğru gelmiyor.Şenol hoca tecrübeli bir insan sesini çıkaramıyacak nereye çekilirse oraya ok diyecek bi insan olduğunu da düşünmüyorum...
                  Brozekler'in futbolunu eleştirmek için söylemiyorum ancak devre arası 9 puan farkı öne koymuşsun 2 tane ''nokta'' transfer yapacaksın, sence bu durumda Şenol Güneş'in dünya piyasasındaki önceliği Brozekler midir? Varsayalım ki Şenol Güneş istemiş, istese dahi öncelikleri arasında değildir; yönetimin iyi güzel transferleri oluyor ancak bir plansızlık ve düzensizlik var, biz her şeyi göremiyoruz ama beğendiğimiz bir oyuncu bile olsa Jaja'yı başkan almayacak, Şenol Güneş alacak. Kısacası takımı yöneten kuracak. Kulüpte ciddi bir 'görev paylaşımı' sorunu var gibi görüyorum sanki kimin ne yaptığı belli değil, bir yçnetici öbür yöneticiden; başkan bir diğer yöneticiden habersiz; demeçler kimi zaman çelişkili vs. vs. Bütün bunlara rağmen inanç mı? Bitmeyecek, yine inanıyoruz ama kıvılcım bekliyoruz.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ortaya romaric mi adrian mi petrovic mi nedir alınınca eksik 2 yer kalıyor.

Sağbek ( kademe anlayışını bilen) ve Stoper ( kademe anlayışını bilen)

Show futbolu beklemeyin. Takım futboluyla cok rahat şampiyon oluruz seneye.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alakası var şimdi?

Ben sana yönetim çok düşünceli mi dedim??

Madem sol tarafa adam almayı düşünüyoruz İbrahim Akın olsun dedim..

3 stoper ile yola çıkçaklarını düşünüyorsan,senin de fazla düşünebildiğin söylenemez..

Eren'i sayıyorsan Sercan'ı da say,Sercan sağ tarafta oynuyabiliyor.

Kaldı ki Sağ tarafta Burak gibi değişilmez bir isim var ama Sol tarafta yok..

Öyle demedin ama Yönetim'de gecti yazdigin cümlede...

Neyse...

Sercan'nin sag acik olmadigini ikimizde biliyoruz, gec...

Bende diyorumki ilk önce Stoper ve Forvet Transferleri halledilsin, ondan sonra sag acik (Burak icin alternatif)...

Sonra sol acik aliriz (Ozan ipek veya Ibrahim Akin)
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oooo yola böyle cikarsak...

Sag bekinden tut sol bekine kadar her bölgeye transfer yapmamiz lazim.

Ben diyorum ki sol aciktan önce...

Sag Acik, Stoper ve Forvet lazim...Bunlari hallet sonra git Ozan Ipek'i al...

Sag Acik derken Burak icin alternatif bir isim..

Şuan takıma şiddetle lazım diyebileceğim ilk mevkiler stoper ve sağ bek/sağ açık

Santrafor olarak oynayabilecek Burak, Pawel, Henrique, Umut var.

Umut'u beğenseniz de beğenmeseniz de var.Pawel iyi bir kamp dönemi ile kendine gelecektir.Henrique takımında santrafor oynuyordu.Burak'ı santraforda kullanıp Engin'i sağda kullanabiliriz.

Ama tabiki sağ açık transferi kötü olur demiyorum, bence de lazım.

İlk etapta stoper ve sağ bek/sağ açık.

Sağ bek ve sağ açık transferlerinin önem seviyeleri eşit, hatta sağ bence daha öncelikli olmalı bunları kıyaslayacaksak.

Çünkü Burak oynaması gereken yerde oynuyor, ama Serkan'ın mevkisi orası değil.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu Henrique yi Jaja'nın yerine koyan arkadaşlar heralde hangi mevkide oynadığını bilmiyor.Bu adam bu sezon 22 gol attı forvet oynadı,forvet arkası değil.
                          En son irfan61 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 18:28.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aslinda adriana verecegimiz paranin üstüne biraz daha koyup Cenk Tosun ve Olcan Adini alarak yeni Fatih-Gökdeniz ikilisini olusturabiliriz.
                            Katılıyorum ve bir yabancı daha alacaksak defansın göbeğine yada sol kanata alaım glo ya güven olmaz bir daha sakatlanırsa sezonu kapatır herhalde,

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısın. Sol açık lazım değil. Fakat Burak Yılmaz bildiğim kadarıyla sağ açık oynuyor.
                              Onur
                              Serkan-Giray-***-Piotr
                              Burak-Zokora-Colman-***-Alanzinho(Engin)
                              ***(Filho)

Stoper Çağdaş Atan yedeği Mustafa
                              Orta Saha Romaric yedeği Barış Özbek ve Barış Ataş
                              Forvet John Carew yedeği Filho ve Brozek

Ayrıca yedek kadro;
                              Tolga
                              Tayfun-Mustafa-Glo-Ferhat
                              Barış-Sercan-Barış A.-Mehmet Ç.-Eren
                              Pawel

Ben öyle birsey söylemedim ki...

Suan icin lüks diyorum cünkü ondan önce diger taraflari halletmek lazim.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Romaric

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X