İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen en fazla 3 olur diye tahmin ediyordum lig performansını fazla bilmiyorum bizimkiler defalarca izlediğine göre vardır bir bildikleri diyelim.
Not: 2 yıllık anlaşma teklif etmişiz.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İyi bir Engin Jaja'yı cebinden çıkarır , kendi disiplinsizliği yetmezmiiş gibi Colman gibi kuzuyu kurda çevirdi . Belki Colman uslanır satılmazsa tabi ki . bir tane iyi bir stoper , bir orta saha ve son vuruşlarda bitirici bir forvet . Üç tane yerinde transfer ile takım eskisinden daha iyi olur.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize gelmeyi çok istiyormuş,3 ay önce sözleşme yenilemiş,uzun zamandır izliyormuşuz..
E madem bu adamı uzun zamandır izliyoruz, bize gelmeyi de çok istiyordu niye sözleşme imzaladı?? Hadi imzaladı niye makul bir ücrete serbest kalır maddesi koyulmadı??
Polonya'dan yapılan transferlerden iğrenmeye başladım,birileri bir şeyler yiyor..
2 yıllık anlaşma da Ne ola,kafa mı buluyorlar?
Bmg sports1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle900.000 Euro ..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacede gördüm sizlere de paylaşayım dedim
Ikiz olan Arçil ve Sota Trabzonspor'a yeni gelmişler. ilk maçta şota oynarken arçil yedekte bekler. şota berbat oynamaktadır. taraftarlar kızgıN bir şekilde başkana 'bir de buna bir sürü para verdin. adam dökülüyor' diye bağırınca başkan teknik heyete talimat verir ve şotayı oyundan almalarını söyler. şota oyundan alınır ve yerine ikizi arçil oyuna girer. taraftar bu kez şöyle tepki verir 'ALLAH BELANI VERSİN BAŞKAN AYNI ADAMDAN 2 TANE Mİ ALDIN'
Senol Hoca Milli Takimin Basina gecince bizde sözde Kayseriden Sota yi almisiz TD. olarak... buraya kadar dogal
Trabzonspor' umuzun 1. Lig Macinda oynadigi Takimda Arcili Transfer etmis yani Futbolcu olarak geri döndürmüs... Arcil Gol atiyor ve Sota li biz yani Trabzonspor 1 - 0 maglup oluyoruz Arcil in attigi Gol ile
Bende bagiriyorum sözde Avni Akerdeyim Hay senin gibi Kardesi ben diye....Acayip bir Rüya idi...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 milyon euro ödeyip 2 yıllık sözleşme imzalamazlar sanmıyorum...Bu adamın transfer süreci gerçekten çok enteresan ilerliyor.ya büyük kazık yiyeceğiz ya büyük bir iş yapmış olacağız ortası yok gibi ... Hadi hayırlısı diyelimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 milyon euro ödeyip 2 yıllık sözleşme imzalamazlar sanmıyorum...Bu adamın transfer süreci gerçekten çok enteresan ilerliyor.ya büyük kazık yiyeceğiz ya büyük bir iş yapmış olacağız ortası yok gibi ... Hadi hayırlısı diyelimçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen en fazla 3 olur diye tahmin ediyordum lig performansını fazla bilmiyorum bizimkiler defalarca izlediğine göre vardır bir bildikleri diyelim.
Not: 2 yıllık anlaşma teklif etmişiz.
Adama yillik 750 versen dahi adamin yillik gideri 2,75 milyona gelir bu fiyata ezikler buyuk yildizlarinin oynatiyor...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuca dan Jebrin ve Es ten Batuhan alınması gerekn futbolcular“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbalski, izlediğime göre Paulo hücumun her yerinde ve forvet arkasında oynayabiliyor, sana sorduğumda Mierzejewski'de hücumda bir çok bölgede oynayabiliyor demiştin. Yanlış mı hatırlıyorum, bu durumda her ikisi birlikte iken görev ve alan paylaşımı nasıl olur?
----Zokora----Colman-----
--Burak----XXXX------Adrian---
----------XXXXX---------
Bu kurgu olabilir Adrian orta ikiliye yakın oynar yine 3 forvetle çıkarız.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
Yorum