Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskiden Polonya,Ukrayna gibi ülkelerden futbolcu almanın amacı disiplin,karakter ve ucuz olmasıydı.Şimdi bakıyoruzda hangi oyuncuyu almaya kalkışsak 3-4-5 milyon eurolar dönüp duruyor.Sivasspor Grosicki için ne kadar para vermiştir merak ediyorum.
    900.000 Euro ..
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben en fazla 3 olur diye tahmin ediyordum lig performansını fazla bilmiyorum bizimkiler defalarca izlediğine göre vardır bir bildikleri diyelim.

Not: 2 yıllık anlaşma teklif etmişiz.
      4 milyon euro ödeyip 2 yıllık sözleşme imzalamazlar sanmıyorum...Bu adamın transfer süreci gerçekten çok enteresan ilerliyor.ya büyük kazık yiyeceğiz ya büyük bir iş yapmış olacağız ortası yok gibi ... Hadi hayırlısı diyelim
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İyi bir Engin Jaja'yı cebinden çıkarır , kendi disiplinsizliği yetmezmiiş gibi Colman gibi kuzuyu kurda çevirdi . Belki Colman uslanır satılmazsa tabi ki . bir tane iyi bir stoper , bir orta saha ve son vuruşlarda bitirici bir forvet . Üç tane yerinde transfer ile takım eskisinden daha iyi olur.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize gelmeyi çok istiyormuş,3 ay önce sözleşme yenilemiş,uzun zamandır izliyormuşuz..

E madem bu adamı uzun zamandır izliyoruz, bize gelmeyi de çok istiyordu niye sözleşme imzaladı?? Hadi imzaladı niye makul bir ücrete serbest kalır maddesi koyulmadı??

Polonya'dan yapılan transferlerden iğrenmeye başladım,birileri bir şeyler yiyor..

2 yıllık anlaşma da Ne ola,kafa mı buluyorlar?
          Brozekler ve glowAckin. Ve adrian hepsi ayni sirketin topculari..
          Bmg sports
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            900.000 Euro ..
            Buyur işte.Milyon bile değil

Yorum

• Ben doktordan iyi haberler aldım, çok rahatladım şu anda. Allah herkesten razı olsun.
              İnşallah Trabzonsporumuzdan da iyi haberler gelir bu hafta.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Sırbistan-Hırvatistan-Bosna pazarına dönmeli ...
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Facede gördüm sizlere de paylaşayım dedim

Ikiz olan Arçil ve Sota Trabzonspor'a yeni gelmişler. ilk maçta şota oynarken arçil yedekte bekler. şota berbat oynamaktadır. taraftarlar kızgıN bir şekilde başkana 'bir de buna bir sürü para verdin. adam dökülüyor' diye bağırınca başkan teknik heyete talimat verir ve şotayı oyundan almalarını söyler. şota oyundan alınır ve yerine ikizi arçil oyuna girer. taraftar bu kez şöyle tepki verir 'ALLAH BELANI VERSİN BAŞKAN AYNI ADAMDAN 2 TANE Mİ ALDIN'
                  Bu Gece gördügüm Rüya yi anlatayim bende:

Senol Hoca Milli Takimin Basina gecince bizde sözde Kayseriden Sota yi almisiz TD. olarak... buraya kadar dogal

Trabzonspor' umuzun 1. Lig Macinda oynadigi Takimda Arcili Transfer etmis yani Futbolcu olarak geri döndürmüs... Arcil Gol atiyor ve Sota li biz yani Trabzonspor 1 - 0 maglup oluyoruz Arcil in attigi Gol ile

Bende bagiriyorum sözde Avni Akerdeyim Hay senin gibi Kardesi ben diye.... Acayip bir Rüya idi...
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 milyon euro ödeyip 2 yıllık sözleşme imzalamazlar sanmıyorum...Bu adamın transfer süreci gerçekten çok enteresan ilerliyor.ya büyük kazık yiyeceğiz ya büyük bir iş yapmış olacağız ortası yok gibi ... Hadi hayırlısı diyelim
                    Senelik 750 bin € öneriyorsun. Adam belki 250 bin'e oynadığı için göbek ata ata geliyor. Sonra 1 sezon oynuyor. Bakıyor aa önüne gelen benden fazla kazanıyor.. Colman'da bu yaşandı. Sözleşme 5 senelik ama pratikte değeri yok. Onun için performansa bakalım deniyor kısa sözleşme sonrası kontrat yenileme şeklinde. Ama sistem çarpık işliyor işte. Para dengesizliklikleri büyük sorun. Hele de adı sanı duyulmamış oyunculara yüksek bonservis verilince
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Polonya'nın suyu çıktı şimdi moda Litvanya-Slovenya-Slovakya

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1.ci secenek.Polonyada o Bonservis edecek oyuncu yok.Etseydi su an en azindan Almanyada oynardi.En iyi Polonyalilar cogunlukla Almanlar kapiyor genc yasta.2 senelik kontrat zaten tam enayilik gelecek sene Avrupa Sampiyonasi var performans iyi olursa(Polonya Gruplardan cikar ama daha ileri gidemez bence)4 felan satamayiz.Adamin 1 sene kontrati kaliyor.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben en fazla 3 olur diye tahmin ediyordum lig performansını fazla bilmiyorum bizimkiler defalarca izlediğine göre vardır bir bildikleri diyelim.

Not: 2 yıllık anlaşma teklif etmişiz.
                          4 milyon vericegin bi adama 2 yillik sozlesme teklif etmek kadar salakca bisey olamaz...

Adama yillik 750 versen dahi adamin yillik gideri 2,75 milyona gelir bu fiyata ezikler buyuk yildizlarinin oynatiyor...

Yorum

• ne adammışsım adrian yönetimimizin kapında köle oldu be barcelonayala messi pazarlığı yapsak anca bu kadar olurdu ayrıca 4 milyon euro o takımın tamamı etmez be

Yorum

• İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buca dan Jebrin ve Es ten Batuhan alınması gerekn futbolcular
                              Jebrin tamamda Batuhani istemem... Cok simarik ve disiplinsiz...
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbalski, izlediğime göre Paulo hücumun her yerinde ve forvet arkasında oynayabiliyor, sana sorduğumda Mierzejewski'de hücumda bir çok bölgede oynayabiliyor demiştin. Yanlış mı hatırlıyorum, bu durumda her ikisi birlikte iken görev ve alan paylaşımı nasıl olur?
                                Bence Adrian Colman'la beraber oyun kurma görevini üstlenecek hücumda kullanacaklarını sanmıyorum. Geçen sene Engin'i joker gibi kullanmıştı Hoca Adrian'ı da öyle kullanır diye tahmin ediyorum. Orta alan oyuncusu olarak düşünülüyordur Colman-Zokora-Adrian ve önlerinde 3 forvet olur yani Jaja'nın yerine mutlaka bir forvet daha alınır.

----Zokora----Colman-----

--Burak----XXXX------Adrian---

----------XXXXX---------

Bu kurgu olabilir Adrian orta ikiliye yakın oynar yine 3 forvetle çıkarız.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X