Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana isim verilmedi güzel kardeşim....
    İpuclarından çıkardım diyorsun bari tahminini söyle de gece hiç değilse hayal kuralım
    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Trabzonda ne zaman ki altyapıya önem vereceğiz alt yapı önemli sözleri söylenmeye başladı o zaman altyapı bitti...iddia ediyorum rahat bıraksınlar 2 seneye toparlar kendini kentsel altyapı...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Yarin secim var
        P'tesi avrupa'da dini bayram mi ne, resmi tatil yani.

Kampa 6 gün kaliyor!

6 gün sonra bu kriz catlak verir benden söylemesi.

Yorum

• Şunu söyler şuna inanırım. Bir takımın başarılı olabilmesi için yabancılarının katkıları çok olmalı.
          Ama yabancı alırken de geldiği veya daha önce yaşadığı yerin şartlarıyla; Trabzon şehrinin şartlarını da göz önünde bulundurmak ve ona göre almak gerekiyor.

Mesela Szymek'in Trabzonspor'a verdiği katkıyı;
          Lampard'ın verebileceğine kefil olabilen var mı?

Bu nedenle az önce de yazdığım gibi İskandinav ülkelerine ve rusya'ya bakmak lazım transfer yaparken. burda ismi geçen çok oyuncudan daha faydalı isimler alınabilir.

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İpuclarından çıkardım diyorsun bari tahminini söyle de gece hiç değilse hayal kuralım

tahminini söylemesine gerek yok ipuçlarını yazsın buraya burda 200 kişiyiz zaten kıvrak zekamızla buluruz şak diye.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sana vereyim ismi; Kanoute. Tahmin tabi...
              Kaynak falan sormuyorum Bu gece Kanouteli taktik varyasyonlar düşüneyim

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmiyorum Mehmet Zeki bir Akçay daha vardı ama abisi mi bilmiyorum.
                Ilyas Akcay galiba?

01.01.1948 Trabzon doğumlu. İlkokulu ülkü ilkokulu, ortaokulu ve liseyi sanat okulunda okumuştur. Antrenörlük yapmıştır.
                OYNADIĞI TAKIMLAR: Fenerbahçe, İdmanocağı, Trabzonspor, Yolspor, İzmir Denizgücü, Erzurumspor.
                1

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alınma ihtimali % kaç abi sence?
                  Eğer benim tahmin ettiğim isimse yüzde sıfır .

Ama arkadaşın bana söylediği hiçbir şey yalan çıkmadı sadece temennim düşündüğüm ismin arkadaşın kastettiği isim olması .

Arkadaş dşünülen her oyuncuyu bana aktarıyordu ben de anında buraya aktarıyordum ama doğrusu hiç söylememekmiş bunu anlıyorum bu hem siz hem benim için daha yararlı . Ama bana kalırsa güzel günler olacak inşallah.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• - Mrjievski jaja'nın boşluğunu doldurabilirmi ?
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 96'daki maçta aldığı risk miydi değil miydi bilemem ama,

Şenol hoca bence risk alabilen bir teknik adam asla olamadı.Biraz da ordan kaybediyor.

Yorum

• Herkese iyi geceler
                        1

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok dijital bakıyoruz futbola .
                          Ölçme metodu yalnış .

Milyon eurolar , kariyerli futbolcular , kalburüstü gençler ...

Bunu hep ergen gencin komplekslerine benzetmişimdir . Marka giymek ister , milyar liralık cep telefonu ister , seksi kızlarla birlikte olmak ister . Diğer yandan anasından babasından utanır , onları beğenmez . Yetiştiği kültürü dışlar. Bu şekilde sosyal statüsünü yükselttiğini düşünür ancak üçüncü sınıf pis mekanlardan ve insanlardan öteye geçemez , elindeki değerleri de bir bir yitirir .

Trabzonspor'da böyle arada kalmış ve şu anda kimlik bunalımı yaşayan bir kulüp . Bunu öyle derinlemesine yaşıyor ki yapayalnız ve kısır hayat döngüsünü değiştiremez hale gelmiş . Bu batakta menajerlerde faydalanıyor kulüpten , basın da , işadamları da . Trabzonspor onlar için artık bir sermaye .
                          Abi peki bunu bize alıştıranlarda değil mi suç?
                          Mesela başkan çıksa 27 sene beklediniz herşeyi baştan yapıyoruz\yaratıyoruz.(Yapılanma anlamında)kimse transferde yıldız isim beklemesin kendi çocuklarımızla yada arayıp tarayıp bulduğumuz adamlarla yola devam edeceğiz dese.Taraftara yok Cuma patlayacak yok yıldız gelecek diye kimseyi beklenti içine sokmadan doğru düzgün bir yapılanmayla 3-4 sene içinde toparlanacağımızı düşünüyorum.
                          Zaten artık radikal kararlar alma zamanıdır.
                          Her sene yap-boz oynuyoruz.Ve tutmuyor.Bir yerden patlak veriyor.
                          Ya cesaretli kişilerin oralarda oturması lazım yada arada kalmaya devam..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Abdülaziz Solmaz satılmışlara gitmiş

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Mrjievski jaja'nın boşluğunu doldurabilirmi ?
                              Abi bence aynı mevki için düşünülmüyorlar.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Mrjievski jaja'nın boşluğunu doldurabilirmi ?

Hayır.........
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X