Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs simdide bizim istedigimiz Kanouteyi aliyormus

Yorum

• Kim olabilir şu 2-3 oyuncu?
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        laf g....ten anlandırda bu kadar olmaz ha gerçekten ilginç insanlar var burada

2-3 tane basına yanısmayan yabancı diyorum

Adam bana uğur incemandan bahsediyor.....

gelde isyan bayrağını çekme........
        Sence yönetim gidenlerin yerini doldurabilecek mi
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Beşiktaş şu Sporting Lizbon'da ki Vukcevic ile de anlaştı büyük ihtimal.. Fiyat olarak 5.000.000 € konuşuluyor.
          Nerde bu haber

Hagi etkisi yaratır geçen sene bonservisi elinde idi.

İsmini çok ssöyledim buralarda

kesin mi Birtan..........

lnk var mı
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Şampiyonlar Liginde Sercan Kaya ve Barış Özbek mi oynayacak?
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• kimse bize adriani iyi futbolcu diye yutturmaya calismasin...adam siradan bir polonyali arkadas...

brozeklerin ve glowackinin menajeri adrianinda menajeridir... adam bize 5 kurus etmeyen 3 takosu gagaladi...simdi adrian zurnasini veriyor..

adam futbolcu satmak isterse en iyi referansi trabzonspordur....

yine tavsiye üzerine futbolcu aliyoruz.. romaricide biz istemedik bastan sevilla tavsiye etti...
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sence yönetim gidenlerin yerini doldurabilecek mi
                Doldurabilir ama çok büyük zarara uğrayabilriz....

Şüphelerim ve çekincelerim var.......
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gs simdide bizim istedigimiz Kanouteyi aliyormus
                  Bosver, biz onlari BAM telinden vurduk, seneyede birsey olmaz onlardan..

Yorum

• Geçtiğimiz sezon başlamadan önceki umutsuzluğu burada görmek ne güzel...Bu sene kesin şampiyon oluruz benden söylemesi

Yorum

• Ben galatasarayında iyi niyetinden şüphe duymaya başladım. tek düşünceleri seneye trabzonun rakipleri olmaması fenere bile razılar.. bizim almak istediğimiz oyuncuların fiyatını yükseltmek ve aklını karıştırmak tek düşünceleri bizi sekteye uğratmak. kızmayın ama ALLAH BELANI VERSIN CİNCON!

Yorum

• Kampa kaç gün kaldı?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse bize adriani iyi futbolcu diye yutturmaya calismasin...adam siradan bir polonyali arkadas...

brozeklerin ve glowackinin menajeri adrianinda menajeridir... adam bize 5 kurus etmeyen 3 takosu gagaladi...simdi adrian zurnasini veriyor..

adam futbolcu satmak isterse en iyi referansi trabzonspordur....

yine tavsiye üzerine futbolcu aliyoruz.. romaricide biz istemedik bastan sevilla tavsiye etti...
                          bizde ağzımız açık bekliyoruz işte. yeter ki transfer olsun.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• seneye çabuk havlu atarız bu kafayla bence yönetim aralıkta olağan üstü seçimle gider resmen kendi kurdukları ve övündükleri kadroyu yıktılar ve alabayrak döneminden kalan iskelet oyuncular kaldı yani 0 noktasına geri geldik.

Yorum

• Jajanin yerini kim doldularabilir? Messi? Ibrahimovic?
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Portekiz - Polonya maçına hazırlanıyoruz ..
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Çalışıyor...
                                X