Gs simdide bizim istedigimiz Kanouteyi aliyormus
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaf g....ten anlandırda bu kadar olmaz ha gerçekten ilginç insanlar var burada
2-3 tane basına yanısmayan yabancı diyorum
Adam bana uğur incemandan bahsediyor.....
gelde isyan bayrağını çekme........2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Beşiktaş şu Sporting Lizbon'da ki Vukcevic ile de anlaştı büyük ihtimal.. Fiyat olarak 5.000.000 € konuşuluyor.
Hagi etkisi yaratır geçen sene bonservisi elinde idi.
İsmini çok ssöyledim buralarda
kesin mi Birtan..........
lnk var mıBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
kimse bize adriani iyi futbolcu diye yutturmaya calismasin...adam siradan bir polonyali arkadas...
brozeklerin ve glowackinin menajeri adrianinda menajeridir... adam bize 5 kurus etmeyen 3 takosu gagaladi...simdi adrian zurnasini veriyor..
adam futbolcu satmak isterse en iyi referansi trabzonspordur....
yine tavsiye üzerine futbolcu aliyoruz.. romaricide biz istemedik bastan sevilla tavsiye etti...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence yönetim gidenlerin yerini doldurabilecek mi
Şüphelerim ve çekincelerim var.......Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs simdide bizim istedigimiz Kanouteyi aliyormus
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse bize adriani iyi futbolcu diye yutturmaya calismasin...adam siradan bir polonyali arkadas...
brozeklerin ve glowackinin menajeri adrianinda menajeridir... adam bize 5 kurus etmeyen 3 takosu gagaladi...simdi adrian zurnasini veriyor..
adam futbolcu satmak isterse en iyi referansi trabzonspordur....
yine tavsiye üzerine futbolcu aliyoruz.. romaricide biz istemedik bastan sevilla tavsiye etti...Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Portekiz - Polonya maçına hazırlanıyoruz ..
Yorum
Yorum