Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polonya Arjantin maçını hangi kanal verdi arkadaşlar

Yorum

• bugün cok sakiniz tweet haberleride yok..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• yabancı olayı bitmiştir.
        11 tane yabancı var stoper kesinlikle türk olacak...
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paulo , aradığımız isim mi ?
          Topu biliyor mu ?
          Ver - kaç yapabilir mi mesela..
          Tanıyan , bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa..
          videolardan izlediğimiz kadarıyla her iki ayağıda süper süratli teknik güçlü bir oyuncuya benziyor
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Paulo Henrique bana biraz Emenike tarzı bi oyuncuymuş gibi geldi..

Yorum

• bjk ersanı aldı. sormak lazım adan ersanı buldu biz niye böyle gençleri bulamıyoruz adanada daha iyi scout mu var
              Do what to be done, show no mercy, do not hesitate

Yorum

• Fatih basından değil...Trabzoncell in bir şey bir şey sorumlusu....Mesela Şenol hoca nın kafasına ayakkabı atılması esnasında yanında idi...Başkan la arası da fena değildir....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Paulo Henrique bana biraz Emenike tarzı bi oyuncuymuş gibi geldi..
                  alakası yok
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• sordum sadece merak ettim
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• En temel ihtiyacımız stoper..
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kanaltürkde mesaj olayları konuşuluyor....

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          alakası yok
                          ortak özellikleri çok fazla : Güçlü,hızlı,teknik

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görüşmelerde hazır değildim....Dolayısıyla elbette ki duyduğumu diyorum. Kesin bildiğim Şenol hoca ve Ünal hoca Muhammed i istedi.....Neden olmadı ? "3-5 dakika oynarım dedi Şenol hoca da olmaz dedi....Bu mu doğrusu Danışmaz?
                            Muhammet hazır olduğu zaman maçlarda yedek kulübesinde yer alıp maçların son 5 dk'sında felan oynayıp gelecek sezon için hazır olmak istedi. Bizim Ts'de milli takımdan arkadaşı kadroya giremiyordu. Durum böyle olunca oynayabileceği bir takıma gitmek istedi.

Antep'te şanssızlığı Cenk'in birden patlaması oldu.
                            Tolunay Hoca kendisini önümüzdeki sezon oynatacağını söylüyor.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• cenk i almaya gitmiş
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yönetimin stoper alacağına inanmıyorum ben..

Yorum

Yükleniyor...
                                X