Polonya Arjantin maçını hangi kanal verdi arkadaşlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaulo , aradığımız isim mi ?
Topu biliyor mu ?
Ver - kaç yapabilir mi mesela..
Tanıyan , bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa..Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Fatih basından değil...Trabzoncell in bir şey bir şey sorumlusu....Mesela Şenol hoca nın kafasına ayakkabı atılması esnasında yanında idi...Başkan la arası da fena değildir....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaulo Henrique bana biraz Emenike tarzı bi oyuncuymuş gibi geldi.."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
En temel ihtiyacımız stoper..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealakası yok
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşmelerde hazır değildim....Dolayısıyla elbette ki duyduğumu diyorum. Kesin bildiğim Şenol hoca ve Ünal hoca Muhammed i istedi.....Neden olmadı ? "3-5 dakika oynarım dedi Şenol hoca da olmaz dedi....Bu mu doğrusu Danışmaz?
Antep'te şanssızlığı Cenk'in birden patlaması oldu.
Tolunay Hoca kendisini önümüzdeki sezon oynatacağını söylüyor.
Yorum
-
cenk i almaya gitmişBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
Yorum