Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...şu para mevzusunu neden tartışıyorsunuz anlamış değilim ...bizene kaça gittiğinden ...cebimize 1 kuruş girecek mi acaba...yönetimde olanınınız mı var hayırdır....

....jaja gibi bi oyuncu takımdan gidiyor siz hala yok 5 mi gitti...yok 10 mı gitti.....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• jaja da gitti vay be.güle güle avrupa hayalin bile güzeldi.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Egemen bir nebze de Selçuk ve Jaja'nın takımdan ayrılışında yönetime suç bulmuyorum.

Aklı Galatasaray'da olan bir Selçuk'la, aklı Trabzon'da olmayan Jaja'dan ne kadar verim alabilirsin? En kârlısı bu oldu.

Ceyhun'u zaten kayıp olarak görmüyorum.
        Ne kadar verim alabilirsin ?

Gördük ne kadar verim aldığımızı 82 puan topladılar .

Aklı neden Gs'de mesela ? O fırsatı vermeyeceksin aklına Gs'yi sokturmayacaksın o zaman . Niye duruyorsun orda oyuncuyu tutamayacaksaan ben de başkan olurum o zaman .

Kalmak isteyenle sözleşme imzalamak zaten mesele değil .

Asıl mesele kalmak istemeyeni ikna etmek değil mi ?

Semih'e zorla sözleşme imzalatılmadı mı ? Ne sorun çıkardı ? Demek ki yönetimleri marifetli .

Dünyaya göz gezdirelim . Rooney , Tevez gidiyorum ulan ben diye dünya aleme duyurmadılar mı ? Ne değişti 2 saatte .

Tekrar diyorum kalmak isteyenle devam istemeyenle tamamsa bir kulübü yönetmek başkan falan seçmeeyelim gerek yok .
        Twitter Adresim

Yorum

• Adrian gelecek büyük ihtimalle Jajanın yerine ama herkez 1 kaç maç oynadıktan snra özür dilemeye başlıyacak o adamdan o derece yani ... izleyin ve görün

Yorum

• Ula Kaan aklı Trabzonspor'da olmayan Selçuk bu senenin en iyi orta sahasıydı malesef. Egemen de aynı şekilde.

Hele bu aklı Trabzon'da olmayan Jaja 13 gol attı. Üstelik 20 küsür maç oynadı. Arada bir saçmaladı, ama genelde takımın çok önemli bir hücum gücüydü.

Her ne olursa olsun takır takır işleyen bir takım, yanına birkaç takviyeyle gelecek sene şampiyonluğun en büyük adayı olan takım bilinmeze sürüklendi.

Şuan ne olacağı kesinlikle bilinmiyor. Şampiyonlar Ligi'ne kalmamız zaten çok zordu, artık büyük bir mucize.

FM oynamıyoruz. Gelecek oyuncular çok çok iyi olsalar bile(ki şuana kadar böyle bir şey de yok) birlikte oynamaları zaman alacaktır.

İşleyen bir takımı bozduk. Bakalım sonumuz ne olacak.

Hele hele Colman da giderse, çok net söylüyorum bu seneden hiçbir şey beklemeyelim. Sadece mucize bekleyelim.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Gitmesine üzüldüm 5'e gitmesine kahroldum resmen... Sadece laf laf laf bi iş yapabilecekleri yok yalan olduk adrianmış disiplinli futbolcuymuş devlet dairesimi burası nerde bi memur tipli yeteneksiz toplarlar şimdi rahat etsnler
              Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Orhan Şam 3.5, Pektemek'in 4 milyon olduğu bir ligde Jaja'yı 5'e sattık.Yazık vallahi.
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• jaja takım için çok buyuk kayıp yerını nasıl doldurucaz merak ediyorum .bu arada yonetıme bravo takımda as oyuncu bırakmadılar

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    siz kafanızı kuma gömmeye devam edin, daha başımıza çok gelecek var. bunlar iyi günlerimiz.
                    Boş konuşuyorsun

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      96 yilini yeniden yasiyoruz
                      Ilkonbirin 4 oyuncusu gitti
                      Yedeklerdende birtane gitti

Isterse Cristiano gelsin bu saaten sonra fark etmez
                      96 da sadece METİN MERT, ARVELADZE KARDEŞLER GİTTİ... 1 yıl sonra ise; abdullah ve ogün son maçın hemen arkasından istanbula uçtu (Şenol hoca 96-97 sezon ortası gitti)...
                      İşin aslı "HOCA" mı küstürmemek.. ben eminim ki "O" 2 yıl içinde bu yılkinden daha iyi bir takım kuracak
                      "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Şenol Hoca futboldan anlamıyor diyenin beyin korteksinden şüphe ederim. Transfer konusunda sıkıntılı, oyuncu portföyü yok derseniz katılırım...
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• takımın ....

Yorum

• ya şu jajanın gitmesine sevinenleri anlamıyorum bu zamana kadar kaç tane jaja kadar kaliteli adamı izlemişiz de konuşuyosunuz bi de 5m€ya.. ilk defa yönetim şenol hoca ve taraftara bu kadar kızıyorum, acayip sinirliyim ya.. turgay murgay kim ya jajanın tırnağı olamaz sayılan isimler
                            TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jaja'yı savunanlarla sabaha kadar konuşurum,burda Jaja'nın gitmesini isteyenler Jaja'nın nekadar kaliteli futbolcu olduğunu biliyor.ama kaliteden önemli şeyler var ve bu Jaja'da yok.
                              olur tabi... oyle yapalim.... hem ornek futbolcu hemde ornek kisilik olsun... trabzonuda kendi sehri vatani gibi sevsin... baska??? yoksa gitsin!!! tamam canim sen bu kafayla Trabzonun her sene ilk 6 icinde yerini cok saglamlastirirsin o kadar... 70 ile 82 puan farkini olusturan adamlar bunlar... cikip 85 de bir pasla olayi bitiren adamlar bunlar... size iyi ruyalar...
                              En son Midnight61 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 00:54.

Yorum

• Ya bu ne biçim iş yeter be.
                                Takımda oyuncu kalmadı.
                                10 gün sonra kamp başlayacak.
                                Takımda oyuncu kalmadı.
                                Colmanı satmazlar inşallah.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X