Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer Hurmacı,kişiliksiz herifin tekidir...Dayısı Trabzonspora getirmek istemiştir ama Trabzonspor kabul etmemiştir..yok 96'da üzüldüm ama iş değişti diyen adamdır
    dayisindada is yoktu zaten..

gereksiz biri..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BU arada Lig tescil edilmis.

.
      Tff tescil etti. Tff zaten hiçbir şaibeyi ciddiye almadı. Nasıl alsın zaten kendi ipini mi çekecekti? Fifa ne diyecek o önemli.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abartılacak bir adam değil demek istedim inanki öyle yoksa fizikgücü belli olan bir adam ,ama tahminim sene sonunu göremez gibi geliyor .
        Tamam Abi görüsüne saygim var ama bence iyi bir Oyuncu.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• oh turgay lafı geçmiyor ortalıkta
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• PSG'de Kanoute ile ilgileniyor.

Yorum

• 1-Alanzinho
              2-Jaja
              3-Colman
              4-Pawel
              5-Piotr
              6-Glo
              7-Gabriç
              8-Zokora
              9-Romanic
              10-Henruqie
              11-Cale

11 yabancı var 3 ü gönderilecek . Cale ve gabriç giderse diğer gidecek oyuncu kim ?

Forvet alamayız. çok yabancı olmadı mı? romanic i alıyorsak jaja neden duruyor. glo nun gonderilmesi şart
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fuchs konusunda sorun para değildi. Oyuncu Türkiye'ye gelmedik istemiyordu tıpkı El Hamdaoui gibi. Böyle olunca yapacak bişey kalmıyor malesef.
                Zokora da istemiyordu geldi, bence bunlar bahane, 5topçudan 3ü gelmek istemiyor, biz de yiyoruz, ben kabul etmiyorum inanmiyorum, haydi Hamdaoui belki teklif bekliyor daha göze batan takimlardan, biraz oyaliyordur su anda, ama Fuchs ne yaaa, Schalke istemismis, kaç veriyor Schalke yillik ? 1.2 geçmez, ver 1.6 Zokora'ya verdigin gibi, hem net olarak cebine giriyor o para, Schalke'de 1m€ bile girmez belki, bak geliyor mu gelmiyor mu, bunlar bahane, yönetime sallamayalim diye, ama Klose konusunda tamam yönetime sallamam, gerçekten gelmek istemedigi belli, görüsmeler oldu falan, ama Fuchs ve Hamdaoui ??? ne oldugu belli degil
                e geçen matrix ne yazmisti, Hamdaoui 4.5m€ teklif verdik Ajax'a ve kabul edildi, ondan sonra baskan falan gidip görüstüler mi ikna etmeye çalistilar mi çabaladilar mi ??? 1hafta hep Klose ile görüsmedi ya baskan, yani basindaki Hamdaoui'yi ikna etmeye çalissaydi ya, o zaman bi bakardik Hamdaoui gelmis emin olun, bence niyetleri yok almaya, bahane ariyorlar, Klose de gelmez diyebilecegimiz topçu tam da ona daldilar tamm, baska adam yok sanki, haydi git ikna et Hamdaoui'yi, inan daha fazla forma da satar daha fazla memnuniyetle de karsilanir emin olsun herkes, ama yok simdi Kanoute ile ugrasacak, gelmis 34yasina, Hamdaoui olmuyor sanki, 27 yasinda ve katki saglayip sonradan da para kazanabilecegiz ya, böyleleri yasak bize, patladim anasini satayim.......
                Fuchs kim yaaa, gelmek istemiyormus
                öbür rezalet de, Wendt gelmek istemiyormus, haa haa haa yersen, Wendt, kopenhad'taki, bize gelmek istemiyormus, premier lig istiyormus, son siralarda sürünecek takima, sanki samp ligi ihtimali hiç cezbetmiyor insani da neymis efendim bize gelmek istemiyormusssmussss
                HIII-KAAAA-YEEEEE
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Forvet ve Orta Sahayi güclendiriyoruz diye Defansi bosluyoruz...

Defans Alarm caliyor Alarm...

Egemen gitti ve Beklerde bana göre Problem var... Piotr fena degil ama daha iyisi olabilir ve Serkan geri dönmüyor...

Herhalde Baskan' da Onur - Tolga Ikilisine güveniyor... 0-5-5 oynariz artik
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

sol bek,stoper,sağ bek,forvet,sol açık,sağ açık...6 adam daha lazım...
                    Sol açık ve sağ açık alınırsa orta sahamız nasıl şekillenir, diziliş nasıl olur? Şu anda 4-5-1 in varyasyonları şeklinde oynuyoruz, ama sol forvet dersen olabilir, Burak'ın solda oynayanı gibi. O zaman da Burak'a bir alternatif gerekir. Ancak öyle sanıyorum ki, biz klasik kanat oyuncuları ile değil, kalabalık merkezi orta saha ile oynayacağız, kanat organizasyonlarını gerekirse ortadaki orta saha elemanları ile sağ-sol forvetler üstlenecek, ya da geçen seneki gibi asimetrik dizilişle devam edeceğiz.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak SaLDo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1-Alanzinho
                      2-Jaja
                      3-Colman
                      4-Pawel
                      5-Piotr
                      6-Glo
                      7-Gabriç
                      8-Zokora
                      9-Romanic
                      10-Henruqie
                      11-Cale

11 yabancı var 3 ü gönderilecek . Cale ve gabriç giderse diğer gidecek oyuncu kim ?

Forvet alamayız. çok yabancı olmadı mı? romanic i alıyorsak jaja neden duruyor. glo nun gonderilmesi şart
                      romaricle jajanin ne alakasi var?
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Zokora Karşılama videosuhttp://www.acunn.com/spor/16757/zokora-istanbula-geldi En altta
                        Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir şekilde gitti fb'ye.Ama bizden kaçıp gitmedi o zaman sana hak verebilirdim.

fb ona büyük paralar ödedi,üzerinde çok büyük baskı vardı.Bu beklentilere cevap vermek için çok hırs yapmış olabilir.Sonuçta oradan para kazandı.Bunda ayıplanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Biz Özer'i alırsak yeni bir sayfa açacak ve özüne dönecek Özer.24 yaşında ve kendini ispat etmek isteyecektir.

Üstün yetenekleri vardı bu adamın.Dikine oynamayı henüz öğrenemedi tıpkı Burak'ta olduğu gibi.Burak bunu yapmaya başladı ama gücüyle oynuyor.Özer'in ise tekniği çok fazla.

Eğer beklenen çıkışı bizde de yapamayacak olsa dahi kaybedeceğimiz bir şey olmaz.Sercan Kaya,Barış Özbek'ten bir şey olacak mı?Yedeğimiz onlar olacağına Özer Hurmacı olsun!

Ki ben ondan ümitliyim.
                          kismen katiliyorum, yetenekli tamam, diger yedekler yerine bu olsun ona da eh tamam, ama istemiyorum sahsen, yakistiramiyorum, Baris Özbek'i de ayni sekilde, onu da ayirt ettigim yok
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            romaric mi daha iyi olur petrovic mi?
                            Can alıcı bir soru sordun şimdi ...

Petrovic ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Hah şöyle şimdi deyin bakalım gençler bu ecnebi arkadaşalardan hangisi tribünde oturacak son 2 ?
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Özer Hurmacı,kişiliksiz herifin tekidir...Dayısı Trabzonspora getirmek istemiştir ama Trabzonspor kabul etmemiştir..yok 96'da üzüldüm ama iş değişti diyen adamdır
                                Özer'i ne kadar taniyorsun merak ediyorum? Özer'in dogdugu sehre cok yakin bir yerde kaliyorum ve bircok cocukluk arkadasini taniyorum ve bunlarin hicbiri Özer hakkinda böyle bir sey iddia etmedi. Bilmeden atip sallamak ne kadar kolay?
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X