Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    petrovic icin ortak bir sesten bahsedilip takımın onunla ilgilenmesini saglamalıyız ya bu kacmasın bu herif 2 yıl önce perisic vardı o kactı mesala adam dortmunda gitti ya . petrovici kacırmayalım yönetime bir şekilde ucurmamız lazım bu adamı ya .gercekten romaricten daha iyi
    haklısın . perisic o sene alınmalıydı. şimdi petrovic aynı şekilde olmasın. romarice karşıyız. petrovic i istiyoruz. gündemden düşürmeyelim..
    Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon şehrini bu kadar kötülemeyin abi ya..
      Asla öyle bişey yapmıyorum.. olaya sadece sevilla dan gelmiş bir futbolcu gözüyle bakıyorum Yoksa ben istanbulda yaşıyorum şartlarım uygun olsa yarından tezi yok gider memleketim rize'de yaşarım. Dikkat et rize diyorum Trabzonu neden kötüleyim olurmu öyle şey?

Yorum

• kemal tokak beşiktaşla anlaşmamıydı dün öyle haberler vardı tv programlarında konuşuyorlardı.
        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          teşekkürler renktaş

Yorum

• -------Tolga---------
            Anele-Giray-Dante-Piotr
            ---Zoko-Colman-Ozan
            Burak----Jaja-----Cenk

bak işte şiir gibi takım yarın çıksın oynasın
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• reis yaa

Yorum

• yahu villareal cok mu buyuk şehir yada hoffeniam şimdi konusturacaklar benı ya...sovecegım valla..

Yorum

• Bi yerlerde Batuhan Karadenizi istiyorum ben onu adam ederim demis ins. haber dogrudur, potansiyeli cok yuksek bi oyuncu ve cokda maliyetli olmaz...

Forvete yerli adaylarim Batuhan Karadeniz yada suan bosa cikan Mehmet Yildiz, bence alinicak yerli forvetin maliyeti dusuk olmali cunku cogunlukla yabanci kontenjaninda sorun olmazsa yedek beklicekdir...

Yorum

• Alanzinho'yu Katar'a şutlayamıyorlarsa Antep'e para+ olarak teklif etsinler :yerse:
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• kale : tolga, onur

defans : serkan, tayfun,mustafa, giray, glo, piotr

ortanin ortasi : colman, zokora, sercan kaya, sezer badur, baris atas, baris ozbek

sol kanat : engin, eren

sag kanat: burak (ozan transfer edilirse engin buranin alternatifi olabilir..)

forvet arkasi : jaja, alan

forvet : pawel, paulo

simdi

defansa nerden bakarsaniz bakin 2si stopere 2si beklere 4 transfer sart.. stopere 2 transfer yapilirsa glo gidebilir..

orta sahanin ortasinda sezer badur ve baris atas buyuk ihtimal gidici.. sercan kayanin pek fazla forma sansi bulacagini sanmiorum acikcasi.. geriye sadece baris ozbek kaliyor alternatif olarak.. buraya bir veya iki transfer sart..

sag kanatta burak var.. sola ozan ipek alinirsa enginle beraber burayi gotururler..

forvet arkasi jaja ile alansinhoda soze gerek yok..

forvette pauloyu bilmiyoruz, pawelden gelecek sene cok sey bekliyoruz.. burayada yerli statusunde bir transfer sart..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Onur

Serkan - Giray - Mustafa - Ferhat

Sercan - Barış - Ceyhun - Engin

Burak - M.Çakır

yabancısız 11 imiz

Forvet hattına 1 kaliteli yerli
                        Orta sahaya 1 kaliteli yerli alternatif şart
                        Defansa bek ve stoper olarak 2 yerli şart

Yorum

• Zokora'ya Trabzon'da sağlam bir karşılama yapmak lazım bence...
                          BÜLENT

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu villareal cok mu buyuk şehir yada hoffeniam şimdi konusturacaklar benı ya...sovecegım valla..
                            Yabancı Dil Eğitimi Veren Okullar Var Ama..

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -------Tolga---------
                              Anele-Giray-Dante-Piotr
                              ---Zoko-Colman-Ozan
                              Burak----Jaja-----Cenk

bak işte şiir gibi takım yarın çıksın oynasın
                              piotr yerine wendt tolga yerine onur olsa harbi süper kadro !!!!

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokora'ya Trabzon'da sağlam bir karşılama yapmak lazım bence...
                                Döverek değil severek ama

adamı seviyoruz ama sağlam dayak yiyor arada
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X