Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aman Sefer aman yedeği bile tehlikeli kalsın kardeşim ...

@Eyinc

Aynı şeyleri düşünüyoruz Sadece Paulo hakkında kafamda soru işretleri var herkes gibi ...
    kasap resmen yaaa, ama son karsilasmada emre'ye yaptigi omuz faul degildi, firat efendi düdügü çaldi alex atti gol oldu sampiyonluk geldi, serefsizler........
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Zokoranın Karşılama Videosu Varmı?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aman Sefer aman yedeği bile tehlikeli kalsın kardeşim ...

@Eyinc

Aynı şeyleri düşünüyoruz Sadece Paulo hakkında kafamda soru işretleri var herkes gibi ...
        valla bende pauloyu izlemedim sadece burda yorumuna güvendiğim birkaç kişinin onun hakkında söylediklerini okudum. ona göre yazdım
        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Christian Fuchs Schalke 04'de
          Üç büyükler tarafından bir süre transfer edilmek isteyen avusturya milli takım defans oyuncusu Christian Fuchs alman kupa galibi Schalke 04'e transfer oldu. Avusturya milli takımın kaptanı 4 yıllık sözleşme imzaladı ve böylece 2015'e kadar Schalke'ye bağlı. Bonservis bedeli üzerine iki tarafdan'da herhangi bir yanıt yok. Yanlız söylentilere gşre en son 5 milyon €'dan bahsediliyordu.
          12m€'ya almislardir kesin he he biz de yemistik
          yahu bu kadar da yalan olmaz yaa, kesin ilgilenmedik, bahane idi bu 12m€ ama yemedi
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• sol bek,stoper,sağ bek,forvet,sol açık,sağ açık...6 adam daha lazım...
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hatirladim hatirladim ^^ bilmiyorum hakli olabilirsin ancak ondan sonraki süreçte fbyi samp yapmak için de bayagi dikkatli davrandi ha yok agabeylerimi üzecegim falan filan, yahu 96'yi gören agladim diyen nasil fb'ye gider ?? zamaninda Ogün ve Abdu da gitmisti, gerçi onlari yönetim satti zorla dendi ama gitmeyecegim desene kardesim, baska yere verin demesini bileceksin, hayatta giyemem gs veya fb formasini ben sahsen, zorrrlaa bjk belki, eger topçu olsaydim, mesela Tekke de öyle düsündü ki bjk'ye gitti, fb gs istese fazla para verse bile gitmezdi eminim....
              Bir şekilde gitti fb'ye.Ama bizden kaçıp gitmedi o zaman sana hak verebilirdim.

fb ona büyük paralar ödedi,üzerinde çok büyük baskı vardı.Bu beklentilere cevap vermek için çok hırs yapmış olabilir.Sonuçta oradan para kazandı.Bunda ayıplanacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Biz Özer'i alırsak yeni bir sayfa açacak ve özüne dönecek Özer.24 yaşında ve kendini ispat etmek isteyecektir.

Üstün yetenekleri vardı bu adamın.Dikine oynamayı henüz öğrenemedi tıpkı Burak'ta olduğu gibi.Burak bunu yapmaya başladı ama gücüyle oynuyor.Özer'in ise tekniği çok fazla.

Eğer beklenen çıkışı bizde de yapamayacak olsa dahi kaybedeceğimiz bir şey olmaz.Sercan Kaya,Barış Özbek'ten bir şey olacak mı?Yedeğimiz onlar olacağına Özer Hurmacı olsun!

Ki ben ondan ümitliyim.

Yorum

• Fuchs konusunda sorun para değildi. Oyuncu Türkiye'ye gelmedik istemiyordu tıpkı El Hamdaoui gibi. Böyle olunca yapacak bişey kalmıyor malesef.

Yorum

• 12 M Euro olayı neredn çıktı ?
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• arkadaşlar bu zokoranın karşılama videosu varmı ya ) bi zahmet verseniz?

Yorum

• bu is uzamaya basladi cuma dediler bekledik olmadi sonra pazartesi dendi eee nerde tik yok hala bu is gorursunuz sezonun ilk maçina kadar uzar
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Özer Hurmacı,kişiliksiz herifin tekidir...Dayısı Trabzonspora getirmek istemiştir ama Trabzonspor kabul etmemiştir..yok 96'da üzüldüm ama iş değişti diyen adamdır
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Hastanenin etrafinda bile taraftarlar var. Inanamazlik gibi sözler paylasti Didier Zokora twitter hesabinda adam sasirdi

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Agabey Sakaa mi yapiyorsunuz Allah Askina diyelim tamam Elmander iyi degil ama Almeida gibi bir adam ne demek? Almeidayi bizde istiyorduk ama almadik maalesef.

Abartılacak bir adam değil demek istedim inanki öyle yoksa fizikgücü belli olan bir adam ,ama tahminim sene sonunu göremez gibi geliyor .
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Onur
                              Serkan
                              Giray
                              Glowacki/Serdar Aziz/K. Tokak
                              Piotr
                              Zokora
                              Colman/Alper
                              Romaric
                              Burak
                              Jaja/Henrique/Ozan Ipek
                              Henrique/Kanoute

__________________________________________________ ____

Ligde Yabanci siniri yetmiyor mesela bu 11' e

Sol Bek yada Stopere kaliteli Türk Oyuncu sart...

A. Turan ne oldu Sol Bek icin genc Yetenek?

K.Tokak/Serdar Aziz, Alper Potuk, Romaric, Henrique, Ozan Ipek ve Kanoute = Harika
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• romaric mi daha iyi olur petrovic mi?
                                Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X