İlk olarak -Samet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla Kanoute'ye 1,5 milyon euro istiyormuş. Verilir mi sizce?1,5 milyon verince gelecekse Kanoute bence iyi bir transfer olur , Kaynak ne ya bence daha fazladır fiyatı ?
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Ergin Keleş'e ne diyorlardı biliyor musun ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
evet 1 yıllık uzatmış.ama para verseler biraz alınır.
İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğur boral iyi olurdu ama sözleşme uzattı galiba.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePark ve Tchite haberleri doğruysa Hoca klasik santrafor istemiyor ya da Jaja yolcu.
Bitirici, fizik gucu yuksek bi golcu.
Ne 10 numara nede sag yada sol acik.
Jaja ise tam 10 numara tarzi topcu..twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla Kanoute'ye 1,5 milyon euro istiyormuş. Verilir mi sizce?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yanda süpriz yumurta Filho bir yanda Park ve İbisevic....
Şenol Hoca hangisini ister?!
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanoute ne kadar istiyor önemli olan o.
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 milyon verince gelecekse Kanoute bence iyi bir transfer olur , Kaynak ne ya bence daha fazladır fiyatı ?
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren direkt 11 oynayabilecek mi? yoksa kurtarıcı mı olacak?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak legend_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur
serkan danny giray uğur boral
burak colman zokora romarıc
brozek
klose
uğur boral gerçekten bizim sol kanata ilaç olur skatlığı tamamen atlatmışsa hem yabancı hakkımızı solbekte harcamayız hemde dışarda 5-6 milyon avroya alamayacağımız kalitede bir solbekimiz olmuş olurGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
Ben formamı alırım kombinemi alırım ama eleştri yapamam hesap soramam...dünyanın düzeni bu zaten...
Bak yine geldi seçim zamanı herkes kapımı aşındırıyor biliyorum ki 4 sene daha kimse arayıp sormayacak beni...sonra yine aynı yine aynı...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKanoute ne kadar istiyor önemli olan o.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
Yorum