Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan Romaric icin gitti.Bizim baskandan supriz beklemeyin.Oyle birsey olsa saklayamaz derdi.Yapisi gizlemeye musait degil.Trabzonspor yabanci transferlerini halletti fakat yerli transferler oldugu gibi duruyor.Ozan,Alper artik bir calisma olmali.

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemen oynamak istediğini asla söylemedi. Lafları çevirip milletin önüne sunmayın..

Muhammet maçlarda son 5 dk, son 3 dk oynamak istedi. Milli takımdan arkadaşı daha yedeklere dahi giremiyor. Olaylara birde bu yönden bakın.

Muhammet iyi değil diyenler de herhalde Premier lig takımlarından (içlerinde Chelsea de var) veya Porto scoutlarından futbolu iyi bilmiyordurlar herhalde.
      Muhammed i hiç izlemedim. Alınmasını da çok istedim. Neden olmadı sorusuna aldığım cevap " Oynama pazarlığı" yapması" oldu.....

Şimdi bunu sen 3- 5 dakika olarak yazınca çevirme olmuyor benimki çevirme oluyor öyle mi......
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ne maç oluyo laa
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          filho kaldiki ne zaman alindi?
          baskan 3,5milyon euro bonservis parasi odiyecegiz dedi alindi bence
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi açikcasi yonetim ne kadar sisirirse sisirsin gereksiz bir transfer bu filho kaldiki alinmasina ragmen insallah bir forvet daha alinir (aklim klosede kaldi) bu arada gabriçin hastane resimlerini goren oldumu kotu gorunuyordu allah sifa versin

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alper Potuk geldi mi?
              Issiz Umut kaldi mi?
              Baskan forvet aldi mi?
              Imdi bizi kim tutar...
              bir gazetede eskisehire yüzlerine satilmis dedigimiz icin vermek istemiyorlarmis diye okudum ama ne kadar dogru bilmiyorum. Satsalarda samtamazalrda satilmislar ama es es
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bu almanlar gol atamaz

Yorum

• Eren bek oynayabiliyor mu ?

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    baskan 3,5milyon euro bonservis parasi odiyecegiz dedi alindi bence
                    Henrique degil mi?

Yorum

• TS nin aldığı yerli oyuncular
                      eren albayrak sol açık
                      sercan kaya sağ açık
                      barış özbek orta saha
                      aykut akgün defansif orta saha
                      tolga ciğerci defansif orta saha
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Yalnız U19 Milli takımımızda ki Jaap Stam'a benzeyen 1.90 boyunda ki stoper Sezer çok iyi bir gelecek vaadediyor.

Sanırım Beşiktaş'tan Rize'ye kiralık... daha 18 yaşında...

Yorum

• Filho Kaldiki değil ismi anlam karmaşası olmuş arkadaş Filho kaldı ki diyecekti
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            heee guzel
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Almanya Türkye U19 maçını izliyorum da şu Tolga Ciğerci bir ara gündemimizdeydi ne oldu o transferden vaz mı geçti bizimkiler acaba?? Çok iyi bir oyuncuya benziyor

Yorum

• pawel i her zaman cok begendigimi söyledim..bugünde gördük ki bu adam gelecek sezona damga vurmaya aday..

polonya milli takiminda oyuncumuz oynuyor..begenmiyoruz..arjantine de atti bakin
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X