Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BU arada Lig tescil edilmis.

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elmander'i abartmayın Almeida gibi bir adam gelsin göreceğiz, 10 golü geçemez Elmander sene sonu burda kalırsa iyi.
      Agabey Sakaa mi yapiyorsunuz Allah Askina diyelim tamam Elmander iyi degil ama Almeida gibi bir adam ne demek? Almeidayi bizde istiyorduk ama almadik maalesef.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sistemin çalışabilmesi için beklerin önemi çok büyük zaten ...

Son vuruş tekniği üst düzeyde , bolca gezen bir forvette aldın mı yemede yanında yat
        tek forvetli sistemlerde desteği sağlayamadığınız sürece çok ii bir forvette olsa stoperlerin kucağında birşeyler yapamıyorlar. messi ileri üçlünün ortasında olmasına rağmen genelde orta sahada top alarak ilerliyor pedro ve villanın atağa çıkmış olması defans dengesini bir anda bozabiliyor ve geriden gelen oyuncular rahatlıkla pozisyon bulabiliyorlar. jaja disiplinsiz olmasına karşın çok yetenekli bir oyuncu bu sistemde jajayı kullanabilirsek vuruş tekniğiyle çok gol atabilir. yani bu üç oyuncu defansif görevlerini ileride baskı kurarak gerçekleştirecekler burağın sağ bekin yanına paulonunda sol bekin yanına gelmesine gerek kalmayacak bu görevleri colman ve romaric üstlenmeli ileride diri oyuncular herzaman iş yapacaktır.
        çok uzun oldu kusura bakma artık
        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivasspor'dan Sedat stoper ihtiyacımızı karsilayabilir hem Trabzon'lu hem Engin gibi sorunlu değil bence daha üst düzey oyuncuların arasında daha üst düzey bir performans gösterebilir
          yok agabey yaa hiç bir sey yok onda artik, berbat bir savunmaci, gereksiz fauller falan, ha yedekligi sorun etmeyeceke, hatta 18disina kalmayi da, alsin bonservisini gelsin memleketine, ara sira oynar kupada falan, bir iki tartisma yasar rakiple, nesemiz yerine gelir, ahan iste ruhumuzu yansitiyor deriz geçeriz, öyle olur
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            doru soyluyorsun glowacki piotr brozek colman romaric zokora jaja henrique 7 yapiyor birde forvet gelirse 8 yani bu yardiklarimdan 2si oynayamiyacak
            alanzinho
            pawel
            gabriç
            cale
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu ana kadar adam akıllı tek transferimiz Zokora eksik bölgelere en az 4-5 kaliteli futbolcu daha almalıyız.Yönetim yabancılara ağırlık verdi yerlileri unuttu umarım kampa yetişir yeni transferler.
              Dediğiniz gibi olur umarım,ama ben hiç sanmıyorum...2 hafta kaldı kampa..
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bu Aksam Transfer olur mu ?
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Stoper-Sol bek-Zokora-Romaric-Jaja-forvet ilk 11 de oynayan 6 yabancimiz olabilir. Romaric alinmazsa Colman oynatilir...

Yorum

• Serkan sağ bekte ilk yarı çok iyiydi, belki de ligdeki en iyi sağ bekti. Ama sezon boyunca aynı performansı gösteremedi. Ortalama bir yedek ile 5-6 haftada bir nispeten kolay maçlarda dinlendirilerek performansını bütün sezona yayması sağlanabilirse sağ bek problemi bence o kadar da ciddi değil. Sol bekte de Piotr çok iyi maçlar çıkardı. Sezon başı kampı ile çok daha faydalı olabilir. Ama Cale gidecekse -ki bence gitmeli- oraya da bir yedek lazım. Stopere ise kesinlikle çok iyi bir adam şart ama o kalitede alabileceğimiz yerli isim yok. Yabancı bulunur ama kontenjan problemi var. Henrique yerine daha kaliteli bir santrafor alınırsa Pawel-Yeni transfer-gerektiğinde Burak son adam oynayabilir ve bir de yabancı stoper alınabilir.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2-0 kazandığımız Ankaraspor maçını hatırla Sefer.Gökhan Ünal'ın doksana plase attığı golü.

Maçın henüz başında Özer bomboş topu kaleye vurmamıştı.Herkesle iddiaya girerim Özer o topu içeri atmak istemedi,konsantre olmadı.

Öyle diyorsun ki sanki takımdaki herkesin göbeği Trabzonspor'la kesilmiş.

Barış Özbek'i,Sercan Kaya'yı,Alper'i şu anki haliyle bile cebinden çıkarır.Özer çok fazla yetenekleri olan ama bunların henüz farkında olmayan çok iyi bir Trabzonspor'lu bence.
                      hatirladim hatirladim ^^ bilmiyorum hakli olabilirsin ancak ondan sonraki süreçte fbyi samp yapmak için de bayagi dikkatli davrandi ha yok agabeylerimi üzecegim falan filan, yahu 96'yi gören agladim diyen nasil fb'ye gider ?? zamaninda Ogün ve Abdu da gitmisti, gerçi onlari yönetim satti zorla dendi ama gitmeyecegim desene kardesim, baska yere verin demesini bileceksin, hayatta giyemem gs veya fb formasini ben sahsen, zorrrlaa bjk belki, eger topçu olsaydim, mesela Tekke de öyle düsündü ki bjk'ye gitti, fb gs istese fazla para verse bile gitmezdi eminim....
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Agabey Sakaa mi yapiyorsunuz Allah Askina diyelim tamam Elmander iyi degil ama Almeida gibi bir adam ne demek? Almeidayi bizde istiyorduk ama almadik maalesef.
                        Genc Kardesim sen Almeidayi abartma.Burda kac sene Bremende gördük fena degildi ama ahim sahim birseyde degildi.Tonca 100% gol kacirdi.Bl 1 kez 10 gol sinirini gecti.Türkiyede 10-12 Gol atar onuda bizim Umutta atiyordu.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Egemenin yerini Bursaspor dan İbrahim ÖZTÜRK doldurabilir.

Yorum

• Aman Sefer aman yedeği bile tehlikeli kalsın kardeşim ...

@Eyinc

Aynı şeyleri düşünüyoruz Sadece Paulo hakkında kafamda soru işretleri var herkes gibi ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Christian Fuchs Schalke 04'de
                              Üç büyükler tarafından bir süre transfer edilmek isteyen avusturya milli takım defans oyuncusu Christian Fuchs alman kupa galibi Schalke 04'e transfer oldu. Avusturya milli takımın kaptanı 4 yıllık sözleşme imzaladı ve böylece 2015'e kadar Schalke'ye bağlı. Bonservis bedeli üzerine iki tarafdan'da herhangi bir yanıt yok. Yanlız söylentilere gşre en son 5 milyon €'dan bahsediliyordu.

Yorum

• İlk olarak Kerim 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemenin yerini Bursaspor dan İbrahim ÖZTÜRK doldurabilir.
                                aynen katılıyorum çok benziyo stilleri ve ibrahimin hız olarak da bi ekstrası var..
                                TRABZON SPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X