Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammed..
    Porto 30 maç 27 galibiyet 3 beraberlik 0 mağlubiyet...Portekiz ligi ve Uefa şampiyonu...
    Twente 34 maç 21 galibiyet 8 beraberlik 5 mağlubiyet Jupiter lig ikinciliği ve Hollanda kupası şampiyonluğu
    Young Boys için tarzlarını seviyorum çoluk çocukla birşeyler yapmaya çalışıyorlar hızlı top oynuyorlar sempatim var yani...

Asla yukarıdakiler gibi olamayacağız zaten Türkiye liginin temiz olduğuna inansam Bilbao gibi olmayı isterdim...Ama işte Avrupa için mecburen senin dediğin gibi yapmaya çalışıyoruz e onu da bu kadar becerebiliyoruz
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ozan İpek'in 1 yıl sözleşme var ama eğer o sözleşmeyi uzatmazsa ikinci yarı tamamen kadro dışı kalır bence.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hürriyet.com.tr fena ayar olmaya başladım...

herhangi bir spor haberinin altında 100 yorum varsa 90'ı fenerbahçelilerin yorumları.. bayağı aşağılayıcı..

Trabzonsporlu hiç mi yazmaz yoksa bilinçli bir şekilde adminleri fener yorumlarını mı onaylar..

Sadri Şener'den Kanoute sürprizi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Klose için yapılan transfer girişimlerinin ardından gözünü İspanya'ya çevirdi. Romaric'i transfer etmek için İspanya'ya...

3 yorum var 3 ü de fenerli yorumu
        Üye olmadan yorum yazılabilse küfürü basıcaktım ama neyse

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Al Saad Kanoute'ye yıllık 3,5 milyon euro veriyormuş bu arada haberiniz olsun.

Reddeder mi? Sanmıyorum...
          Peki çocukları için okul da var mı?
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• başkan bize kanoute yi getir

Yorum

• Ulusal medyanin % 70 i zaten 3 kizkardesler odakli oldugu icin bosverin onlari... Biz sampiyonlar liginde basaridan basariya kosarken, cildiricaklar hepsi... hurriyet zaten 20 senedir bize karsi...

Yorum

• şu oyuncuları bizim takımın yedeği olarak görebilecek miyiz

fırat

ismail odabaşı/serdar aziz/kemal tokak/sefa başıbüyük

ömer ali şahiner/orhan gülle /aykut akün/soner aydoğdu

şahin aygüneş/hasan ahmet sarı
                En son bilgehan83 tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 15:40.

Yorum

• Mesela; Ozan İpek konusunda o kadar samimi isek oyuncu da bize gelme konusunda samimi ise yap pazarlığını de ki efendi gibi bize yakışacak bir futbolcu gibi çık Bursa için bu sene oyna seneye gel...bunu yapabilir miyiz?Ozan bunu yapar mı?
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bu online taraftar sayısına transfer olmaz...

mistik bi şekilde sayının artıp en az 400 olması lazım...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesela; Ozan İpek konusunda o kadar samimi isek oyuncu da bize gelme konusunda samimi ise yap pazarlığını de ki efendi gibi bize yakışacak bir futbolcu gibi çık Bursa için bu sene oyna seneye gel...bunu yapabilir miyiz?Ozan bunu yapar mı?

Sene sonuna kalırsa o iş olmaz.

İstanbullular havada kapar onu.

Yorum

• bakınız: Mehmet Batdal örneği
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Ilk sampiyonlar ligi onelememiz ne zaman beyler??

Yorum

• Tamam başkan hepsinden vageçtim.

solbek,stoper ve sağ bek al.

Birde Alper'le Ozan'ı al bu konu kapansın...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammed..
                              Porto 30 maç 27 galibiyet 3 beraberlik 0 mağlubiyet...Portekiz ligi ve Uefa şampiyonu...
                              Twente 34 maç 21 galibiyet 8 beraberlik 5 mağlubiyet Jupiter lig ikinciliği ve Hollanda kupası şampiyonluğu
                              Young Boys için tarzlarını seviyorum çoluk çocukla birşeyler yapmaya çalışıyorlar hızlı top oynuyorlar sempatim var yani...

Asla yukarıdakiler gibi olamayacağız zaten Türkiye liginin temiz olduğuna inansam Bilbao gibi olmayı isterdim...Ama işte Avrupa için mecburen senin dediğin gibi yapmaya çalışıyoruz e onu da bu kadar becerebiliyoruz
                              Abi Porto aldığı hangi genç oyuncuyu hemen oynattı ki? Ya kiraya veriyorlar ya da oyuncular birkaç yıl yedek bekliyor. İlk 11'lerinin yaş ortalaması 25-26'dan az değildir diye düşünüyorum. Onlarca oyuncuları kirada. İsabetli transferleri kadar isabetsiz transferleride oluyor sonuçta. Hem bu iş bu kadar kolay olsaydı saymak istediğimizde sadece Porto'yu veya birkaç kulübü daha saymazdık. Onlarca kulüp sayardık.

Bizim kadroya gelince de aslında ben en az 8-9 yerlinin olacağı bir kadro istiyordum. Ancak Egemen ve Selçuk'un gitmesinden sonra yerli iskelet büyük darbe aldı ve bu seviyede oyuncularda pek yok. Ozan'ı direk alıp koyabiliriz ancak kaç tane maçın sonucuna direk etki eder? Alper'i alıp birkaç sene üst düzey bir oyuncu olmasını bekleyebiliriz. Mustafa Pektemek iyi bir alternatif olurdu. Ancak bu oyunculara toplamda 10 milyon eurodan fazla para vermek gerekiyor ki direk katkı verecekleri bile şüpheli. Yönetimde mecburiyetten yabancılara yöneldi. Açıkçası merakla bekliyorum bu sezonu. Umarım oyuncular uyum sağlarlar kısa zamanda.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sene sonuna kalırsa o iş olmaz.

İstanbullular havada kapar onu.
                                Afedersin ama kimse kapmaz Ozan'ı. Yetenek bakımından sıfır bir adam ya, ne birebirde adam geçiyor ne yaratıcılık var. Çizgi üzerinden dümdüz gidip gelir bütün maç. Artık böyle futbolcuların devri kapanıyor, Olcan gibi Engin gibi yetenekli, adam eksiltebilen kanat adamlarına ihtiyaç var. Kimi kesecek Allah aşkına İstanbul takımlarında hangi kanat oyuncusundan daha iyi.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Çalışıyor...
                                X