Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abiler sampiyonlugu da transfer etsek.....

Yorum

• 1 tanecik mı ? Bomba patlayacakmış cumaya kadar

Değmez beklemeye
      Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Yain burasi Tatil günü ondan Cumaya kalmisdir.

Yorum

• Klose...Ulan yine benim istemediğim oluyor anasını satayım ....Şu Adrian ın videosunu verirmisiniz uşaklar....Ben orta sahaya takımş vaziyetteyim
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tuncay bey e haber gönderiyorum ver haberi uşaklar moralli çalışsın sınava diye ....Yalnız sevdim ben bu yöneticiyi....Aynı kafadanız....Ben diyorum 10 sene sonra Trabzonspor bambaşka olacak diye....
            Onmu? Bence o sene bu sene..
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• hayırdır bu saate 430 kişi Forum'da...Transfer var herhalde...Hem de irice bir transfer...

Yorum

• haber61 de de adrian heran bitebilir yazıyor ne oluyor bişe anlamadım klose ve adrian ikisinide alırız ha birde petrovic mi neydi onu alırız hepsi lazım olacak..

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  salı out cuma in
                  Mhahahahahhahaha
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamadım bi daha tekrar eder misiniz?
                    Sınavı olanlar uyusun bomba cuma günü dedi
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Klose ya da Semih.
                      Ağzından yel alsın renkdaş bunca isim arasında semihimi layık gördün diego grafite falande totem yapalım ikisi bir arada olsun başkana yemek yaramadı kesin havada çarptı herhalde ya biz onu öyle sevdik hep böyle kal başkan cumartesi gecesi sürprizi için de hazırız Bize her yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamadım bi daha tekrar eder misiniz?
                        Özet olarak şunu demek istiyorlar

tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu

Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klose...Ulan yine benim istemediğim oluyor anasını satayım ....Şu Adrian ın videosunu verirmisiniz uşaklar....Ben orta sahaya takımş vaziyetteyim
                          Sen severdin böyle adamları erdal abi hayırdır.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• cuma patlayacakmış
                            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Madem ortada bomba var niye patlamıyor ?

Yorum

• İlk olarak mehmet alp 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                salı out cuma in :d
                                ççç ççç ççç ççç

Yorum

Çalışıyor...
                                X