abiler sampiyonlugu da transfer etsek.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Klose...Ulan yine benim istemediğim oluyor anasını satayım....Şu Adrian ın videosunu verirmisiniz uşaklar....Ben orta sahaya takımş vaziyetteyim
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay bey e haber gönderiyorum ver haberi uşaklar moralli çalışsın sınava diye....Yalnız sevdim ben bu yöneticiyi....Aynı kafadanız....Ben diyorum 10 sene sonra Trabzonspor bambaşka olacak diye....
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesalı out cuma in''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadım bi daha tekrar eder misiniz?
Yorum
-
İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose ya da Semih.cumartesi gecesi sürprizi için de hazırız Bize her yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadım bi daha tekrar eder misiniz?
tuncaybekiroglu tuncay bekiroglu
Sinavi olanlar uyusun! Bomba cuma gunu patlayacak! Sinavlarda trabzonspor gibi basari istiyorum!"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose...Ulan yine benim istemediğim oluyor anasını satayım....Şu Adrian ın videosunu verirmisiniz uşaklar....Ben orta sahaya takımş vaziyetteyim
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak mehmet alp 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesalı out cuma in :d
Yorum
Yorum