İlk olarak -Samet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yukarıdaki ispanyolca metinden de anlaşışacağı gibi bize gelme olasılığı çok çok az... Gelirse ne mutlu ama kendimizi şu an için kandırmayalımSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence aksine mesele bu kardeşim ...
Karşı görüş bildiren arkadaşlar benden önce yazılan muhtemel 11'leri inceleyelim kim kimi nereye koyuyor görelim...Kimin neler söylediğine de bakalım...sonra daha sağlıklı bir durum değerlendirmesi yapalım...
Ne çıkacağı belli olmayan Filho'yu bile 11 yazan var yahubazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Ergin Keleş'e ne diyorlardı biliyor musun ?
Bir ara güna PSV falan alacakmış da bilmem ne de1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel gelecek sene 150 gol de atsa bu yılın hesabını yönetim veremez...Resmin tamamını görelim...Miller için neden bu kadar ah çekildi (iyiki gelmemiş) ?
Teofilo'ya şans verince neler yaptığını gördük. Pawel'e de aynı şans verilseydi inanıyorum oda patlama yaşardı. Yeni sezonda umutluyum ben Brozeklerden.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Glowacki'yi niye begenmiyorsunuz anlamiyorum.
Sansiz sakatliklar gecirdi onun disinda oynadgi tüm maclarda gercekten cok iyidi.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Aslında düşünüyorum da duyumlara göre Ozan İpek bizde oynamak istiyor ve şuan da 1 yıllık sözleşmesi var...
Bursaspor bence bizim Ozan'ı ne kadar çok istediğimizi bildiği için ücreti yüksek tutuyor gidip ozan la prensip anlaşmasına varacaksın seneye için sıkıysa satmasın yoksa beleşe çıkacak elden
Yakışır mı acaba bize böyle birşey yapmak
Yorum
-
hürriyet.com.tr fena ayar olmaya başladım...
herhangi bir spor haberinin altında 100 yorum varsa 90'ı fenerbahçelilerin yorumları.. bayağı aşağılayıcı..
Trabzonsporlu hiç mi yazmaz yoksa bilinçli bir şekilde adminleri fener yorumlarını mı onaylar..
Sadri Şener'den Kanoute sürprizi
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Klose için yapılan transfer girişimlerinin ardından gözünü İspanya'ya çevirdi. Romaric'i transfer etmek için İspanya'ya...
3 yorum var 3 ü de fenerli yorumu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
ARKADAŞLAR ;
1-Zokora bildiğiniz gibi imzaladı...
2-Romariç ve Paulo Henrique kesinlikle bu hafta içi açıklanacak...(Klose'den vazgeçildi...Bana sorarsanız iyi oldu...)
3-Jaja ve Colman ' da sorun yok...
4-Bursa'dan Turgay Bahadır' la anlaşıldı...Ertoğrul hocanın istediği bi yabancı transferi yapılınca Turgay'ın satılmasına müsade edecek...
5-Sağ bek gereksiz , yeterince orda oynayacak adam var...Giray'ın yanına adam aranıyor ama nası bi hamle yapılacak oraya bende kestiremiyorum...Solbek içinde gerçekten iyi bi adam bulamazlarssa transfer yapılacağını zannetmiyorum , keşke bulabilseler diorum ...
6-Paulo Henrique , Jaja , Alanzinho , Zokora , Colman , Romariç , Pavel , Piotr , Glowacki yabancılarımız..( 9 adet) Cale gönderilir...Gabriç ile sözleşme dondurulur...Anlayacağınız 1 adet hakkımız kalıyo ama kullanılır mı o hak bilmiyorum..Kullanılırsa defansın göbeğine , ortasaha ve forvetlerden kim kadro dışı kalır bunlar ince işler...
7-Alınacak yerli futbolcular da var...
Sadece sabırlı olun , ortaya iyi bi takım çıkacak....
Yorum
-
hürriyet.com.tr /spor bölümü tamamen ile fenerbahçeye çalışıyor..
sinan engin'in bile aziz yıldırıma, fenere neden yavşaklık yaptığını anladım..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum