Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Petrovic'in mevkisi ön libero gözüküyor?bi önlibero daha mı .

Yorum

• Pawel gönderilmeyecek buyük ihtimal. Birezilyalı golcü (henrige okunuşu) alınırsa, bizim türkiyedeki futbol ortamını hatta çirkefliğilini bilen iyi bir yerli transfer olması gerekmezmi. Hatta defans içinde geçerli bu. Ayrıca ben, defans bloğuna kesinlikle iyi takviye yapılması lazım diye düşünüyorum. Şu ana kadar bu konuda yeterli transfer yok.Birde bu close nin beklentisi çok oldu. Ama klosenin ayakları çok sağlam değil daha çok kafa hakimiyeti var. Bizimde kenarlar o kadar çok sağlam değil hala. Anlaşılamaması çok bir kayıp değil. Maddi boyunutu düşünmessek eğer kesinlikle bir kayıp değil. Sadece forma sattıracaktı alınsa idi.benim görüşüm böyle. Yinede forma, reklam, kombine geliri getireccek, takıma üst düzey katkı sağlayacak bir yıldız beklemekteyim açıkçası. Kesinlikle yönetimde bu düşüncede olmalı. Aksi takdirde kombine satamıyoruz, forma satamıyoruz diye ağlarlar benden söylemesi.

Yorum

• Ispanya'dan Uche gelirse sasirmam

Yorum

• Y.demirören,Kemal Tokak için görüşmeler sürüyor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            antepten muhammed demiri alalım derim cenk tosun yerine ??
            cenk tosun deil demir turkiyedeki tum forwetlerden kat kat gomlek ustun bi golcu

Yorum

• ------------Onur------------

Ngcongca-Giray-Dante-Wendt

-----Zokora-----Alper-------

Burak-------Jaja-------Ozan

---------El Hamdoui---------

Yorum

• Var mı gelişme ?

Yorum

• Başkan Romaric'i bitirdikten sonra yerliye dönüyormuşuz .

Yorum

• Baskan Romaric'i alacak ve Paulo ile birlikte yabanci transferi bitecek gibi.Defans hatti oldugu gibi duruyor.Ortasahaya Ozan ve Alper mutlaka sart ama olmayacak gibi gozukuyor.Alternatif isimlerde yok gibi.Yerli piyasa da sinifta kalacagiz.

Yorum

• Bence Romariç olmayacak...Dayanağın ne? Yok dayanağım falan bence diyorum....Bence.....Ya da uğur deniyorum....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya YES ve T. Bekiroglundan hic haber felan da cikmiyo ya
                        Bekiroglu'nu kaybettik..

Yorum

• Yaaav bu Klose okul olayından dolayı olmadı yaa.Hala Klose diyoruz.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Y.demirören,Kemal Tokak için görüşmeler sürüyor
                            Yok artık ....Yok artık.....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Henrique 3.5 m € eder mi?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• U19 Milli takimimizdan Sezer Ozmen i cok begendim ben. Boyle genc bir yetenekte kadroya katilabilir. Ama BJK nin birakacagini sanmam ama hic belli de olmaz

Yorum

Çalışıyor...
                                X