Bence kesinlikle son yabancı hakkımızı iyi bir stoperden yana kullanmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleY.demirören,Kemal Tokak için görüşmeler sürüyor
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık....Yok artık.....
[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Jaja serbest oynayacak büyük ihtimal. Kanat oynatacağını sanmıyorum. Romaric'de kanatta oynayabiliyor ama hoca onuda orda değerlendirirmi orasıda muamma. Bu 2 futbolcudan biri yedek kalır mı, o kadar lüksümüz olduğunu sanmıyorum. İşte böyle karışık bi durum var ortada.
Romaric'e kaptırmayın kendinizi. Yada şöyle diyeyim 2 durumada hazırlıklı olalım. Ya alınır, ya alınmaz.
Süpriz olursa Stoper veyahut Forvet transferi olur ama inşallah Stoper olur. Bu gidişle Stoper almaya gün yetmeyecek.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Romaric'i bitirdikten sonra yerliye dönüyormuşuz .
Yorum
-
Romariç inşallah olmaz şimdi üstüme çullanmayın romariç i bile beğenmeyenler var diye...zokorayı aldık tamam dedim çok sevindim ama romariç için düşüncelerim farklı...yerli oynatalım daha iyi o bölgede...romariç iyi futbolcu olabilir ama bence gereksiz ihtiyacımız olan futbolcu değil...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
82 puan toplayan bi takimin forwet eksigi warmi??? bu takimin en buyuk gucu duran toplardi... o duran toplari kullanan da duran toplara en cok dokunabilende gitti... su an forwet deil en cok su polonyali orta saha we iyi bir Giraya ekuri beni sevindirebilir ancak
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Romariç olmayacak...Dayanağın ne? Yok dayanağım falan bence diyorum....Bence.....Ya da uğur deniyorum....Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
-
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 tane stoperleri var, daha ne yapacaklar kemali?
5 abi .
Sivok , Toraman , Egemen , Sidnei , Ersan .
Hepside kaliteli .
Bizdekiler ; Glowacki , Mustafa , Giray..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi;Şeref Çiçek Hoca'yı g.kore-sırbistan maçında görenler olmuş. ne diyorsun özel işleri için mi gitmiştir...yoksa çok uzaklarda bir Petrovic sesi gelir mi?
Yalnız Uğur zaten izleme komitesi takip ediyordu demişti yanılmıyorsam.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleY.demirören,Kemal Tokak için görüşmeler sürüyor
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Tokak bile kacmak uzere yerli piyasa da kimi almayi dusunuyorlar acaba.Yerli piyasayi ayni zamanda yurutmek olmuyor mu.Bizim yonetim bir garip.
Yorum
Yorum