kevin de bruyne diye bir adamla ilgili söylentiler var... facebooktaki sayfalarda geçiyo... tanıyan var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea neden bize kiralasın. Daha önemli liglere kiralar.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
gazeteci mi?yönetici mi? yada başka bişey mi?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
23-30 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Oyunları için yapılan tesis tanıtımına Türkiye’nin ulusal basınından gazeteciler ve ünlü isimler davet edildi.Trabzon misafirperverliğinin en güzel örneğini gören bu davetli top
al iste!!! bu ulusal basının alayını yakacaksın.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef öyle ben de 2 sezondur istiyorum bu oyuncuyu ama artık pes ettimÇok yetenekli oyuncu iyi yerlere gelecektir De Bruyne kadar El Ghanassy de önemli bir yıldız adayı bu oyuncuyu almak daha kolay Gent'de oynuyor.
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Klose resmen lazioda.Vay bea ne hayaller kurmuştuk
BİZE HER YER TRABZON
Yorum
Yorum