Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca Adrian'a gittikten sonra ilk dediğimiz laf "Jaja gidiyor herhalde." idi. Jaja gitti, Adrian gelecektir.
    Face Biri Yazmış

Gelmesin Adrian Felan Ya!
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çıldırmışsın olum sen para için arabistana gidiyorsun demiş.
      İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen çıldırmışsın para için arabistana gidiyorsun yazıyor.
      Teşekkür ediyorum.

Merak edenler için;

Jaja'nın kankası Jaja'ya diyor bunu.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İzleme komitesi "love edilsin..."

Yerlerine 2 dene manager alınsın kadrolu, ssk lı...
        Birde akbilli
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          you're crazy guy that you go for money to arbia

Ne yazıyor burada, İngilizce'si iyi olan birisi çevirebilir mi?
          Para için arabistana giden çılgın bir adamsın. Yaklaşık olarak

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bulacaksın'ı atladığını düşünüyorum Udinese 1 milyon euro vermişti zamanında...
            Doğrudur. Udinese ve Sevilla nın çok iyi izleme komiteleri var... Sevilla Alves ve Adriano yu çok komik paralara getirmişti
            "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

Alexis Sanchez gibi adam bulacaksın...Hem futboldan keyif alacaksın hem rıdvan'ı da konuşturmamış olacaksın
              Yine yazıyorum bir Alex değil
              Colmandante

Yorum

• Allahım takımımızı şu şerefsiz menajerlerden ve şirketlerinden kurtar ... Amin ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birde akbilli
                  Polonya akbili olsun bari
                  *
                  *
                  Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Jaja gidecek yazıldığında yazanlara da baya hakaret edilmişti ha. iyi oldu.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bizim de çok sağlam bir izleme komitemiz var bir de abdestli namazlı hak-hukuk bilen İdarecilerimiz olsa...

Ey gidi Mostovoi....
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki Şenol Hoca Henqique'yi nerede oynatmayı düşünüyordur??

Forvet arkası almayıp Klasik 4-3-3 oynarsak,4-3-3'ün solunda etkili olabilir mi??
                        Ya da 4-2-3-1 ile devam edersek Sol tarafta oynuyabilir mi??

Yoksa direk Forvet olarak mı düşünülüyodur
                        Şenol hocanın ne düşündüğünü bilemem ama bu adam westerlo da en uçta oynuyordu,

hani şöyle bir olay vardır futbola yeteneği olan herkes futbolcu olabilir ama golcülük ayrı bir yetenek ister golcünün topun olduğu yerde olma sezilerinin yüksek olması gerekir,

ve bu adamda hepsi var iki ayağınıda mükemmel kullanıyor kafa toplarında etkili ve jardel gibi nerde duracağını çok iyi biliyor
                        Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak mesopliya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nerde duracağını çok iyi biliyor
                          Bak bu bile yeter sebep olabilir transfer için herkes duracağı yeri bilsin aga...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Bizim de çok sağlam bir izleme komitemiz var bir de abdestli namazlı hak-hukuk bilen İdarecilerimiz olsa...

Ey gidi Mostovoi....
                            Girme o topa girme ... Ben yaptım bir kere o hatayı sen yapma
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jaja'nın takım arkadaşı var Brezilyalı.

Adı Pinga.

Fena sol ayağı var.

http://www.youtube.com/watch?v=oRFGBMg90UI
                              Adam Dehşet bişi
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• gibi nerde duracağını çok iyi biliyor
                                Umut'un en büyük eksikliklerinden birisi bu, onlarca artısının yanında bunun eksikliği bariz göze çarpıyor.

Teofilo'da Umut'un yeteneklerinden sadece birkaçı belki vardı ama adam nerede duracağını iyi biliyordu top adamın önüne geliyor her pozisyonda. Hele süper kupa maçında kornerden aşırtılan topun oraya düşeceğini tam olarak biliyordu resmen ve sadece dokunarak gol yapmıştı topu.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Çalışıyor...
                                X