Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız Fatih geçenlerde Bobo Trabzon a diye de yazmamış mı idi?....Dediğim gibi başkandan haber alabilir Fatih....Ama başkanın sesli düşündüğünü varsayarsak.....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Giray, Ersan Gülümden daha iyi bir oyuncu o yüzden bizim scoutları küçümsemeyelim lütfen

Yorum

• "Mainz 05's Malik Fathi wants to leave the club and join Hertha BSC, according to "Rhein Zeitung". Spartak Moscow hold the transfer rights."

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Birtan

jajayıda sen söylemiştin dimi? doğrı çıkarsa şaşırmam
          Usta bu gerçekten varsayım ama. )

Yorum

• Orta sahanın ortası çok sağlam oldu .

* Colman - Romaric - Zokora - Barış .

- Romaric'e aldık gözüyle bakıyorum . Başkan boşuna gitmez . Zokora'da büyük etken olur gelmesinde .

Yorum

• İlk olarak gluteus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk ersanı aldı. sormak lazım adan ersanı buldu biz niye böyle gençleri bulamıyoruz adanada daha iyi scout mu var
              i.toroman, egemen, ersan, sidnei ,sivok

beşiktaş'ın 5 stoperi var bizim 2 buçuk

en önemli ihtiyacımız stoper
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ortak özellikleri çok fazla : Güçlü,hızlı,teknik
                emeneki bi kere hızlı değil.paulo doğrudur hızlı ve teknik.
                paulo jaja ve burak karışımı bir oyuncu.emenike fiziği sayesinde oyun oynuyo.yani vücudu kalın.
                ikisi çok farklı oyuncular
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Klose valenciaya gidiyor

Yorum

• umut giderse cenk gelsin
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Danışmaz, benim yazdığımla senin yazdığın arasında ne fark var?....Trabzon istedi mi? Evet....Şenol hoca bizzat ilgilendi mi? Evet...Antep i tercih etme gerekçesi oynamak mı? Evet....Kaldı ki ben olsam bende öyle yapardım....Ben sadece biz neden almadık sorusuna yani Cengiz e cevap verdim....Laf çevirme nerde burda?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bence başkan İspanya'ya Raul Bravo'nun menajeri ile görüşmeye gidecek. Romariç ve Zokora'nın menajeride aynı adam.
                        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Glowacki'ye guvenip sezona baslayamayiz. Giray'in yanina tecrubeli ust duzey bir stopere ihtiyacimiz var...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umut giderse cenk gelsin
                            Umut yeterki gitsin

Yerine birisi gelmese bile umutsuz bi sene gecirmek istiyorum

Yorum

• klose valenciyaya gidiyor

Yorum

• Umut'u 4'e satacağımızı düşünürsek o parayı direk Cenk'e yatıramaz mıyız? Yani 5 veririz en fazla gibime geliyor. Pawel - Paulo - Cenk - Jaja - Burak hücum gücü yeter de artar bize fazlası aç gözlülük olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X