Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga Ciğerci..
    Cok iyi olur eger 100 de 100 ise Sezon Basindan beri diyorum burada Cok iyi cocuk
    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Görüşmelerde hazır değildim....Dolayısıyla elbette ki duyduğumu diyorum. Kesin bildiğim Şenol hoca ve Ünal hoca Muhammed i istedi.....Neden olmadı ? "3-5 dakika oynarım dedi Şenol hoca da olmaz dedi....Bu mu doğrusu Danışmaz?
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İşte Başkan'ın İspanya'ya gitme nedeni ;

İspanya'da 2.Lige düşen Deportivo'nun Portekizli Stoperi Ze Castro. 28 yaşında ve 1,83 boyunda. 2013 yılına kadar sözleşmesi var Deportivo ile. 6 lig, 5 kupa maçında forma giymiş bu sezon. Piyasa değeri: 2.000.000 €.

*

Varsayım.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          filho kaldiki değil ismi anlam karmaşası olmuş arkadaş filho kaldı ki diyecekti
          hahahahah:d

Yorum

• Sol taraftaki ali derede iyi topcu
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• helal çocuklar
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• alınabilecek yerli stoperler maalesef bursada ibrahim, serdar aziz gibi. onları da vermezler. ama özellikle gurbetçi olabilir mesela. millet nasıl buldu cenk tosun serdar aziz. bizimkiler de bulsunlar. u19 ları tarasınlar ümitleri tarasınlar.
                Do what to be done, show no mercy, do not hesitate

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte Başkan'ın İspanya'ya gitme nedeni ;

İspanya'da 2.Lige düşen Deportivo'nun Portekizli Stoperi Ze Castro. 28 yaşında ve 1,83 boyunda. 2013 yılına kadar sözleşmesi var Deportivo ile. 6 lig, 5 kupa maçında forma giymiş bu sezon. Piyasa değeri: 2.000.000 €.

*

Varsayım.
                  umut tacirliği yapmayalım
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Birtan Eleman Portekizli bjk ye kaçar bizden
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Defansa gaziantepten danny' yi alsak egemenin yerine...

Yorum

• @Birtan

jajayıda sen söylemiştin dimi? doğrı çıkarsa şaşırmam
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Romaric'i alana kadar Tolga Ciğerci'yi alalım. Sevilla'dan da Kanoute'yi alalım
                          Keşke böyle olabilse...

Yorum

• Milli maçtaki Sezer biraz yaşlı görünüyordu, Ergin Keleş gibi olmasın

Yorum

• Paulo , aradığımız isim mi ?
                              Topu biliyor mu ?
                              Ver - kaç yapabilir mi mesela..
                              Tanıyan , bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa..

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eren bek oynayabiliyor mu ?
                                sanmiyorum yaa, oynayamaz, ama Ozan Ipek oynar mesela......
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Çalışıyor...
                                X