Bu Rolga iyi topçu mutlaka alınması lazım tekniği ve fiziği iyi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefilho kaldiki ne zaman alindi?
Paulo Henrique Carneiro Filho
Yorum
-
defansa yalnız stoper bir adam (yerli olmalı bu arada) kesin şart. sakatlıkları da düşünürsek mustafa, giray, glowacki yetmez tayfun kayseri de stoper di biz de düşünülmedi hiç. kesin lazım bir yerli stoper, orta saha ve forvet yeterli sayıya ulaştı sayılır.Do what to be done, show no mercy, do not hesitate
Yorum
-
Şöyle bir durum var. Romaric kanatta da oynayabiliyor ama orta alanın ortasında sağladığı katkı daha iyi olur. Jaja'nın da ortada daha verimli oynayabileceğini hemen hemen herkes biliyordur. Kendiside böyle demişti zaten. Bu durumda Romaric transferi anlamsız kalıyor sanki. Erdal abinin dediği gibi Başkan İspanya'ya Romaric için gitmedi bence. Oradan bir stoper transferi yapsak çok iyi olur.
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş ben buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum
İlk 11'ler D. Yeboah G. Bemenou62' S. Gohouri D. Chrysostome
27' S. Tiéné K. Adénon G. Demel
0'
78' E. Imorou D. Zokora S. Sessègnon E. Eboué
S. Tchomogo C. Romaric
J. Ahouéya C. Tioté L. Fousseni
D. Drogba N. Kobena
S. Kalou M. Aoudou
Y. Gervinho M. Poté
İkisi de ilk 11 çıkmış sanırım burada görünene göre biraz karışık olsa da golleri biliyordum zaten 3 Drogba 2 Gervinho 1 Konan atmış.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan, Baris, Eren ve Zokora bizde... Henrique ve Romaric' de büyük Ihtimal oldu olacak gibi...Bunlarin disinda yeni gelisme varmi?
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Potuk geldi mi?
Issiz Umut kaldi mi?
Baskan forvet aldi mi?
Imdi bizi kim tutar...Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak gluteus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefansa yalnız stoper bir adam (yerli olmalı bu arada) kesin şart. sakatlıkları da düşünürsek mustafa, giray, glowacki yetmez tayfun kayseri de stoper di biz de düşünülmedi hiç. kesin lazım bir yerli stoper, orta saha ve forvet yeterli sayıya ulaştı sayılır.
Yorum
Yorum